איך? מה? למה? מי? מתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדועעעעעעעעעעעעעעעע דווקא עלי נופלים כל הדברים האלו.
    אוף!!!!!
    הרופא א.א.ג אומר שככל הנראה אין ברירה וצריך להוציא את הכלים הכבדים - הוא רוצה שאני אעבור ניתוח להוצאת השקדים
12 תגובות
עמוד 1
  • החברה הכי טוב שלי עברה את זה לפני 10 חודשים.

מאמי, אני לא רוצה להשלות אותך- זו לא החלמה קלה אבל הינתוח בהחלט נחוץ והיום היא בהחלט אומרת תודה לאל שהיא עשתה את זה.

תעשי את זה, סיימי עם זה,

עדכני מותק
  • חברה שלי עברה לפני חודש...מה אני אגיד לך החלמה לא קלה...מאוד כואב אבל שווה אח"כ בלי דלקות כל שני וחמישי.
    בהצלחה
  • לדעתי, תעשי את הניתוח.
    עברת קיסרי, זה הרבה יותר פשוט.
    וחוץ מזה אני סבלתי מדלקת גרון כל כך קשה שנה שעברה שהייתי מעדיפה כאב של ניתוח והחלמה מאשר לעבור את כאבי התופת האלו שוב...ונשבעת לך שאם שוב יהיה לי כזה כאב גרון אני אעשה ניתוח בלי לחשוב בכלל
    ממש מבינה אותך

• מאמי כבר כמה פעמים רציתי להגיד לך את זה שלדעתי את צריכה ניתוח אבל פחדתי מהתגובה שלך
  • אוקיי תודה בנות, אז לא עודדתן אותי לעניין הכאב, אבל כן עודדתן אותי לעניין הניתוח - תודה
  • אני גם חושבת שאת צריכה לעשות את הניתוח....
  • העיקר שיעבור מהר ותרגישי טוב!

• אני דווקא לא ממליצה , ילדים עוברים את הניתוח הזה יחסית בקלות, אבל בגיל מבוגר יותר ההחלמה מאוד קשה.
    לי יש כבר שנים שנים דלקות זה משפחתי ירשתי את זה מאמא שלי.
    גם לי אמרו לעשות את הניתוח , לא הסכמתי בשום פנים ואופן !

אבל כל מקרה לגופו. תעשי את השיקולים של בעד ונגד, לדעתי
    תלכי לעוד רופא יש רופאים ש"רועדות" להם הידים ומתים לנתח.
    לכי קבלי חוות דעת נוספת ! בהצלחה
  • שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • יקירתי תרגישי טוב ואולי באמת עדיף לעשות את הניתוח ולסיים עם כאבי התופת האלה. אז עוד פעם אחת להחלמה מהירה וזהו

• [[[

• עברתי ניתוח כזה כשהייתי בת 3 לא זוכרת הרבה גם הילדים שלי עברו. אני הייתי מציעה לעבור את הניתוח ולגמור עם זה , ההחלמה לא נעימה אבל לא יהיו יותר דלקות גרון כאלו קשות . בכל נקרה החלמה מהירה .
    [url=http://www.glitterfly.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה