סקר בגדים לילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי הכבר העונה הזאת ?
    אם כן אז סילחו לי ...

מאיפה אתן קונות ?
    איזה סכום אתן מוציאות + - ?
    מחכות לקנות פוטרים במבצעים ? או שקניתן כבר ביוקר ?

אז אני יענה ראשונה ...
    אני בד"כ קונה בפוקס (את הרוב) , מוסיפה קצת מגולף,קדס וכד' .פיג'מות בד"כ מבזארים (ושניים בד"כ אני משקיעה מדלתא).

קיבלתי זיכוי מתנה מחמותי על סך 500 ש"ח למשביר אז עשיתי שם קנייה גדולה של צוציקים ודלתא... קניתי בפוקס כמה פריטים בעיקר לעונת מעבר (הוצאתי בערך 400 ש"ח עד עכשיו . פיג'מות עוד לא מצאתי בבזארים היו פיג'מות מכוערות אש
25 תגובות
עמוד 1
  • אני האמת למזלי מקבלת הההההההההההמון מהאחותי יש לה ילדה בת 4 ותאיר בת 3 אז ככה שכל עונה אני מסודרת
    בנוסף לזה שאחותי מג'נונה ויש לה סריטה והיא קונה ההההמון יורת מדי בגדים אז הכל מגיע אלי חדש !!! ולמזלי היא גם די מפונקת אז היא קונה ב- GAP בעיקר והשאר בקדס, H&O ופירמות...
    אבל אני בכל זאת קונה בשביל הכיף אבל ממש בקטנה פה ושם כמה חליפות
    בד"כ במשביר או בחנויות בעיר....
  • גם אני מקבלת הכל
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • קונה בזארה, שילב, פוקס, הונגימן, קידס, גולף, בוטיקידס, epk, הכל כמו לגדולים,
    אפרסק, ועוד...כבר לא זוכרת.....

גם בעלי קונה לילדים כמוהו טומי לקוסט ראלף לורן .......
    לא קונה בשוק, ולא בבזארים!!!
  • ליותם - אני מקבלת מהאחיות שלי - ומשלימה מפוקס בד"כ
    לניצן - מיותם
  • 90 אחוז מבגדים של בני זה מחו"ל או דיוטי פרי , כי אבא שלנו אוהב מותגים וגם אחותי גרה בארה"ב ואני מקבלת ממנה (חדש ב99 אחוז ) . רק ךקייץ אני קונה לו חליפות בסולוג והם באכות טובה . בסופו של דבר בחו"ל דברים אכותיים עולים זול יותר ואז פעמיים בשנה עושים קניה גדולה שם כולל פיג'מות אפילו . יוצא לנו בממוצע 250 -300 יורו לחצי שנה ועוד 50 יורו לנעליים .(המחירים ביורו כ90 אחוז מקניות הם ברשתות באירופה , מה עוד ששם בארים הגדולות יש מין מאכזים מחוץ לעיר שבם מרכוזות את חניות העודפים של מותגים כמו POLO' , TOMY H , טמברלנד , גאפ וכל שאר הירקות . שם ניתן לקנות חולצה ב60 ש"ח, מכנס גינס ב90-120 . ממש שווה .
    אמרתי לעצמי השנה לא עושה שום השלמה בארץ .
    http://www.holdthatpic.com/
  • קיבלתי ערימות מאחיותיי+חברה-טובה..ולכן, בגלל שהכל יד 2,אני מעיפה בכמויות: *לחברות (בשביל-המטפלת: מדי-ב'
  • הכל מקבלת מחו"ל..... tomy hilfiger,baby-place, children-place, carter's,gap, h&m,osh-kosh
    ועוד ועוד ועוד....
    לא קונה שום בגד, ובכל חיי קניתי לילדים בגדים אולי פעמיים.
    אפילו גרביים ותחתונים משם...
    נעליים אנחנו קונים בגלי עם נקודות מדים של הצבא

• יש בתפוז בנתניה ליחד איקאה מבצעים ממש סוף אני הולכת דופקת קניה שזה מספיק לי לחצי עונה ואחר כך הולכת עוד הפעם ולפעמים אמא שלי קונה לי בתל אביבי

• בדיוק השבוע עשיתי להן קניה קטנה בשילב.. ב-350 ש"ח
    אני קונה בפוקס, שילב וכו' בגדים ליציאות ולשבת.
    יוצא לי מלאאאאאא לעונה

טוהר
  • להודיה אני מקבלת מגיסתי הרבה אבל היא צריכה השלמות..
    ולשילה קונים הכל חדש, כי הוא בן ראשון ואין לו ממי לקבל.

