מי לדעתכן אשם???השכנים או האמא??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • במקרה הזה שתינוק נמחץ למוות?. של השכנים או של האמא?

40 תגובות
עמוד 1
  • וואי מזעזע..
    הבנתי שהשכנים אמרו שהם הוציאו את הדלת מחוץ לבניין ומישהו החזיר אותה..
    לא ברור מה קרה שם באמת.
    אבל כנראה שאף אחד לא אשם!
    האמא- ברור שלא! מה, אף אחת לא משאירה לשנייה פעוט בן שנתיים והולכת להביא את העגלה?

איזה פחד זה להימחץ למוות!! אני רק חושבת על המראות שהאמא ראתה כשהיא חזרה עם העגלה..

• [
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
  • סורי. האמא אשמה לדעתי.
    לא משאירים פעוט בגיל הזה לבד ולו לרגע אחד
    מחוץ לטווח ראיה של ההורים או מי שאחראי עליו/ה.
  • מסכימה עם מיכל בכל מילה... במיוחד כשהיא יודעת שיש דלת של שכנים... עובדה שאמרו שהאבא רב עם השכנים.... האמא ידעה כי ישנה סכנה ובכל זאת השאירה אותו ללא השגחה...

• ועוד דבר.... הטענה הזאת של השכנים שהם הוציאו את הדלת ומישהו החזיר אותה... זה טענה מאוד מופרכת וטיפשית..... משחקים ראש קטן...

• על מה בדיוק אתן (וטוקבקיסטים רבים) מאשימים את האמא?
    על כך שהוציאה את הילד מהעגלה והלכה לקשור אותה???
    האם יש כאן מישהי שלשנייה אחת לא מורידה את העיניים מהילד שלה במשך כל שעות ערנותו? לא מפנה לרגע את הגב כשהיא עומדת במטבח? לא שמה בגדים בארון? לא עושה שנייה פיפי?
    תאונות קורות!!! לא צריכות לקרות אך קורות לצערינו....
    להשאיר דלת כבדה במשך מס' חוד' בחדר המדרגות זה אכן לא אחראי.
    להגיד שהשכנים עשו זאת בכוונה תחילה שהדלת תיפול על הילד והילד ימות? אני בטוחה שזה לא נעשה בכוונה כזו.
    חיים של שתי משפחות נהרסו היום, בשנייה אחת נגמרו חיי ילד, זה נורא ואיום, איך אפשר בכלל להאשים את האם? איך???????????????

• טניה- אולי זו טענה מופרכת אבל זה מה שהם אמרו.. אי אפשר לדעת אם זה נכון או לא!
    אפשר גם להגיד שהאמא שיקרה והיא בכלל הלכה הביתה והשאירה את הילד בחוץ!
    אפשר להגיד הכל.. אף אחד לא יודע מה היה שם באמת
    ונראה לי שהצורך האנושי- להטיל אשמה על מישהו, פשוט לא במקום!

ומה זה- במיוחד שהיא יודעת שיש דלת של שכנים?!? את לא יודעת שיש סכינים בבית (או ארונות, או כסאות שיכולים ליפול על הילדים) ובכל זאת נותנת לילדים לשחק חופשי בבית?
    איך היא יכלה לחשוב שבשנייה שהיא מסתובבת הדלת תיפול על הילד.. אני בכלל לא מבינה איך אפשר להאשים אותה..
  • איך? בקלות...
    כשאת מודעת לסכנה אורבת את לא מורידה
    עיניים מתינוק בן שנה וחצי ולו לרגע אחד.
  • סכנות אורבות בכל פינה, את לא כל היום מסתובבת ומנחשת מאיפה תגיע הסכנה הבאה..
    לא יודעת, אולי אני פשוט צריכה ללמוד מכן להיות דרוכה יותר, חשדנית יותר, היסטרית יותר..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
  • היסטרית בטוח שלא צריך להיות..
    זה לא מועיל לא לך ולא לילד אלא להיפך.
  • טוב עזבי,
    אומרים- אל תדון אדם עד שתגיע למקומו,
    במקרה הזה עדיף לדון את האמא, לכעוס עליה, להאשים אותה והעיקר- לא להגיע למקומה...

• האמא ממש לא אשמה
  • סבבה . כך אני חושבת וכך את. סבבה
  • פיתוש.... אצלי בבניין היה מקרה שנפלה דלת של הארון חשמל... והדלת שלי נמצא ליד המדרגות אני גרה קומה ראשונההדלת הראשונה ממש כשעולים וממש כשיורדים היה את הדלת הזאת וועד הבית איכשהו חיבר ואתה לארון עד שיבואו לסדר והדלת יכלה ליפול בכל רגע.... ובגלל שאני ידעתי את זה אנ כל רגע שהייתי יורדת או עולה עם ליאל הייתי דואגת וכן כל רגעץץץ לא מפנה גב אפילו לשניה אחת.... עד שהסכנה הייתה אורבת... ועובדה הדלת הזאת נפלה יום אחד.... לא לידנו אבל עובדה היא נפלה...

• אני חושבת כמו לינבר. מילה במילה!!!!!!!!
  • בשביל מה עוד דיון שיבעיר אש????
    מי אשם ????? נו באמת אחרי מות קדושים -אמור
    הדלת פלדלת ששוקלת לפחות 40 ק"ג לא הייתה צריכה להיות שם -נקודה!!!!!!!!!! זאת יכלה להיות גם האמא מתחת לדלת עם פגיעה מוחית, מוות וכו'
    מה יש להאשים את האמא ????? נכון
  • תודה על הברכות
  • אני עם לינברי בכל מילה
    מה זה יעזור מי אשם ???????????????????????????????
    איזו שאלה סליחה אבל ממש לא במקום

קרן

• אני עם מיכל לגמרי!
    אין מצב שמחוץ לבית אני מורידה מהם את היעיניים לרגע!!!
    ברור שבבית אני לא צמודה אליהם בכל שניה וכן מרשה לעצמי ללכת לשרותים ולתלות כביסה בלי לעקוב אחריהם אבל הבית שלי מאובטח מכל הכיוונים ואין לי פלדת שעומדת מושענת על הקיר!!! המקסימום שהם יכולים לעשות זה לצבוע את הקיר או לקרוע איזה ספר.
    מחוץ לבית אין מצב!!! בלובי אין מצב שהילדים מתקרבים לארון חשמל ואפילו לעציץ!!!!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • אני בדעה של לינברי
  • סליחה אבל זאת צביעות מוחלטת להאשים את האמא!!!
    שתקום פה אחת ותגיד לי שלא קרה לה מקרה שהורידה את העיניים מהילד ולו למאית השניה בלבד.
    אז אני לא מתביישת לקום ולהגיד, שכן אני מורידה את העיניים מלהב לפעמים יותר ממאית השניה גם!!! להגיד לכם שאם חס וחלילה היה קורה משהו לא הייתי מרגישה אשמה? ברור שהייתי מרגישה אשמה, אבל אנחנו מרגישות אשמות גם אם הילד מצטנן - זה התפקיד שלנו כאמהות.
    אבל לא הייתי רוצה שמישהו ישפוט אותי כי אני יודעת שאני אמא טובה ודואגת ואיכפתית ומשקיעה!!!!
    מאית שניה זה עניין של גורל ושל מזל - הרי זה שילוב של כל כך הרבה דברים ביחד.
    השכנים שהחליפו דלת, הקבלן ששם ליד המכולה ולא בתוכה, השכן שהחליט שהוא רוצה את הדלת מתנה והעמיד אותה בכניסה לבית, האמא שהורידה את העיניים למאית השניה, והילד שהסתקרן ונגע.
    זה גורל, זה מזל, עצוב וקשה ובלתי נקלט - אבל לפעמים דברים כלאה הם פשוט בלתי נמנעים
  • נכון שיש מזל וגורל אבל התפקיד שלנו זה למנוע מקרים כאלה כמה שניתן!
    יש הבדל בין להרגיש אשמה שהילד הצטנן לבין שנפלה עליו דלת כשנתת לו להסתובב לבד בלובי למאית שניה!
    החוכמה היא לזהות מצבים מסכני חיים ובמצב זה לא להסיר עיניים ולו לאפלפית שניה!

אין מצב שמישהי פה תוריד את העיניים מהילד למאית שניה בכביש- אז אותו דבר כאן! הדלת לא עמדה שם יום אחד ולא יומיים ונכון שעד עכשיו לא קרה כלום במזל אבל זה אזור סכנת חיים! הילד בן שנתיים סקרן- איך את משאירה אותו לבד לשניה? היית עושה אותו דבר בכביש?
    חוץ מהבית הילדים הולכים איתי יד ביד! ולא לאלפית שניה לא עוזבים!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • גליה, וכל הבנות כאן - כנראה לא עקבתן אחרי החדשות.

להלן העובדות המזעזעות והמקוממות:

1. חודש וחצי הדלת הזו שכבה לה בכניסה לבניין. חודש וחצי!!!!!!! והזוג המהולל ששם אותה שם טען שהיא כבדה מדי להורידה לפח
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אוקיי גליה אז תקראי לרווחה, כי כן, אני לא הולכת עם להב תמיד יד ביד.
    היא ילדה בת שנתיים שיודעת שבכביש זה יד ביד עם אמא.
    אבל בכניסה לבית היא יכולה להיות "לא קשורה".
    גם בקניון אני לא תמיד מחזיקה לה את היד ולפעמים היא גם רצה מטר לפני.
    בקיצור לא יודעת מה איתכן, השם משפחה שלי הוא לא אלוהים, ואני לא שופטת אף אחד!!!!

באהבה, סיון
  • לולי לא אמרתי שאת לא אחראית כדי לקרוא לרווחה וכן בקניון אפשר לתת ללכת מטר לפניי אבל אם בכניסה לבית יש סכנת חיים אז את צריכה להגן עליה ולא להאשים או להסתמך על שכנים!

מצטערת אם הייתי נמרצת מדי בתשובתי אבל אתן קוראות על הילדים האלה בחדשות - אני ראיתי ילדים כאלה בבי"ח- ילדים שהלכו מטר לפני כאמא במדרכה ורכב איבד את השליטה ודרס אותו! ילד שהושאר ללא השגחה בבית למאית שניה וטבע בדלי מים!
    מראה ילד בן שנתיים שנמשה מבריכת ילדים עם 5 ס"מ מים אחרי שטבע-עם בגד ים ותלתלים רטובים ומת- אי אפשר לשכוח!!!

כמו שאמרנו תמיד יש מזל וגורל- ובמקרים כאלה התפקיד שלנו למנוע על אחת כמה וכמה כשיש סכנת חיים בסביבה!
    כולם אשמים פה אבל אי אפשר להפיל את כל האחריות על השכנים!
    תשמרו על ילדיכם!

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • בזה אני בהחלט מסכימה איתך - במקרה הזה כולם אשמים - כמו שכתבתי זה צירוף של חוסר אחריות של כל כך הרבה אנשים ביחד
  • מסכימה עם לינבר וסיוון!

• אני משתתפת בצער המשפחה

[[[

• וואי זה נושא ממש טעון...
    [.

• עצוב מאוד הסיפור הזה ומשתתפת אני בצער המשפחה זה מזעזע.
    אבל ואבל גדול אני לא מאשימה ולא מחפשת אשמים כי אף אחד לא יכול להחזיר את הילד המסכן הזה שהגורל שלא היה כזה מר.
    ההורים מסכנים גם ככה במה שקרה להם עצוב מאוד שזה הגורל של הילד.

