משטאה הלכו לטייל :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניב מדנדוש
    אתמול בערב היה לנו ליד הבית חפץ חשוד והשוטרים צעקו במגפונים לכולם להכנס לחנויות לא לצאת ולאנשים להכנס לבתים (אילו שירדו לראות) אתמול בערב דנדוש סירבה להירדם קראה לי כל רגע ואומרת משטאה הלכו לטייל? נכון אמא אין משטא? (מסכנונת קיבלה פחד) אומרת בקול וואוו וואווו וואווו כמו סירנה של מישטרה ואז את המשפט הזה
7 תגובות
עמוד 1
  • לדניאלה האהובה

מקווה שהלך לך טוב אתמול.

מאחלת לך רק טוב בעולם הזה

גם אם את לא סובלת אותי אני באמת מאחלת לך רק טוב. מכל הלב
  • חמודה הקטנה
  • איזה מתוקה שהיא
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • חחחחחחחחחח מצחיקולה
  • איזה כייף שמצאתם חברים חדשים
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה והאמת זה ילד שהוא שנה שניה עם דנדוש וגם שנה שעברה היו משחקים המון אבל האמא ואני לא ממש היינו מדברות אז רציתי בהתחלה להתכחש לכך שדנדוש אוהבת לשחק עם ילד של פיליפנית אבל השנה התחלנו לדבר הרבה ומפה לשם סיפרה לי שהיא גרושה פעם נוספת יש לה אזרחות ישראלית ובלי קשר יש לה ילד גדול יותר בערך בן 11 חי אצל האבא כי שהיה קטן היה לה עסק בארץ באישור כל המשרדים המוכרים בארץ להביא עובדות ועובדים זרים ברישיון והיא היתה נוסעת המון בסוף פשטה רגל ובגלל שהיו חובות העבירה את הגדול לאבא שלו שהוא יקבל מה שהיא לא יכלה באותה תקופה לתת לו בגלל הנפילה אבל היא רואה את הגדול הרבה מאוד הקטן חולה על אחיו הגדול וזהו בקיצור שלומדים להכיר מישהו כל השיפוט עליו עובר כלא היה
    ולי חשוב שלדנדוש כייף איתו ועכשיו רוצה שאור חבר שלה יבוא אלינו הביתה לשחק איתה ולאכול איתה ארוחת ערב כאן בבית

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• שלי לפעמים את ממש מפתיעה אותי
    אז מה אם זה ילד של פיליפינית?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה