אני חושבת שהשרשור שאורטל פתחה היה הקש האחרון.... מי שרוצה לקרוא את פניני ה"חוכמה" שזורמת שם - מוזמנת.... לא משנה ששיתפתן יפה פעולה עם נועה האהובה שלכן וירדתן לרמתה, (אגב, נטליה - נועה - נמאס לי לשלם לך מכספי על כל האשפוזים שלך בבתי חולים לחולי נפש - קחי כבר כדורים!!!!) השמצתן פה בנות מקסימות שאני לא אתפלא אם גם אותן לא תראו פה יותר.... חבל.... פעם היה פה נחמד.
הדס - אני שמחה שנעלת את השרשור, אבל זה לא ישנה את העובדה שיש פה בנות שרק מחפשות את הפרובוקציות האלה כדי להוציא קיטור ופה מלוכלך על בנות מקסימות עם לב טהור... האמת, חשבתי אולי הן יחזרו בהן ויתנצלו, אבל לא - מבחינתי זה אומר הכל.
אתן יודעות מה? אני ממש לא כועסת על אף אחת. אתן לא אשמות שהתשקורת (זאת לא שגיאת כתיב) הצליחה לטמא לכן את הנפש ולזרוע בכן "בולשיט" ושטויות, שנאה ורוע בצורה כזו..... (אגב מיכל - החוק ההוא מילד שלישי שתקף
לכל אמא - התבטל בערך לפני שנה או יותר אם אני לא טועה וכל ילד, גם עשירי מקבל בסביבות ה- 150 ש"ח) אבל זה לא משנה, הרי מחר תתנוסס בעיתון "מרכזי" (וואוו.... איזו אמינות..... אין לכן מושג איזה אנשים דוחים עובדים בעיתונים ה"מרכזיים" האלה, אני עבדתי שם) עוד כתבה על איזה מגזר שלא מתאים לציבור החילוני הטהור....
ודיון לא היה פה. כי אם הייתן פותחות את הלינקים ששלחתי לכן הייתן באמת מבינות את הצד השני - אבל לא רציתן לשמוע אלא לקטול, וזה מה שעשיתן.
טוב, עזבו, באמת אני מאחלת לכן שתתחילו לחשוב בעצמכן ולזהות מסביבכן מיהו אדם טוב ומי לא. ושתחשבו פעמיים לפני שאתן מכפישות אדם כזה או אחר. אני לא אצטט לא את התורה ולא את חכמינו (כמו שאני נוהגת לפעמים) בנוגע לצורה שצריך להתנהג אני אני חושבת שהדברים ברורים. ואם הם לא ברורים למישהי - אז באמת חבל...
יהיה לי קשה לא לכתוב פה, כי כמוכן גם אני התמכרתי
http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related[/center]