היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות עם עמית הנקתי מעט ואחכ שאבתי ושילבתי עם תל"מ ובגיל חודש וחצי עמית ישן כמעט לילה שלם הוא אכל בקבוק ב 11 בלילה וישן עד בערך 6 בבוקר מה שקרה זה ששמתי לב שאת הבקבוק של אמצע הלילה הוא בקושי אוכל ולכן הורדתי אותו ונתתי מוצץ וככה הלילה השלם התחיל
עכשיו עם עידו אני מניקה באופן מלא - הוא יונק כל 3 שעות בדיוק כמו שעון אני מאמינה שזה יהיה שונה מעמית - מניסיונכן מתי הם מתחילים לישון לילה שלם מספיק לי לוותר רק על ארוחה אחת אני יודעת שהוא עוד קטן ויש עוד זמן אבל סתם שאני אדע למה לצפות ואם אני צריכה לעשות משהו שונה כי עדיין יש הבדל בין חלב אם לפורמולה
9 תגובות
עמוד 1
אני הנקתי מלא את ליאן בלי תמ"ל ובלי בקבוק רק ממני. היא הייתה ישנה לילה שלם מאז שנולדה. אם הייתי נותנת לה לאכול בסביבות 23 אז היא הייתה מתעוררת ב 5 והיו מקרים שינקה בסביבות 01.00 והייתה מתעוררת ב 7 . אין לי ניסיון עם תינוקות ערים בלילה
אני גם עכשיו עושה הנקה מלאה
החלטתי שבהנקה עם דור אני לא נותנת בקבוק שאוב כמו שעשיתי עם שחר זה הורס את ההנקה בהנקה של דור שונה משחר יש פעמים שכל שעה רוצה ויש פעמים כל 3 שעות אם הוא לא קם לפני אני מעירה אותו כל 3 שעות לאכול בגלל שהוא עדין קטנציק שהוא יעלה קצת במשקל אז אני אתחיל לתת לו פער גם בלילה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
עוד בנות?? איפי - למה בקבוק הורס את ההנקה? יש לי שני בקבוקים במקרר למקרים שאני יוצאת ואני צריכה שמי ששומר על עידו יתן לו ואין שום בעיה עם זה בארוחה שהוא שותה מבקבוק אני שואבת וככה אין לי גודש ולא חלב מיותר הפעם גם נתתי מוצץ מההתחלה אצל עמית אמרו לי לא מוצץ לא בקבוק ולא כלום ועמית לא ידע לינוק ורק שאבתי הפעם נתתי בקבוק נתתי מוצץ ועידו יונק כמו גדול טפו טפו טפו אני מאמינה שזה גם אולי משתנה מילד לילד
זה משנתה מילד לילד דור נולד קטן הכול מניטורי אצלו אפילו את המוצץ הוא לא מוכן להכניס לפה אבל אני לא מתייאשת מנסה ומנסה לגבי בקבוק ככה אמרה לי האחות בבית חולים שאם אני רוצה שהוא ימשיך לינוק לא לתת לו כדי שלא יתרגל לבקבוק
אצל שחר היתי משלבת ומהר מאוד הוא העדיף את הבקבוק על ההנקה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
זה נכון לדעתי להתחלה אצל עמית באמת נתתי בקבוק ממש בהתחלה עוד לפני שהוא ידע לינוק כמו שצריך וזה דווקא היה רעיון של האחות בבית חולים סתם טיפשה אחת אצל עידו התחלתי עם הבקבוק רק אחרי שבוע וחצי שיכולתי לראות שהוא יונק כמו שצריך ויודע לינוק וגם נתתי רק פעמים בודדות ועד היום אני מעדיפה להניק מאשר בקבוק זה פשוט לגיבוי שאני יוכל לצאת בלעדיו גם לפעמים קר מידי להוציא אותו סתם בשביל סידורים קטנים
וכן דור ממש קטנצ'יק אבל בונבון!!! [URL=http://www.eliad.org]
נראה לי יצא לי קצת מזל שלא יורד גשם בחוץ ואין בעיה לצאת לקחת את שחר מהגן ולהחזיר שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני מניקה את אמיתי כבר חודשיים וחצי והוא קם בלילות כל שלוש שעות בדיוק, כמו שעון ..