נראה לכן הגיוני??????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהיום אחה"צ אני מגיעה לאסוף את הבן שלי מהגן
    והמטפלת בקור רוח אומרת לי שהוא הקיא בבוקר!!!!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
5 תגובות
עמוד 1
  • באמת מעצבן !! היום הבן שלי קיבל מכה ענקית בראש וכשאני באה לקחת אותו מציינים את זה כבדרך אגב שהוא נפל
  • אם זה היה חד פעמי - אז לא הייתי מצפה שיתקשרו אליי אבל אם יצא והתקשרת במהלך היום, כן הייתי רוצה שיעדכנו אותי על הדרך....

[
  • בדיוק מה שאורלי אמרה.
    אם הוא הקיא פעם אחת - יכול להיות שהקיא מליחה שהצטברה, אם אח"כ הרגיש טוב - באמת לא הייתי מצפה לטלפון, אבל אם הייתי מתקשרת - הייתי שמחה אם היו אומרים לי.

• באמת מרגיז!!!
    אותי הכי היה מכעיס במעון שהם היו שנה שעברה (שברוך ה', ברוך ה' ברחנו משם השנה למעון חדש ומקסים)
    היתה מטפלת אחת עד אחד ואז היא היתה הולכת הביתה וכל פעם היו מביאים להם מישהי אחרת ואז הייתי באה ושואלת שאלות ואף אחד לא ידע לענות לי.
    מתי הוא אכל? איך הוא התנהג? כמה זמן הוא ישן? ואם היו סימנים של נפילות אף אחת לא ידעה לומר לי איך זה קרה, כלום!!!
    מזל שהשנה אין לי את זה.
    אני הייתי מדברת עם מנהלת המעון ומבהירה לה שאת רוצה לדעת מה קורה עם הילדים שלך במהלך היום ולא לקבל תשובות מרוחות!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • גם אותי זה היה מאוד מרגיז. אני בהחלט חושבת שאת יכולה להתלונן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה