לא יודעת איך להגיב/להתמודד עם זה.... - עדכון!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בגן קראה לי אחת המטפלות וביקשה ממני, או יותר נכון נזפה עלי, לדבר עם להב בבית כי היא כל הזמן מרביצה, שורטת ומושכת בשערות.
    כמובן שאני הייתי ככה
11 תגובות
עמוד 1
  • לכל ילד יש עליות וירידות
    תסבירי לילדה בבית שיש חברים וצריך לשתף אותם ולשחק איתם ולא מרביצים או דוחפים חברים כל הזמן לטפטף לה את זה
    זה יחלוף לה שהצוות בגן ישים לב עליה יותר ויסביר לה בגן כי אחר כך לבוא הביתה ולכעוס על מה שקרה בבוקר זה לא יעיל ולא המקום
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אם שיתפתם אותן בגן - וזה חשוב מאוד - אני ממש לא מבינה למה במקום לתת לה קצת יותר יחס, קצת יותר תמיכה היא מוצאת עצמה מתוסכלת כ"כ ומרביצה לילדים אחרים ולמה הן לא מצליחות לשייך זאת לקושי שלה שאין ספק שישנו בימים שהיא לא רואה את אמא ולא נימצאת בבית.
    אפשר לדבר איתה - למרות שממרחק השעות הרבות אני באמת לא חושבת שזה יביא למשהו.
    רצוי מאוד לדבר עם הצוות על כך ולהבהיר שאת מצפה מהן בימים כאלה להיות יותר עבורה

• מה אמרת לה באותו רגע שהיא אמרה לך את הדברים?.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל אני מסכימהאיתך - אבל באותם רגעים הייתי קצת ב
  • לצערי אין לי אבל אני אדבר איתה מחר
  • איך הן מקרקרות סביבה בלי סוף והיא אלימה כמו שהן מתארות?.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטלי לי במקרה יצא להיות הרבה זמן בגן של בני ולצפות (הוא בחוג הריטמיקה וריקוד שם בערב ועדיין יש הרבה מאוד ילדים לוקחים אותם מאוחר יותר ) , שמחתי לראות שדווקא במקרה של אלימות או ריב על צעצוע הגישה שלהם מאוד חיובית ,את האלים לוחקים הוא על הידיים או ליעד , מדברים אותו , מבקשים לספר ברוגע מה קרה וכו' , על דברים חריגים ואלימים תמיד צריך להגיב אחרת ילד יבין שמותר לו הכל ויש גבול חדש ומותר לו עכשיו הכל . השאילה היא איך מגיבים ואיך ילד מתנהג אחרי זה .
    אצלי הוא תמיד מספר שקיבל נזיפה על משהו ולוקח את זה מאוד קשה . מצד שני אני יודעת שהוא ממזר לא קטן שבכל מקום מתנהג לפי הגבולות , בגן הוא ילד הכי טוב , בבית הוא בסדר אבל מנסה אותנו בקטנות ואצל סבתא וסבא - לאדוני מותר הכל ואין גבול לכלום . יאמר לזכותו שהוא ממש אבל ממש לא אלים לאף סיטואציה אבל משיג את שלו ..
    http://www.holdthatpic.com/
  • שיעבור לה מהר
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • התגובה של המטפלות ממש עיצבנה אותי!
  • לא הבנתי מה הן בדיוק רוצות ממך, שתשימי לה רסן?
    הן נמצאות שם בגן ואמורות להשגיח ולמנוע מצבים של אלימות.
    אם בגן לא יקבלו נשיכות ואלימות, אז זה לא יקרה.

מיטל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה