אולי אתן יכולות לעזור לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן

אני נמצאת בעבודה חדשה כבר 3 חודשים ואני רוצה לעזוב היות וממש לא טוב לי פה. האנשים רעים ולא עוזרים אחד לשני ולאנשי ההנהלה פה פשוט לא איכפת מהעובדים. כולם פה נחשבים ככח עבודה בלבד ולא כאנשים.

לפני חצי שנה עזבתי מקום עבודה טוב שהייתי בו בערך 6 שנים. הסיבה לעזיבה היא בגלל שרציתי להתקדם גם בתפקיד וגם במשכורת וזה לא היה אפשרי שם. עזבתי בלב כבד כי מאוד היה לי טוב במקום הקודם אבל מה לעשות שצריך גם לכלכל את המשפחה בהתאם לצרכים וכמו שאתן יודעות הצרכים גם של הילדים וגם שלנו עולים.

הבעיה שלי היא שיש לי מכתב פיטורים מלפני 1/2 שנה מהמקום הקודם.לא החתמתי בלשכה כי מייד מצאתי עבודה אחרת. (לא העבודה שאני נמצאת בה היום) בעבודה הקודמת גם הייתי 3 חודשים ועזבתי למקום הנוכחי.

במעברים בין העבודות לא הייתי צריכה להחתים אבטלה כי עברתי מעבודה אחת לשניה בלי שהייה בבית.

עכשיו אני רוצה לעזוב את העבודה הנוכחית ואני לא יודעת אם אני צריכה לקבל מהם מכתב פיטורים (כדי שאוכל להחתים בלשכה) או האם אני יכולה להשתמש במכתב שקיבלתי מהעבודה לפני 1/2 שנה.

אנא בנות תעזרו לי. לא טוב לי פה ואני מתה לעזוב אבל נישארת רק כדי שאוכל לקבל מהם את המכתב פיטורים. הודעתי כבר שאני רוצה לעזוב והם לא עושים כלום בנידון. פשוט מושכים אותי כי יודעים שאני לא אלך בלי מכתב פיטורים.

מה לעשות? האם אני יכולה להשתמש במכתב מלפני 1/2 שנה? האם באמת בעבודה הנוכחית הם יכולים למשוך אותי כמה שבא להם?

תודה
    יעל
13 תגובות
עמוד 1
  • אני מצטערת לשמוע שרע לך במקום העבודה

[[[

• תודה על התשובה המהירה

אני באמת מאחרת ויוצאת מוקדם יותר וזה בגלל שיש לי ראיונות ואני לא רוצה לפספס עבודות רק בגלל שאני עובדת מ 8-17:00
    את העבודה שלי אני עושה כי אני לא יכולה לדעת אם הבוס שלי הנוכחי יחליט לשרוף אותי בתחום ואז באמת תהיה לי בעיה.
    אני מנסה להראות שאיכפת לי ושאני לא נעלמת.
    נתתי להם עד סוף החודש למצא לי מחליפה כשבעצם אני לא חייבת לתת להם אפילו שבוע.
    אבל הם ממש לא מעריכים כלללווווםםםםם.
    היום בבוקר איחרתי כי הייתי בראיון ,הבוס שלי מסמס לי שזה ממש לא לעיניין לצאת לראיונות בשעות העבודה כי כך המערכת לא יכולה לתפקד!!!!!

אני הייתי בשוק מהתגובה שלו. הוא חושב שלי צריך להיות איכפת מהמערכת ולא לצאת לראיונות בזמן העבודה אבל הוא מצידו אפילו עוד לא התחיל לחפש לי מחליפה!!!! הוא מנצל את העובדה שאני צריכה ממנו מכתב פיטורים למקרה שלא אמצא עבודה. הוא ממש מנצל אותי ועוד בא אלי בטענות.

ממש בא לי לקחת את הדברים וללכת!!!

מי אמר שכסף לא מסובב את העולם?
  • תראי, בינתיים תמשיכי ללכת לרעיונות עבודה ותתחשבי רק בצורך שלך למצוא עבודה.
    עד שלא תמצאי עבודה את לא חייבת הרי להתפטר,
    ואם עד אז יימאס לו מהחיסורים שלך והוא יחליט לפטר אותך בעצמו הרי הרווחת

[[[

• לא מכירה את החוקים, אבל יודעת מה זה להיות בעבודה עם אנשים
  • יו איזה לא נעים זה, מאחלת לך שתמצאי במהרה מקום טוב וחמים
    עם שכר הולם שיתאים לך.

תנסי כמה שפחות לצאת בשעות העבודה

בהצלחה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • תודה רבה על התמיכה ידעתי שפה אני אוכל לקבל אוזן קשבת

אני בינתיים פה כמובן בשביל המשכורת.
    אין לי חשק לעבוד ואני יודעת שלא מחפשים לי מחליפה כי לא מגיעה אף אחת חדשה למשרדים.
    כ"כ רע לי פה אני מרגישה לבד ומגעיל לי.
    לפחות למדתי שכסף זה לא הכל בחיים . צריך גם להעריך אנשים טובים שעובדים איתך.
    כמה שאני מתגעגעת לחברות שלי ממקום העבודה הקודם אין לכן מושג.
    אני לא מבינה איך האנשים פה יכולים להיות ככ רעים אחד לשני. אף אחד לא עוזר לשני, אין פה בכלל קטע של חברויות, כל אחד יושב במקום שלו ודואג ותחת שלו.
    בקיצור, אתן החברות הוירטואליות שלי וזה עושה לי טוב שלפחות יש לי עם מי לדבר פה

• [[[

• שיואו את כ"כ צודקת

אני פה 3 חודשים ואפילו תמונה של הבנים שלי לא שמתי שומר מסך

לא מרגישה בנוח שהפרצופים היפים שלהם יהיו פה איתי במקום כ"כ רע ומגעיל
  • תשלחי לי מייל ואומר לך בדיוק מה לעשות inbar_l@hotmail.com

• קודם כל קבלי
  • ענבר
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לינבר שלחתי לך מייל

אורטל את כ"כ צודקת לגבי הנשמה. הרי את רוב שעות היום אנחנו מבלות בעבודה ואם לא טוב בעבודה כל החיים נהרסים וכך אני מרגישה. אני נבולה ובדיכאון ואני מאוד משתדלת שהילדים לא יסבלו מזה אבל אני מודה שיש ימים שאני פשוט סמרטוט על הספה והכל בגלל עבודה.....

אני לא יכולה להרשות לעצמי לשרוף את עצמי פה כי הבוס שלי יכול ללכלך עלי ויהיה לי מאוד קשה למצא מקום טוב. אני מעדיפה לבלוע את כל הגועל בינתיים ולחפש משהו אחר. אני יוצאת לרעיונות עבודה ולא עושה חשבון למרות שזה מעצבן את הבוס שלי.

חשבתי שאוכל לצאת מפה לפני שאמצא עבודה אחרת. אם רק היה לי מכתב פיטורים ביד כבר לא היו רואים אותי פה.

הכי מעצבן שהבוס שלי אפילו לא מחפש מחליפה . הוא מתכוון למשוך אותי פה כמה שיותר וזה פשוט מגעיל
  • עניתי לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה