מישהי מכירה את המג'יק סאנרייז באילת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והייתה שם?
    האם זה מקום מתאים לילדים בני שנה ושנתיים וחצי?
    מומלץ..?
10 תגובות
עמוד 1
  • מלון מעולה
  • מלון מעולה
    ממליצה בחום

• אני אישית ממש לא נהנתי שם
  • אוף!!!!!!!!!!
    יאללא תגובה שלישית מנצחת

• אני הייתי במג'יק סאנרייז יומיים וסבלתי אח"כ עברתי ללגונה והיה סוף הדרך
  • היי
    אנחנו היינו במלון כמה פעמיים ונהנו מאוד מאוד והילדים מאוד נהנו עכשיו הבנתי שיש שם גם לונה פארק

• היינו לפני שנה והיה מעולה!!!!!!!
    יש המון פעילויות לילדים ,משחקייה, הצגות והפעלות...

• הדסי הייתי שם לפני כמה שנים מהעבודה בנופש והיה פשוט מעולה מלון יותר טןב פי כמה דרגות ממלון ליאונרדו קלאב (גולדן טוליפ לשעבר) ואם יצא לי לחזור לשם אני אחזור לשם

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• הייתי בשנה שעברה בסוכות . המלון מעולה הפעלות לילדים משחקיה של המלון ממש טובה (באותה תקוםה היה לידה ריח של ביוב ,אבל אני מניחה שזה סודר מאז)
    גם לילדים יותר גדולים היה מה לעשות (אבל זה לא רלוונטי במקרה שלך) בקיצור מתאים.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• אחלה של מלון ובמיוחד אם אתם נוסעים בתקופה הזו אז זה המלון היחידי שיש בו בריכה מקורה.

אוגוסט זה לא פונקציה לשום מלון באילת נראה לי???? כל ההמולה, החום והבלאגן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה