מחר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הניתוח שלי. קצת מפחדת, אבל יעבור.
    יהיה בסדר נכון?...
    איחולי "בהצלחה" לא יזיקו...
47 תגובות
עמוד 1
  • ה צ ל ח ה !!!!!

• שרון,
    האם את עושה פורוסקופיה?

לי יש מיומה ברחם וחושבים לעשות לי פרוסקופיה.

• נשמה שלי הכל בע"ה יהיה בסדר
  • בהצלחה ותרגישי טוב
  • אני שולחת לך את כל איחולי ההצלחה שרק אפשר!!!
  • מכל הלב!

• דבורין ,
    אני עושה היסטרוסקופיה ניתוחית.
    זה בעקבות היסטרוסקופיה אבחנתית שנעשתה לי בשבוע שעבר, ובה נתגלה פוליפ גדול יחסית ברום הרחם.
    ההיסטרוסקופיה האבחנתית שעברתי הייתה ללא הרדמה.
    מחר זה ניתוח לכל דבר, בהרדמה מלאה - אני חוששת בעיקר מזה.
    שיהיה לך בהצלחה, ורק בריאות!
    בנות תודה רבה.
    אני מתה לגמור עם זה כבר. יש לי כאבים...
  • בהצלחה
  • לשרון,

מאחלת לך המון הצלחה בניתוח.
    שיעבור בקלות, והחלמה מהירה.

מעניין באיזה בית חולים את עושה את הניתוח?
    אצלי שוקלים בבית חולים מאיר כ"ס לעשות פרוסקופיה להורדת המיומה.
    בגלל זה שאלתי אותך.

שוב אחולי החלמה,
    הכל יעבור בשלום
    דבורין
  • שיהיה המון בהצלחה!!!!!

[[[

• בהצלחה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • המון המון המון המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין

• בהצלחה יקירתי... שולחת לך המווווווןןןןן אנרגיות חיוביות
  • איזה ניתוח?
    אני ממש לא מעודכנת..
    שיהיה בהצלחה

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    אוהבת לשים בארון ...

• [.

• בהצלחה יקירתי
  • מאחלת לך בהצלחה מכל ה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תודה בנות...
  • בהצלחה
  • שרוני, המון הצלחה

סיגלית
  • אמן אבל אמן אמן אמן מכל הלב אמן שלא תצאי מהניתוח הזה בשלום. שיעשו שם טעות או משהו שיהיה לך כשל מערכות לא יודעת מה ושתמותי. כשברכתי אותך בהצלחה וכל זה כתבת עלי דברים מזוויעים אבל לא נורא יש אלוהים בשמיים והוא יחזיר. אם לא במוות מחר אז בשכול על ילדיך יא מכוערת.

אמן שלא תצאי מהניתוח הזה בשלום שיעשה לך נזק שתצאי משותקת על כיסא גלגלים או שנצטרך לקרא פה שהבנות בוכות עליך כי את מתה. ויראו את הקבר שלך כמו שהראו את הקבר של הבן של ענת.

אמן שתמותי אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ובכל זאת אם זה לא יתגשם אז משהו רע אחר כלכך רע יקרה לך שתצטרכי להיות אם שקולה. אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שתמותי אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שתמותי בניתוח יא מכשפה מכוערת.
  • היי שמש יקרה
    לפני שבוע בדיוק עברתי היסטרוסקופיה טיפולית (בעקבות מחיצה ענקית ברחם) אני יודעת שאת הולכת לעבור משהו שונה, ועדיין...נכנסתי לעודד אותך.
    במהלך הטיפול ישנתי מעולה! כשהתעוררתי היו לי קצת כאבים, אבל האחיות בהתאוששות מהירו לתת לי משככי כאב שעשו את העובדה היטב. שעתיים אחרי התלבשתי ביקרתי בשירותים והשתחררתי (מנפלאות אישפוז היום).
    היו לי עוד יום-יומיים של חולשה מעט כאבים ודימום קל. וגם זה עבר.
    היום שבוע אחרי אני כמו חדשה!
    יקירתי פחדים וחששות לפני התערבות כירורגית הם הגיונים לחלוטין, אבל תחשבי שמחר בשעה הזאת כבר תהיי אחרי.
    מחזיקה לך אצבעות שיעבור בקלות במהירות ובהצלחה.
  • בהצלחה שרוני היקרה!!
  • שנקרא עליך קדיש חחחח

ונגיד עליך מסכנה שרון מתה היתה כזאת טובה עזרה וכל השקרים היתה פסיכולוגית פסיכית יהי זכרה ברוך נשמתה תהיה צרורה בצרור החיים.