• גליה24, אני ממש הייתי עם דמעות בעיינים כשסיפרת עם מה את נאלצת להתמודד בעבודה שלך

[[[

• להגיד על אמא שזאת אשמתה נראה לי שזה פשוט נורא - גם אם זה נכון!
    בכל מקרה האמא מתייסרת ומאשימה את עצמה ובאמת לפעמים קורה שאי אפשר להיות ליד הילד 24 שעות ביממה כל שניה.
    אני חייבת להתוודות, אתמול היינו בגן שעשועים והיה קר והייתי צריכה להביא ליונתן סווטשירט שברוב עוונותי היה באוטו. כמובן שיונתן לא כל כך שיתף פעולה ואני כבר לא יכולה להרים אותו ולכן לא יכולה לקחת אותו בכוח אז הצלחתי להביא אותו עד 2 מטרים מהאוטו והוא עמד על המדרכה ולא היו מכוניות בכלל בסביבה וכל שניה הסתכלתי עליו שהוא לא יורד מהמדרכה ואמרתי לו שאם הוא יורד אנחנו הולכים הביתה אבל עדיין ידעתי שזה מסוכן ועדיין עשיתי את זה.
  • יעל- נראה לי שלכולנו יש רגעים כאלו שאנחנו לוקחות צ'אנס

טוהר
  • הדיון הזה ממש לא לעניין
    כשאני שומעת על מקרה כזה הדבר האחרון שאני רוצה זה לחפש אשמים
    כל מי ששומע על המקרה הזה צריך ללמוד לקחים

מי אשם???? נו באמת , יש פה אימא שחייה נהרסו ולעולם לא יחזרו למה שהיה
    ואת שואלת מי אשם ??
  • כללללללללל כךךךךךךךך צודקת היפוליטה !!!!!!!!

• ובכל זאת הגענו לעמוד 3
    אין את מי להאשים ובואו נסגור בבקשה את הדיון הזה
    גם ככה זה כואב
  • אני די בשוק מהשאלה בכלל ועוד יותר בשוק מכל הצדקניות כאן שאומרות שלעולם זה לא היה קורה להן.... אני מאחלת לכן שלעולם לעולם לעולם לא תצרכו לבחון את האמירות האלה שלכן האמא המסכנה הזאת לא עשתה שום דבר רע. כמה פעמים פתוח פה הודעות אמהות שהילד נפל להן מהמיטה/שידה או שקרה לו משהו כשהן לא שמו לב- כולן אמהות רעות???
    אני מחשיבה את עצמי לבן אדם סופר אחראי, לדעת בעלי אני מגזימה בכמה שאני שומרת ואני תמיד חושבת עשר צעדים קדימה ועדיין.... אני לא יכולה להגיד שלי זה לא יכול היה לקרות!!! גם אצלינו היו מקרים של "כמעט" כמו בכל בית. אנחנו לא מושלמים. ואני מצטערת אבל זה פשוט מקומם אותי לבוא ולהאשים את האמא המסכנה הזאת שכל חטאה היה ששניה אחת הסירה את העיניים בשביל לקשור את העגלה
    ליבי איתה
  • היפוליטה.... צודקת ב 100%
    להאשים את האמא הזוי בעייני, זה לא שהשאירה אותו שם והלכה
    והשכנים פשוט לא חשבו שדבר כזה נורא יכול לקרות
  • אמא הזאת עכשיו נקרעת לגזרים, כל עולמה נהרס,
    ואנחנו יושבות מאחורי המסך, חלק עם סנדוויץ' ביד,
    חלק עם קפה וחלק בעבודה ועושות איתה דין וחשבון

[[[
  • האמת בנות- אני לא יודעת איך יש לכן "בייצים" לשפוט במצב כזה, והכי חמור- את האמא!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה