לבנות שעברו קיסרי מתוכנן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נורא מתלבטת אם לנסות לידה רגילה או לקבוע קיסרי כי אוראל הייתה בקיסרי חירום וזה לא מאפשר מתן זירוז ואני נורא מפחדת שיסתבך משהו שוב פעם ויהיה בכל זאת קיסרי חירום- אני מאוד אתבאס זה היה די טראומטי אצל אוראל...
    רציתי לשאול מה הסיבה אצלכן ומתי קובעים תור בבי"ח ומה צריך... אני לא יודעת אם לקחת את הסיכון
19 תגובות
עמוד 1
  • וואווו! את כבר ממש לקראת הסוף!!
  • הזמן עובר מהר אה?
  • בשתי, את כבר בחודש שמיני

• אני ילדתי את הגדולה שלי בלידה רגילה, ואת הקטנה
    שלי בקיסרי חירום (נולדה בחודש שביעי

טוהר
  • אני כמוך
    אצל הבכורה שלי היה קייסרי חירום
    אצל הקטנה כבר לא רציתי לקחת סיכון לשום חרום אז ביקשתי שוב קייסרי
    לא יודעת באיזה שבוע זה כי הייתה מלחמה ומשכנו את הזמן כמה שיותר כדיי שכמה שפחות להיות בבית חולים במלחמה

אם אני לא טועה זה בסביבות שבוע 38 אם קובעים מראש קיסרי

בהצלחה

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

אוהבת לשים בארון ...
  • תודה על התגובות
    הדס, זה כואב יותר פעם שנייה? זה באותה הצלקת בדיוק או ממש מעל/מתחת צלקת חדשה?
    יוני07- הפחד שלי זה ללכת על לידה טבעית ולסיים בקיסרי חירום שוב פעם.. זה היה מספיק טראומטי בפעם הראשונה זה ממש לקחת סיכון
  • אני ילדתי 3 לידות רגילות מדהימות
    ואת הרביעית בקסרי מתוכנן כי הייתה עכוז, קבעו לי בשבוע 38+4
    אני במקומך מנסה לידה רגילה כי ההחלמה מהקסרי היא זוועתית (לפחות לי)
    שיהיה בהצלחה וידיים מלאות- אמן!

המסנג'ר שלי הוא:
    elizipi_cohen@hotmail.com
    [
    שמור נא עלינו כמו ילדים.... שמור נא ואל תעזוב, תן לנו אור ושמחת נעורים, תן לנו רק לאהוב!!!!!!!

• היי
    אני אישית התייעצתי עם הרופא למרות שמראש החלטתי שאני הולכת על קייסרי
    הרופא שלי היה בדעה שלי כי הסיבה הקודמת הייתה שאני צרה מידי
    אני חייבת להגיד שבלידה הראשונה אמנם הניתוח מוגדר חירום אבל זה לא היה ממש מצב חירום עמית ואני היינו בסדר גמור הלידה פשוט לא התקדמה כנראה שהייתי צרה מידי
    ולכן למרות שהלידה והניתוח לא היו טראומטיים החלטתי ללכת הפעם מראש על קייסרי
    וההחלטה הייתה נכונה לי
    החוייה הפעם הייתה ממש כייפית ונעימה הכל הלך ברוגע ובשלווה למרות שלא היה נורא בניתוח הראשון הפעם היה בכלל מושלם (אבל קחי בחשבון שהפעם זה בקנדה ולא ישראל)

עניין של החלטה אישית אני לא יודעת מה הפרוצדורה בישראל אבל לדעתי תתייעצי עם הרופא ותחליטו יחד אני אישית לא רציתי לחוות שוב את הכאבים ובסוף קייסרי
    בהצלחה בכל מקרה ומה שלא יהיה שיעבור קל

• בתשי את יודעת את דעתי
  • לי הקיסרי השני היה קל יותר
    החיתוך מתבצע באותו מקום של הקייסרי הראשון
    ובגלל שהעצבים שם כבר "מתים" ההחלמה מהירה יותר
    אל תשכחי שאת כבר יודעת למה לצפות
    אני במקומך (שומעת את החששות שלך) הייתי הולכת על קיסרי שוב בהרדמה חלקית
    ככה תהיי שם בעלך יוכל להיות איתך וגם תשמעי הכל וזה ייסתיים ב-5 דק' בעזרת השם בידיים מלאות ובריאות ובלי לחץ ושעות של צירים וחששות

זאת דעתי

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

אוהבת לשים בארון ...
  • אצלי גם היה קיסרי חרום לפני הלידה של ליאל..... ואיבדנו בסוף את התינוקת... אצל כבר לא רציתי לקחת סיכון וביקשתי שוב קיסרי...
    מה שתחליטי נחזיק לך אצבעות... בהצלחה בבחירת ההחלטה...
    אגב.... קיסרי קובעים בדרך כלל שבועיים לפני המועד. אשר המועד עצמו הוא סביב שבוע 38

• שתהיה לך לידה קשה מאוד. לידה של צער שבסופה תלדי תינוק מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • כעקרון לא צריכה להיות לך בעיה ללכת על לידה רגילה כי נקלטת להריון כשאוראל הייתה כבר אחרי שנה ואז הגוף יכול לעמוד בזה.
    אני לידה שנייה הייתה קיסרי חירום ונכנסתי להריון 5 חודשים אחרי ובכל זאת הגעתי ללידה רגילה בפעם השלישית ובסוף היה לי קיסרי חירום כי אצלי הרחם לא החלים מספיק והתחיל להפתח.
    תתייעצי גם עם הרופא שלך מה עדיף -שתדעי אחרי 2 קיסרי - זה רק קיסרי אח"כ
    אצלי ההחלמה הייתה צ'יק צ'אק-כמו שהדס רשמה לך עולים על אותו חתך והמקום כבר "מת".
    שיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות
  • אני עם הדסוש ההחלמה השניה הרבה יותר קלה :-)

• כן אגב ההחלמה השניה באמת יותר קלה.....

• אני חושבת שכדאי ללכת על קיסרי...
    נכון שיש מלאאא נשים שהצליחו ללדת רגיל אחרי קיסרי יותר מלידה אחת אך הסיכון שהצלקת תיפתח קיים ואני לא הייתי לקוחת אותו.
    בהצלחה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • גם לי היה קיסרי חירום...
    אבל אני בע"ה מאוד רוצה לנסות שוב ללדת טבעי...
    נותרתי עם הרצון העז לחוות לידה

• בתשי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני ילדתי את נועה בקיסרי ואחר כך את הילה שהיתה יותר גדולה ממנה בלידה רגילה.
    הרופאים לחצו על קיסרי אני לא הסכמתי וזהו.

זה עניין של הלך מחשבה - את יכולה להגיד לעצמך ולזכור- שאולי, חו"ח יהיה קיסרי חירום וללכת על לידה טבעית כי זו חוויה מרגשת שאין כמוה!
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה