היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רון הנסיכה הקסומה שלי בספטמבר הבא תהיה בת שנתיים וכמעט עשרה חודשים. כרגע היא נמצאת בויצ"ו בכיתה האמצעית ובעיקרון היתה אמורה להיות לה עוד שנה לעבור- כיתת הבוגרים "גנון" אבל מכיוון שהיא ילידת נובמבר אין לנו זכאות לעוד שנה במעון. משמע אם אנחנו רוצים להשאיר אותה עוד שנה במעון, נצטרך לשלם מחיר מלא שאני לא יודעת כל כך מה גובהו אבל הוא יקר מאוד. או לחילופין להעלות אותה לגן עירייה כשהיא לפני גיל 3.
נכון לעכשיו היא עדיין לא גמולה מטיטולים, היא יודעת לדבר, יודעת לדרוש מה שהיא צריכה אבל היא קטנה מאוד פיזית!! היא פיצית ולא נראית ילדה בת שנתיים ולכן אני מאוד מאוד חוששת.
מצד אחד היא מאוד פיקחית! חכמה במיוחד! מבינה עניין ואני באמת רוצה לתת לה את הדחיפה הזו לגן עירייה כך היא יכולה להפיק יותר וללמוד יותר, מה גם שיש כאן את עניין העלות שהיא מאוד גבוהה ולא יהיה קל לעמוד בזה, אני מאמינה שזה קרוב ל 2000 ש"ח בהשוואה ל- 750 ש"ח שאנחנו משלמים היום.
ומצד שני..אני לא יודעת עד כמה היא מוכנה לגן עירייה. כמובן שאני לא יודעת מה יהיה בסוף השנה אבל מפריע לי מאוד שהיא כל כך קטנה פיזית וגם בגיל ואני פוחדת עליה מאוד!!!
מה הייתן עושות? זה מעסיק אותי מאוד!
אלעאי עלה לגן עירייה בגיל 3.7 שזה היה מעולה!! הוא ילד פברואר. וזה היה מעולה לא הרגשתי בכלל קושי כי הוא היה מאוד בשל.
תודה
18 תגובות
עמוד 1
אני הייתי משאירה עוד שנה אם אין בעיה כלכלית (ואלי גם אם יש בעיה קטנה...)
הייתי משאירה אותה עוד שנה. ( אני השארתי את גאיה בפרטי השנה ) ולא שלחתי אותה לגן עירייה ( ולמרות המחיר עדיין לא חשבתי פעמיים ) מכיוו שאני חושבת שהיא עדיין צריכה את החממה הזאת.
את תאמיני לי אם אני אגיד לך שאני חושבת כבר עכשיו על הדילמה הזאת בעוד שנתיים שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גם אני הייתי במצב שלך אלא שליאן שלי הייתה בת שנתיים ו- 7 ממש קטנה. פחדתי להכניס אותה לגן עירייה וחשבתי להשאיר אותה עוד שנה במעון. בסוף החלטתי לעלות אותה לגן עירייה (למרות הגיל) ולראות מה קורה. מקסימום אני מחזירה אותה לגן הפרטי. היא הסתדרה שם מצויין יותר טוב ממה שחשבתי והייתי שמחה. נכון שהילדים יותר גדולים בחצי שנה ואפילו 9 חודשים ממנה אבל היא לומדת מ"הגדולים" היא יותר עצמאית ופקחית וממש טוב לה שם הגננות אומרות שהיא "נותנת לכולם בראש"
היי אדוה עד ספטמבר שנה הבאה יש עוד זמן, נכון שההרשמה משהו כמו פברואר אני רוצה להגיד לך שזה שהיא קטנה פיזית לא אומר כלום גם ליה שלי שהיא בת 4 היום העליתי אותו לגן עירייה שבועיים לפני גיל 3 ואני רוצה להגיד לך שהיא מאוד קטנה פיזית לגיל שלה היום שהיא בת 4 היא שוקלת 13.5 קילו אז תחשבי מה זה פשוט קטנה ורזה מאוד אבל היא מסתדרת מצוין בגן עיריה והשנה אפילו שמתי אותו עם ילדים של חובה כיתת 4-5 והיא חבל על הזמן מסתדרת. השאלה עם רון תגמל עד אז שזה הכי חשוב אם רון מדברת ויודעת לעמוד על שלה וילדה חכמה ופיקחית ואני מאמינה שהיא כזאת ורק זה שביזואלית היא קטנה זה לא אומר כלום בגן עיריה הם משגיחים על הקטנים האלה מניסיון. אבל שוב זאת הרגשה שלך. שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחרו. רחל
את רואה איפה את מלחיצה את עצמך???? אנחנו עכשיו בנובמבר. ההרשמות לגני עירייה במרץ-אפריל אם אני זוכרת נכון. בגיל של רון כל שבוע וכל חודש חשובים להתפתחות. אני בטוחה שדברים ייראו אחרת לגמרי בעוד 3-4-5 חוד'. קחי את הזמן גם לך וגם לה להחליט מה יהיה הנכון ביותר, תוכלי להגיע להחלטה כשיתקרב המועד. ובכל מקרה - מקסימום תרשמי אותה לגן עירייה ובמקרה שתחליטי שזה לא מתאים, תשאירי אותה בגן הנוכחי. אין בעיה להרשם לשניהם.
החלטה מאוד קשה... אני יודעת שהיא צריכה את החממה הזו, אבל אני יודעת שהיא גם מקבלת אותה בבית. בגן- היא אוהבת להיות פעילה, להשתולל להיות בעינינים..
ההחלטה קשה רק בגלל שבפרואר אני צריכה כבר לרשום אותה כביכול לאחד מהגנים.
אני חושבת שנכון לפברואר- אני ארשום לשניהם.
איפי- סחטיין על הזיכרון אחותי
ענברו'ש- כן, אני רואה היטב איפה אני מלחיצה את עצמי
איזה קטע אצלי המצב הפוך בדיוק- אלה עלתה לגן בגיל שנתיים ועשרה חודשים, ואורי שהוא יליד פברואר יעלה לגן כשיהיה בן 3.7... אצלי לא הייתה התלבטות כי עם אלה עלו כל חבריה, 8 ילדים שהיו איתה בקבוצה, והגן הוא גן של המושב, אז כמה חודשים לפני שהילדים עולים לגן עושים להם פעילויות משותפות כדי להקל על המעבר.
לגבי הגמילה יש לך זמן, אם עושים גמילה בזמן זה לא לוקח הרבה זמן, ורון עוד לא בת שנתיים, יש זמן עד ספטמבר אני בטוחה שהיא תיגמל.
לדעתי זה תלוי בגן עירייה עצמו- כמה ילדים יהיו שם? האם יעלו עם רון עוד ילדים וכו'..
בהצלחה בכל בחירה... [.
סיווק'ש- היא אוהבת לשחק מאוד עם ילדים שגדולים ממנה! עם החברים והחברות של אלעאי שמבקרים אצלנו בבית- היא מסתדרת מעולה! והכי מוזר שהיא גם מתאימה את המשחקים שלה ומשחקים שלהם או לחילופין גורמת להם להתאים את עצמם למשחקים שלה
מוריה ילידת אוקטובר גם לי היה את הדילמה הזו והחלטתי להשאיר אותה עוד שנה בגן שהיתה היא גם פיצית ומאווד פחדתי שתעלה לגן עירייה השנה היא עלתה לגן עירייה שהיתה בת 3 עשרה חודשיים והיא הישתלבה מאוד יפה אני בעד להשאיר עוד שנה
תודה מאמי
נשמה שתהייה לי בריאה
נתחיל מזה שהגודל ממש, אבל ממש לא קובע! מוריה קטנה בגודל אבל הלוואי עלי, ועל כולנו הזיכרון והחוכמה שיש בילדה הזאת (בלי ע' הרע....) לגבי גמילה - אני מאמינה שבקיץ כבר תגמלי אותה בע"ה http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
אם ככה אני חושבת שאת יכולה לשלוח אותה לגן עירייה בלב שקט
וואי מה זו השאלה הזו על הבוקר את מזכירה ללי את עצמי גם לחוצה מהדברים האלה ואיך שהילד נולד אני מבררת מה עדיף