אני קונה בהאנגר בעיקר, מחסני ביגוד, ראלף קטה וכו'.. איפה שזול.
    גם בשווקים ובזארים!
  • תלוי
    אני מנסה לקנות בסופי עונה. בגדי מעבר יש לי מחלא מסוף עונה של שנה שעברה

[[[

• מקבלת את רוב הבגדים מהסבתות... (וסבא, שיודע לבחור לבד דברים מהממים
  • מאיפה אתן קונות ?
    זארה , (פיג'מות ובגדים לבית) H&O , שילב(פיג'מות ובגדים לבית), פוקס, גולף,אמפוריום, H&M, מיננה

איזה סכום אתן מוציאות + - ?
    לפעמים אני ממש משתוללת ויוצאת קניה אחת 1500 ש"ח , ולפעמים יוצאים "בזול" שזה 500בערך ש"ח.... סה"כ לעונה אין לי מושג , אבל המון

:55555

• קונה איפה שבא ויוצא בין אם יקר או זול
  • מי שץהיה בחו"ל במקרה גילינו רשת ביגוד חדשה באירופה PRIMARK שמה , מדובר על בגדים ליום יום במחירים של 10-15 לבגד באכות מצויינת . תחתונים במחיר 7 יח' ב2 יורו לילד , ככה גם גרביים וכו .
  • יש מבצע בפוקס
    קונים ב400 שח ומשלמים 300 שח ועוד היו לאחותי נקודות אז שילמנו 270 שח
    זה רק קנייה ראשונית
  • אני קונה כל הזמן...בכמויות אדירות...מכל המותגים...כמה שיותר...
    יש לי "פטיש" בעניין הזה ויש לי כמו בגדים בארונות של הבנות שניתן להלביש בהם גן ילדים שלם כל העונה

• אני קיבלתי המון בגדים מאחותי ובת דודה שלי וחברה טובה
    עשיתי השלמות בכל מיני מקומות פוקס, H&O קדס גולף קידס וכו' וגם מהשוק
    השנה קניתי לאופיר מלא אוברולים שמלות וחליפות ב 10 ש"ח לא היה אחד שהחמיא, התלהב והיה במקביל בשוק מהמחיר
  • עדין משתמשים במונח בזאר??
  • בגלל שאצלי הילדים גדלו אז אני קונה בסוף עונה לשנה הבאה
    וכך אני לא בלחץ שאין לי בגדים וכמובן שתמיד אני חייבת לראות משהוא יפה
    ולקנות
  • TIKI- אני חוווולה על הרשת הזאת יש את זה באנגליה מלא
    אבל ה

טוהר
  • האמת שהשנה יש לי המון בגדים ובגלל שיש לי בנים אז אין בעיה בלהעביר
    חסך לי קניה.
    אבל אם אני צריכה השלמות למדתי לקנות בהאנגר נכון שהסחורה לא תמיד משהו אבל בשביל המחיר ואם הילדים מלכלכים והורסים לא מרגישה חרם על הכסף ונהנת לזרוק
  • קונה בכל רשת אפשרית , זארה פוקס קד'ס, שוק , מקבלת חבילות של אוש קוש וכד' מבני דודים בחו"ל . לא ממש יש לי למי להעביר (לכולם בנים) ולשמור בטוח כבר אין סיבה .האמת בגדי קיץ שלה רובם לא במצב שראוי להעביר. בסוף העונה אני קונה שתי מידות יותר כמה בגדים כך יש לי עם מה להתחיל עונה חדשה עד שאני אשלים.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• לא יועדת , פגמות שקניתי הם באכות טובה מאוד , עברו כבר 3 כביסות . גרביים אני בכל מקרה מחליפה כל 3 חודשים . מה עוד שבגדי יציאה שלו בכל מקרה לא משם . אהבתי בעיקר את הפגמנות וגרביים . מקסימים נזרוק בלב שלם .
    ראיתי את החברה הזאת רק לראשונה , בטוח שבאנגליה יש הרבה חניות כמדובר על חברה מאירלנד . אבל עניין שאני לא אוהבת אי הבריטי בכלל ומעדיפה מערב אירופה קונטנטלי . כאן יש גם c&a הגרמנית ,שאני מאוד אוהבת , טיפה יקר יותר אבל אכות מצויינת , בגדים לגן כמו מכנסיים וחולצות (אדון לא לובש פוטרים מפריצים ) , מעילים עם בטנת פליס שיכולה להיות גם מעיל - הכל משם ומחזיק שנים , כחלק מסרתי כבר לחברות ועדיין בשימוש . לפי חישוב שלי , בסופו שך דבר קנייות בחו"ל זולות יותר , כל עוד אני לא עושה השלמות בארץ . בארץ מעדיפה את הקדס קידס בלבד . במיחרים של פוקס חולצה+חולצה מכופתרת + גינס (240 ש"ח= 45 יורו ) ניתן לקנות ברשת נורמלית 2 סטים כאילו . בפרימרק הזה 4 או 5 .
  • אני קונה המון בבאזרים כמו "גרין, במודיעין, אחלה סחורה ומחירים מעולים,
    פיגמות, גופיות חמות, גרביים, חופשי ב"גרין".

קונה להם גם בפוקס ועכשיו יש להם מבצע 3 פוטרים ב 100 ש"ח.

האמת קונה יותר לגדולים, הקטנים יש להם המון ומעבירים לי המון
    וזה עוזר ומתקבל בברכה, טל מקבל המון מגיסתה של אחותי.
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה