היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי עם להב פעם ראשונה בהצגה. אחרי התלבטויות קשות בין רינת, יובל וטובי דובי בחרתי בטובי דובי. אני חייבת להבהיר לכן שמדובר בילדה מאוד תזוזתית ופעילה שקשה לה לשבת על הטוסיק הקטן שלה יותר מ2 דקות
12 תגובות
עמוד 1
אני גם התחלתי לקחת את נטע להצגות עכשיו, היא בת שנתיים וחדש ,היינו ב"דוד חיים" וב"טובי דובי". באמת ה"טובי דובי" מתאים מאוד לגילאים האלו גם כי זו הצגה קצרה יחסית של שעה וחצי והילד לא מאבד סבלנות. אני מצטרפת להמלצה
תגידי ליא מישהו שאל אותך יא בת זונה? למה את מגיבה בכלל? אפילו לא שאלו אותך טיפשה. את חושבת שאת אחת מהחברים שם אבל את לא!!! את אפס וכולם יודעים את זה. לי מותר להגיב כי אני זאת אני ואני המלכה וכולן הזונות שלי אבל את את את א פ ס. דרך אגב לא עשו לי כלום אחרי התלונה שהגשת. סיפרה לי עדי שהגשת תלונה או לפחות איימת למה אני עוד פה ולא עשו לי כלום? שרמוטה? פוזלת!!!
נועה בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתי זונה של אף אחד, בטח ובטח שלא שלך. את לא מתאימה לפורום הזה. את צריכה לחפש את הפורום "חולי נפש- זקוקים לעזרה" הוא נמצא בדרך כלל במוסדות הסגורים. אז תעשי טובה לכולם ולכי לטפל בעצמך ותעזבי את הפורום הזה בשקט.
גם ההצגה הראשונה של עידן הייתה טובי דובי
איזה כיף לשמוע
זה נורא מצחיק שאתמול בבוקר כתבתי על חוויה כל כך מהנה שהיתה לנו יום קודם, וכמה הכל פשוט נשכח ונעלם שעתיים אחרי