מה תרצי שיעטפו אותך בבד פשטן אחרי המוות או סתם בד רגיל? תרצי להקבר בקבר עם קומות שמעליך יש מישהו או שמתתיך יש מישהו או בקבר פרטי או בקבר שבעלך יהיה קבור אתך בעתיד שימות עוד מליון שנה? אולי להשאיר מקומות לילדים שיקברו לידך? את כל זה את צריכה להכין הערב. אולי תכיני צוואה על הבגדים שלך והבשמים והדברים תחלקי לחברות מהפורום ולאחיות משפחה וכו'.
    אולי גם תבקשי מבעלך שיהיה נוכח כשעושים לך את התכריכים כי את אל יודעת מה הולך שם בחדר ההוא ולמה הם לא מסכימים שיהיה שם מלווה אולי סתם בא להם לנגוע במת ולהנות על חשבונו.
    בכל מקרה בהצלחה במוות ותמסרי לאלוהים ד"ש ממני.

בעזרת השם שנקרא עליך קדיש אחרי הניתוח

יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ[1] שְׁמֵהּ רַבָּא.[2] יתגדל ויתקדש שמו הגדול
    2 בְּעָלְמָא דִּי בְרָא כִרְעוּתֵהּ[3] בעולם שברא כרצונו
    3 וְיַמְלִיךְ[4] מַלְכוּתֵהּ וימליך מלכותו
    4 וְיַצְמַח פּוּרְקָנֵה וִיקָרֵב[5] מְשִׁיחֵה[6] ויצמח ישועתו ויקרב משיחו
    5 לפי נוסח תימן בלדי מוסיפים:וְיִפְרוֹק עַמֵיהּ ויושיע עמו
    6 בְּחַיֵּיכוֹן וּבְיוֹמֵיכוֹן וּבְחַיֵּי[7] דְכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל, בחייכם ובימיכם ובחייהם של כל בית ישראל
    7 בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְאִמְרוּ אָמֵן.[8] במהרה ובזמן קרוב, ואמרו אמן
    8 יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָרַךְ לְעָלַם וּלְעָלְמֵי עָלְמַיָּא יִתְבָּרַךְ[9] יהיה שמו הגדול מבורך לעולם ולעולמי עולמים יתברך.
    9 וְיִשְׁתַּבַּח וְיִתְפָּאֵר וְיִתְרוֹמֵם, וישתבח ויתפאר ויתרומם
    10 וְיִתְנַשֵּׂא וְיִתְהַדָּר וְיִתְעַלֶּה וְיִתְהַלָּל[10] ויתנשא ויתהדר ויתעלה ויתהלל
    11 שְׁמֵהּ דְקֻדְשָׁא בְּרִיךְ הוּא.[11] שמו של הקדוש ברוך הוא
    12 לְעֵלָּא[12] מִן כָּל בִּרְכָתָא שִׁירָתָא[13] תֻּשְׁבְּחָתָא[14] למעלה מכל הברכות והשירות התשבחות
    13 וְנֶחָמָתָא דַּאֲמִירָן בְּעָלְמָא וְאִמְרוּ אָמֵן.[15] והנחמות שאנו אומרים בעולם ואמרו אמן.
    עד כאן חצי קדיש
    כאשר אומרים קדיש תתקבל מוסיפים:
    14 לפי מרבית קהילות הספרדים: תִּתְקַבַּל צְלוֹתָנָא וּבָעוּתָנָא עִם צְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל-בֵּית יִשְׂרָאֵל, קֳדָם אֲבוּנָא דְבִשְׁמַיָּא (וְאַרְעָא), וְאִמְרוּ אָמֵן. תתקבלנה תפלותינו ובקשותינו עם תפילותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים (ובארץ) ואמרו אמן
    לפי תימן בלדי: תִּתְקַבַּל צְלוֹתְכוֹן וּצְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל קֳדָם אֲבוּנָא דִּי בִשְׁמַיָּא[16] תתקבלנה תפילותיכם ותפילותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים.
    לפי יתר הנוסחים:[17] תִּתְקַבַּל צְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל בֵּית[18] יִשְׂרָאֵל קֳדָם אֲבוּהוֹן דִּי בִשְׁמַיָּא[19] וְאִמְרוּ אָמֵן. תתקבלנה תפלותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים ואמרו אמן
    כאשר אומרים קדיש דרבנן מוסיפים:
    15 עַל יִשְׂרָאֵל וְעַל רַבָּנָן וְעַל תַּלְמִידֵיהוֹן וְעַל כָּל תַּלְמִידֵי תַלְמִידֵיהוֹן. על ישראל ועל רבותינו ועל תלמידיהם ועל כל תלמידי תלמידיהם
    16 נוסח אשכנז ונוסח ספרד: וְעַל כָּל מָאן דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא ועל כל העוסקים בתורה
    נוסח איטליה: דְּיָתְבִין דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא קַדִּשְׁתָּא שיושבים שעוסקים בתורה הקדושה
    נוסח הספרדים: דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא קַדִּשְׁתָּא העוסקים בתורה הקדושה
    תימן בלדי: דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא העוסקים בתורה
    17 דִּי בְאַתְרָא[20] הָדֵין וְדִי בְכָל אָתָר וְאָתָר, אשר במקום הזה ואשר בכל מקום ומקום
    18 יְהֵא לָנָא וּלְהוֹן וּלְכוֹן[21] יהא לנו ולהם ולכם
    19 שְׁלָמָא רַבָּא[22] שלום רב
    20 חִנָּא[23] וְחִסְדָּא וְרַחֲמֵי[24] חן וחסד ורחמים
    21 האשכנזים מוסיפים:[25] וְחַיֵּי אֲרִיכֵי וּמְזוֹנֵי רְוִיחֵי וּפֻרְקָנָא וחיים ארוכים ומזונות מרווחים וישועה
    22 נוסח איטליה: מִן קֳדָם אֱלָהָנָא מָארֵי שְׁמַיָּא[26] וְאַרְעָא מלפני אלוהינו אדון שמים וארץ
    נוסח הספרדים: מִן קֳדָם מָארֵי שְׁמַיָּא וְאַרְעָא מלפני אדון שמים וארץ
    נוסח אשכנז ונוסח ספרד: מִן קֳדָם אֲבוּהוֹן דִּי בִשְׁמַיָּא מלפני אביהם שבשמים
    תימן בלדי: מִן קֳדָם אֲבוּנָא דְּבִשְׁמַיָא מלפני אבינו שבשמים
    23 וְאִמְרוּ אָמֵן.[27] ואמרו אמן.
    מכאן ואילך מוסיפים בכל סוגי הקדיש למעט חצי קדיש
    24 יְהֵא שְׁלָמָא רַבָּא מִן שְׁמַיָּא יהא שלום רב מן השמים
    25 נוסח אשכנז: וְחַיִּים עָלֵינוּ וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל וחיים עלינו ועל כל ישראל
    נוסח ספרד ונוסח איטליה: וְחַיִּים טוֹבִים עָלֵינוּ וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל וחיים טובים עלינו ועל כל ישראל
    נוסח הספרדים: חַיִּים וְשָׁבָע וִישׁוּעָה וְנֶחָמָה וְשֵׁיזָבָא וּרְפוּאָה וּגְאֻלָּה וּסְלִיחָה וְכַפָּרָה וְרֵוַח וְהַצָּלָה לנו לָנוּ וּלְכָל עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל חיים ושובע וישועה ונחמה והצלה ורפואה וגאולה וסליחה וכפרה ורווח והצלה לנו ולכל עמו ישראל
    תימן בלדי: וְסִיַּעְתָּא וּפוּרְקָנָא וּרְוַחָא וְחִנָּא וְחִסְדָּא וְרַחֲמֵי עֲלֵיכוֹן וַעֲלַנָא וְעַל כָּל קְהָלְהוֹן דְּכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל לְחַיִּים וּלְשָׁלוֹם וסיוע וישועה ורווחה וחן וחסד ורחמים עליכם ועלינו ועל כל קהלותיהם של כל בית ישראל לחיים ולשלום
    26 וְאִמְרוּ אָמֵן.[28] ואמרו אמן.
    27 [29]
    עוֹשֶׂה שָׁלוֹם[30] בִּמְרוֹמָיו הוּא בְּרַחֲמָיו[31] יַעֲשֶׂה שָׁלוֹם
    28
    עָלֵינוּ וְעַל כָּל [32] יִשְׂרָאֵל

• המון המון המון בהצלחה!!
  • בהצלחה

[
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
  • בהצלחה
  • שרון-יקירה

• לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • בהצלחה מאמי שלי יפה שיעבור בקלות ותצאי מהר מהניתוח
  • בהצלחה!!
    בטוח יהיה בסדר!
    [url=http://www.glitterfly.com]

• בהצלחה בניתוח.

הרבה בריאות והחלמה מהירה.
  • בהצלחה הבוקר מאמי החלמה מהירה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • יקירתי בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    החלמה מהירה !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • בהצלחה
  • טוב, אני קצת מעודכנת יותר מכם כי דיברנו אתמול.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • שיהיה המון בהצלחה אחלמה מהירה

• בהצלחה בהצלחה ורק בריאות

• שרון

אני מאחלת לך המון בהצלחה, שתעברי את הניתוח בשלום
    ושיהיו בשורות טובות

בהצלחה
  • החלמה מהירה
  • בהצלחה נשמה והחלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה