מי מבינה באנלציות??...חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בבית את הטרבולין ובודיקורט ומים
    האם אני יכולה על דעת עצמי לעשות להן כשהן משתעלות להקלה...הכוונה
    0.5 טרבולין ואמפולה אחת של בודיקורט..?..לכמה ימים?..לפעמים אני עושה טיפול בהמלצת רופא ואחרכך עובר ואני מפסיקה ופתאות שוב מתחיל שיעול נמאס לי ללכת לרופא ולשמוע אותו דבר

בקיצור אני רוצה להבין אחת ולתמיד איך יודעים מתי אפשר להישתמש ואיך וכמה מישהי יודעת<<<
30 תגובות
עמוד 1
  • רק מיים את יכולה לשים לבד בלי תרופה
    אל תשחקי בזה זה לא משחק להרחיב את דרכי הנשימה
    שימי מאייד חם או קר מה שעושה לכם טוב בחדר ותסגרי עיניין לדעתי יותר טוב

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

אוהבת לשים בארון ...
  • כמה מים ????

• היי
    השאלה איזה שיעול אינלציה זה לקוצר נשימה יותר לשיעול יש את המוקוליט לכייח אני כשאביאל יש שיעול ואני מזהה שזה עם ליחה אני מיד מתחילה לתת לו את המוקוליט.
    כאשר יש לו קוצר או שיעול ממש חזק כמו כלב אז אני עושה אנלציות אבל דרך אגב בודיקורט גם נותנים 0.5 ולא את כל האמפולה.
    רחל

• פעם אחרונה נתנו לי אמפולה שלמה...היה לה קוצר נשימה כבדות בגרון כאילו נושמת מהר

• באנלציות שמים מי מלח יש בקבוקנים כאלה בבית מרקחת אבל צריך הפניה

• מוקוליט זה כמוברונכוקיד???

• יש לי בקבוקונים אבל כמה לשים????

• במקרה שאין הוראת רופא שים אך ורק מי מלח.
    את יכולה לשים 3CC.
    לבודיקורט יש תופעות לוואי רבות, בחלקן יש שינוי התנהגותי.
    פרט למשככי כאבים לא נותנים אף תרופה ללא הוראת רופא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• במזרק את צריכה להשים 1 ס"מ ממי המלח.
    0.5 מהבודיקורט 0.5 הטרובלין או ולטולין וזהו אבל זה עושים ממש שקשה לילד לנשום

• רחל - הפכת לרופאה לאחרונה????
    יש לך מושג עד כמה לא אחראי מה שכתבת??????????

• ענבר מותק לא הפכתי לרופא ולא רוצה להיות רופא היא שאלה כמה שמים עניתי לה.
    אבל לידיעתך שאביאל שלי מקבלת התקף של קוצר ועם תשימי לב זה גם מה שכתבתי שאנלציה עושים שיש קוצר נשימה אז אני מתחילה את הטיפול לפני שאני מגיעה לרופא או למיון וכמה פעמיים גם הרופא וגם במיון אמרו לי שאני פועלת נכון וטוב שאני יודעת לקרוא את הילד ולתת לו את הטיפול הנכון לפני שאני רואה רופא וככה אני חוסכת לילד ולי אישפוזים.

• די בנות לא לריב...שתיכן צודקות...(:

• אני לא רבה עם אף אחת וגם לא מחפשת לריב אני מטפלת באביאל כבר מגיל 3 חודשים באנלציות ואחרי התקפים קשים אני כבר יודעת מתי להתחיל את הטיפול ושוב אני אומרת גם רופאת הילדים וגם בבית החולים אמרו לי שטוב שאני יודעת מתי להתחיל ואיזה טיפול לתת לו כי כמה פעמיים רמת החמצן שלו היתה נמוכה והוא היה על סף אישפוז.
    ושוב אין לי כוונה לריב עם אף אחת. וגם כתבתי שאנלציה עושים בקוצר נשימה

• אבל היא לא מטפלת בילד שמגיל 3 חוד' צריך אנילציות, את יודעת מה הכי נכון לאביאל וטוב שכך
  • אני גם עושה אינלציות מגיל צעיר לילדים וגם בעלי אסמטתי,
    ואצלנו הרופא תמיד אומר לשים CC 1 בודיקורט וחצי מים וחצי ונטולין.

כמה שאני מנוסה- בחיים אני לא עושה אינלציות עם החומרים האלה בלי הוראת רופא.
    בחיים בחיים.
    רק אינלציה עם מים, ולקחת לרופא אין מה לעשות.
    לא לוקחים סיכונים- יש הוראות שונות לחולים שונים-
    לא כל מה שמתאים לילדים אחרים מתאים לילדים שלך!!!
    [
    [.

• ענבר את צודקת בזה שכל ילד הטיפול שלא שונה אבל שמדובר באנלציה רופאת הילדים תמיד אומרת לכל מי שעושה אנלציה היא אמרה לי שלכולם היא אומרת ששמים אנלציה 0.5 בודקורט 0.5 טרובלין או ונטולין ו 1 ס"מ מי מלח אבל שוב זה טיפול של קוצר נשימה.

• אז רחל אצלנו הטיפול הוא 1 בודיקורט וחצי מים וחצי ונטולין.
    הבודיקורט הוא סוג של סטרואיד.
    הכמות משתנה בהתאם לחריפות הקוצר, לגיל, למשקל וכו'.

[
    [.

• טרבולין מעלה לחץ דם
    בודיקורט זה תכשיר עם סטרואידים
    לכן אל תשתמשי בלי המלצת רופא, מדובר בתרופות.

את יכולה לקנות בסופר פארם אמפולות של מי מלח, ללא מרשם,
    ועם מזרק לשים 2 מ"ל של מי מלח באינהלטור. זה מקל על הנשימה ומייבש נזלת.
    [url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• אני שמה לליאבי בעיקר מי מלח בין 2-3 מ"ל עד שאני הולכת לרופא !!!!
    ואז אני מקבלת את המינון הנכון כי אצלו זה משתנה
    בכל מקרה שתרגיש טוב

ואם זה כמו התקף של קוצר נשימה ,סטרידו אני פותחת את הפריזר ושמה לו את הראש בפנים זה מאוד מקל עליו
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • גם אני לצערי מנוסה באינהלציות.
  • אלונה - איך הילדה היום?.....

אני מקווה שהלכת/התקשרת אתמול לאחות או רופא וביקשת עזרה. החומרים שהזכרת אינם משחק. כל ילד מקבל מינון אחר, בהתאם לצורך שלו. ראי את אדווה שאתמול עשתה לעצמה אינהלציה עם ונטולין במינון על דעת עצמה (כפול ממה שהיתה צריכה לדעתי) - תקראי איך זה השפיע עליה.......

הפורום הזה אינו פורום רפואי

אני אינני רופאה, לא מתיימרת להיות וגם מקווה שאף אחת כאן גם לא מתיימרת להיות......כמו שאני תמיד אומרת - ייעוץ רפואי נותן רק רופא.

אם את בקופ"ח כללית ממליצה לך לפנות למוקד רופאי ילדים באינטרנט, משעה 20:00 בערב הם זמינים בצ'אט און ליין וגם בטלפון. זה הציל אותנו לא פעם.....רק בריאות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • גם חיים שלי קצת אסטמתי וסובל מתופעה שקוראים לה "התינוק המצפצף" שעוברת בערך בגיל שנתיים שלוש.
    בתחילה, כל פעם הייתי הולכת לרופא, ולא עושה לו שום אינהלציה עד שקבלתי אישור והוראות מדוייקות.
    בהמשך הרופא אישר לי לעשות לו עם מי מלח, 2CC כל פעם לא יותר משש- שמונה פעמים ביום.
    אחרי ששוב קוצר הנשימה והצפצופים חזרו רק אז הוא אישר לי שאם אני מזהה שוב את אותם התופעות בדיוק אני יכולה להוסיף לו 0.5CC טרבולין.
    כל זה היה אך ורק באישור של רופא ילדים שאני סומכת עליו מאוד.
    השנה החורף עוד לא התחיל וכבר היו שיעולים והשתנקויות, ושוב, רק אחרי התייעצות עם רופא אני בינתיים עושה לו אינהלציות עם מי מלח.
    בודיקורט בחיים לא נותנים בלי אישור מרופא, זה סטרואידים וזה מאוד מאוד מסוכן!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • הדבר היחיד שניתן לעשות באינולציה בלי חשש זה מי מלח. גם לי בבית יש בודיקורד למקרה של התקף סטרידור . אצלינו זה תמיד קורה בלילה ותמיד אחרי זה למחרת אנחנו אצל הרופאה שתאשר המשך הטיפול . המינון הוא לפרטני לכל ילד . ובנוסף לפעמים מוסיפים עוד תרופה אחת או שתיים . שאחד מהם מחזיקה מעד אחרי הפתיחה 30 יום בלבד .אז כל התרופות מרשם חוץ ממתן מענה מיידי דחוף - רק לפי מרשם רופא . בדיוק כמו אנטיביאוטיקה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינה, את שמה באינהלציה אמפולה שלמה של בודיקורט או חצי אמפולה?
    אני שמה לנטע בת שנתיים וחצי אמפולה שלמה של 2 מ"ל ומוסיפה 2 מ"ל מים- לפי הוראת רופא. עכשיו נלחצתי כולן כתבו ששמות חצי אמפולה
  • לא , אמפולה שלמה זה 2 מל' אני שמה 1מ"ל של בודיקוד (מספיק לפעמיים ) ו2 מיל' מ' .
    היו פעמים שמינון היה 24 שעות 1 מל' בודיקורד ו2 מים ואז זה ירד ל0.5 מל' בודיקורד ועוד 2.5 מים לעודה48 שעות תדירות גם משתנה - פעם זה 3 פעמים ביום ולפעמים כל 4 שעות הומרים שבגיל 4-5 זה עובר מתי שהו . אז שיעבור כבר . אצלי רופאה לימדה שתמיד משלמים מים שסה"כ יהיה 3 מ"ל תמיסה . אבל גם זה משתנה בין הרופאים .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אורטל, אני איתך לגמרי

[[[

• כמו שאורטל כתבה - זה לא פורום רפואי, ועם כל הניסיון של כל אחת ואחת זה משתנה מילד לילד ומאוד לא אחראי לתת עצות של מינונים.
    בודיקורט זה סטרואיד ואסור בתכלית האיסור לתת ללא אישור רופא, ובכלל כל תרופת ילדים רצוי לא להחזיק אחרי שנפתחה האריזה זמן ארוך מ-14 יום אלא אם נאמר אחרת במפורש!.

העיקר שתהיו בריאים

• טוב אני קראתי אתמול כבר את השירשור ולא עניתי כי כמו שאורטלי כתבה אנחנו לא רופאות ולכל ילד המינון שלו כן אני רבה פעמים עשיתי לדנדוש לפני שהגעתי לרופאה וזה הציל אותה מהמשך התפתחות אבל גם הרבה פעמים לא עשיתי (למרות שיש לדנדוש התקפי שיעול נבחניים מהם מתעוררת בלילות או מתעוררת מהם בבקרים) הרופאה לא נותנת על כל התקף אצלה אישור לאינהלציה ואני לא משחקת יותר מדי
    לכן ההמלצה היא לפנות לרופא/ה
    אגב אצל דנדוש המינון הוא 0.5 בודיקורט (שהיתה מאושפזת עם דלקת ריאות עשו לה וינטולין 1.0 סיסי - כמות כפולה)
    מעבר לכך ממש לא ממליצה לתת לבד אלא אם את בטוחה ויודעת איזה סוג התקף יש לילד שלך ואת כבר מספיק מנוסה!!!!!!!1

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אותי הרופא לימד איך להקשיב לציפצופים בריאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה