סוכר ענבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
17 תגובות
עמוד 1
  • למה בכלל לתת סוכר?
  • למה את נותנת סוכר ענבים?

• לא יודעת... מעולם לא נתתי
  • אף פעם לא נתתן דייסות בגיל הזה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]

• גם אני מעולם לא נתתי
  • לתת סוכר ענבים במקום סוכר רגיל זו בחירה שלך. את יכולה לא לתת בכלל ואת יכולה להפסיק מתי שבא לך ואת יכולה להשתמש בזה לכל החיים...
    בתאבון
  • נתתי דייסת וניל בתוך המטרנה (איזה 2 כפיות) לא חשבתי לרגע שיש צורך להמתיק את זה...

[
  • אני השתמשתי בסוכר ענבים כשאביגיל הייתה תינוקת, בגלל הפגות. לא זוכרת מה היה המטרה, אבל זה היה שימוש מיוחד.
    וגם למיכל כשניסינו לתת לה את הנוטראמיגן (ככה רושמים?) והוא מגעיל בטירוף.
    אבל לדייסות, במקום סוכר... בחיים לא.
    בגיל קטן לא המתקתי בכלל, בגיל מבוגר יותר, כשכבר היה צורך להמתיק דברים (בגיל שנה אולי), אז כבר שמתי סוכר רגיל.

• אני בזמנו (ממש בזמנו

[[[

• כמובן שהסוכר ענבים לא ממתיק כמו סוכר הרגיל ואני לא שמה כזאת כמות גדולה, אבל זה נראה לי עדיף מאשר לא לשים כלום, גם ככה אי אפשר לשים חלב וחמאה שמוסיפים לטעם אז בלי זה בכלל אין לדייסה טעם....
    ובדייסות של מטרנה וכו' - אני לא בקיאה, אבל אני מנחשת שגם שם מוסיפים סוכר ענבים, תקנו אותי אם אני טועה...
    טוב, תודה לכולכן על התשובות
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • מעולם לא נתתי סוכר ענבים ביחד עם דייסות

טוהר
  • סוכר ענבים נותנים עד גיל שנה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אף פעם לא נתתי סוכר ענבים.

• נראה לי שפעם קניתי את זה לאיזה עוגה, ועד שבאתי להכין את העוגה זה כבר היה פג תוקף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה