לאמהות מקצעיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבינכן... בני בן 3 חודשים ומהיום שנולד התקשה להירדם אחרי האוכל (אינו פולט) ובנוסף בוכה על השד. אי לכך עברתי לבקבוקים שאובים היה נראה שהבכי הפסיק בעת האכילה אך לאחר שבןע חזר. לאחר שכמעט והסתיימו הגזים בעזרתינו בן השאר (מרימה אותו הרבה באמצע הארוחה כי היה משחרר ה-מ-ו-ן גרפסים) נראה היה שיפור והיה חוזר לישון אחרי האכילה. התחלתי לשלב מטרנה ובבאת אחת העליתי מינון משני בקבוקים לשלושה מאז הילד לא ישן בלילה ולא ביום (פולט למרות שמשחרר שני גרפסים לא מצליח לישון בעיקר אחרי האוכל ובנוסף סובל מכאבי בטן לאורך כל שעות היום והלילה הוא אינו רגוע אך גם לא צורח סה"כ מדובר בילד חייכן אך רואים שסובל... אגב ריבוי הגרפסים פסק מאז המטרנה ועצה קשה לשחרר יותר משני גרפסים, אך קשה לו להירדם ופולט אם שמים אותו על הבטן.
    האם ההבדל בין בקבוק מטרנה לשלושה כה משמעותי???? סליחה על האורך...
    מה דעתכן? מדוע הפסיק לבכות באכילה מאז שאני לא נותנת בקבוק שלי???
5 תגובות
עמוד 1
  • הי,

התייעצת עם רופא?
    זה פשוט נשמע כמו ריפלוקס (לשתי הבנות שלי יש)

לדעתי כדאי לך להתייעץ עם רופא, תספרי לו את כל מה שכתבת, אם זה באמת ריפלוקס אפשר לעזור לו בקלות (וגם לך :-).
  • תנסי יום אחד לתת לו רק תחליף חלב בלי חלב אם
    אולי משהו ממה שאת אוכלת גורם לו לכאבי בטן?
    קיבלת ת**** של אמא מניקה? את יודעת מה מותר ומה לא?

בהצלחה

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

אוהבת לשים בארון ...
  • תודה. הסיבה שאיני חושבת שזה ריפלוקס היא שלא היה פולט בכלל.
    מה שנראה זה שהוא נותן המון גרפסים ובהנקה עליתי על כך אחרי כמה זמן אז הקפדתי על גרפסים והתחיל לישון טוב ומאז שאני נותנת מטרנה לוקח לו כנראה המון זמן לעשות גרפס ולכן שאני מנסה להרדימו בוכה אחרי המון זמן נותן גרפס ואחרי זה עוד אחד, זה פשוט נכלא לו בבטן אחרי האוכל....
  • ריפלוקס לא מחייב פליטות, אבל בגלל הקשר של הסבל והאוכל כדאי להתייעץ עם רופא, מה תפסידי?
  • התייעצתי שהי הקטן ולא כ"כ קיבלתי תשובות אני ממש נואשת...
    אני אלך לרופא נוסף ביום א'...תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה