מה לעשות? דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בא לי למות!!
    התקשרו עכשיו מהגן, ניצן עם חום..
20 תגובות
עמוד 1

• קודם כל אל תלחצי את יכולה לקחת שעה עד שאת באה לגן
  • אין לך שכנה או חברה שיכולה לקחת אותו?
    אחותי היתה בבעיה דומה שבוע שעבר, היא ביקשה לצאת לשעה ונסעה לגן, והביאה את הבת לעבודה, הושיבה לידה.
    וחוץ מזה - מגיעים לך ימי מחלת ילד, ניצלת כבר את ימי המחלה שלך?

העיקר שירגיש טוב ומהר

• אם את מכפר סבא ורוצה אני אבוא לקחת אותה? אני פנויה ומשועממת. אביא לך אותה לעבודה כדי שתוכלי לראות שאני נורמלית למרות שמשחקת אותה מעפנה. רוצה עזרה?
    אין לך אף חברה אם לא יתאים לך אותי? מישהי שגרה לידך ?
    י שלי זמן עד 4 אם את רוצה עזרה אשמח לעזור.
  • והבוס שלך צריך להבין שהילד חולה וזה לא משהו שאת עושה בכוונה. ותכיני את בעלך שיהיה זמין להבא שלא תצטרכי להתקע ככה עם הילד כשאת עובדת. הילד קודם לכל לא צריך למות בשביל זה.
  • הדס אני רצינית אם את רוצה אני ממש אשמח לעזור אם זה מתאים לך ואם את מהאזור. יהיה לו יום ממש כיפי. וזה יהיה בחינם ובאהבה אמיתית. שוב אם תרצי ממש בכיף.
  • אויש נו באמת, נועה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• טוב, תפסתי את יאיר,
    הוא ילך ב1 לקחת אותו מהגן..
    אמרתי לגננת..
    אין לי מה לעשות, זו עבודה חדשה ואני חייבת לשמור עליה.
    לפחות ב3 חודשים הראשונים

אוף יש לי יסוריי מצפון שאני משאירה אותו ככה בגן

• יופי מאמי אני שמחה שיאיר הולך לקחת אותו
  • בא לי לבכות
  • החלמה מהירה מהירה!!!
    גאיה וקורן שלנו

• אוף עכשיו אני עצבנית
  • אויש זאת ממש חוצפה!!!!!!!
  • איך אני שונאת את זה זה קרה לנו המון בשנה שעברה התקשרו על כל שטות
    אני שונאת שעושים את זה
    שאין כלום לילד וקוראים סתם

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הם כנראה בלחץ בגלל הסיפור עם הילדה שנפטרה

• לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • את ממש סתומה את יודעת?

קודם כל ממש חוצפה מצידך להשאיר ילד חולה בגן כאילו שזה גן רק שלו ושל הגננת יש שם עוד ילדים שיכלו להדבק אם הוא חולה. זה שאת עבודת בעבודה חדשה זה לא מעניין אף אחד ואף אמא שהילדים שלה שם בריאים והילד שלך שחולה היה מדביק להם את הילדים.

דבר שני גם אם אין לו חום ומתקשרים אליך מהגן כנראה שהילד סבל. היה סמרטוט בכה והרגיש רע. לא חייבים להיות עם חום כדי להרגיש רע ואת זה ראתה הגננת שאיתו כל הזמן וקראה לך. מה רצית שתשאיר אותו בגן מרגיש רע? ולא תגיד לך?

דבר שלישי את אמא ממש רעה וכן היסורי מצפון שלך היו מאוד מוצדקים. העבודה קודמת את הילד? אז לא השגת את בעלך צריך להשאיר את הילד עד אחת בגן חולה? לפחות בעלך בן אדם שיצא להביא אותו יותר מוקדם אבל את יכולת לצאת עוד יותר מוקדם ולהביאו אבל העדפת לשמור על מקום עבודתך מאשר לטפל בילד המסכן שחולה ומרגיש רע בגן. אין בוס שלא היה מבין שהילדים הם קודמים לכל וזה לא משהו שכל הזמן קורה.

תתביישי לך להשאיר ילד חולה בגן עד אחת ושילדים של אחרים ידבקו וכל זה כדי לשמור על מקום עבודתך. תתביישי!!!! אמא רעה !!!! ועוד כועסת על הגננת שאין לילד שלך חום. וקראה לכם. מה רצית שיהיה עם חום נוסף לזה שהרגיש רע? לא מחזיקים ילד בגן גם אם אין לו חום כשהוא סמרטוט ומרגיש נורא. מאחלת לך שהעבודה שלך תהרס לך בדרך אחרת אם לא דרך הילד. יש אלוהים בשמיים והוא יגרום לך לכך. אל דאגה. מופקרת!!! שיעבור עליך אוטובוס אמן מנוולת!!!
  • נועה בשלג הקפוא?...

בחיי, שמות המשתמש רק הולכים ומשתפרים.
    תמשיכי ככה, בסוף תהיי סופרת עם כל היצירתיות המתפרצת הזו.
    שרון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה