האם אתן חושבות שזה מוגזם??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לחגוג יום הולדת למישהי שנפטרה רק מתוך הזכר

10 תגובות
עמוד 1
  • לחגוג???? ממש מסיבה?אם כן אז מוזר בהחלט!!!אבל אם זה עושה טוב או מקל על מישהוא אז למה לא בעצם?
    תיראי ביום הולדת של אמא שלי אני הולכת לבית קברות מדליקה נר ומביאה זר ציפורנים שהיא אהבה זה לא נקרא לחגוג זה נקרא לזכור.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• כן זה ממש בלונים מלא אוכל ומוזיקה עם שירים שהנפטרת אהבה...

• אני חושבת שזה בהחלט מוגזם ומוזר

[[[

• ברורר
    ללכת לבית הקברות עם בלונים, עוגה וזיקוקים
    להביא דיסק עם שירים ולהעיר את המתים
  • נראה לי לא לעיניין בכלל.
    מצטערת
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • פשוט מה שקורה חברה טובה של גיסתי נהרגה בתאונת דרכים קשה וכבר עברה כמעט שנה והים זה "היום ההולדת" אז כל החברים עושים ממש מסיבה ביניהם בבית כמו דיסקוטק וגיסתי היא לא הבן אדן שאפשר להגיד לו שזה מטורף...אז אני מעדיפה לשתוק...

• טניה - אני חושבת שיש דברים שלא חייבים לרוץ לספר לחבר'ה.
    אולי זה מה שמתאים לחברה שנהרגה, אולי בעבר היא בקשה שכך ינהגו.
    לכל אחד יש את מנהגי האבל שלו, מנהגי הפרידה שלו - ואם כך הם בחרו - מי אנחנו שנשפוט??????
    אני חושבת שכל אחד צריך לעשות את הישר בעיניו כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים.

• ממש לא לעניין!
    [
    אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
  • טניה, עדיין לי אישית זה נראה מוזר מאוד,
    אבל לינבר צודקת ב 100%

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה