יציאה קורעת של דנדוש :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרנו הערב מהגינה חברה של דנדוש מהמעון אמא שלה דנדוש ואני באחד הכבישים ראינו פאנקיסט שהעמיד את השיער כמו קוצים פתאום היא קלטה אותו והתחילה לצרוח בהתלהבות ולצעוק ליצן ליצן עשששששששש ליצןןןןןןן
4 תגובות
עמוד 1

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא הוא לא קלט כי הוא חצה לכיוון השני ואנחנו לכיוון הקניון
    או שיש ים של מקבצי נדבות ליד אצלנו היא מסתכלת ואומרת דוד עצוב ומחייכת ועושה שלום וגם אומרת שלום בחיוך השובבי שלה.
    אני לא ממש אוהבת שהיא מחייכת לכל מען דבעי לכל אחד זר מעירה לה למרות שאמרו לי לא להעיר על זה כי כל מי שהיא מחייכת אליו מחייך חזרה גם מקבצי הנדבות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• ממש מצחיקולה קטנה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה אורית אני יודעת שיש לי צדיקה קטנה ממזמן כברחולה על בית כנסת כל שבת מבקשת ללכת, לא מוכנה להיכנס לחדרים ,למעון או הביתה בלי לנשק מזוזה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה