כאבי בטן (גזים?) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול שילשלתי פעמיים בבוקר, ומאז יש לי כאבים בבטן התחתונה המשפיעים על הגב בתחתון. היציאות הסתדרו וחזרו לתפקד רגיל אך עדיין מרגיש לי כאילו כל החלק התחתון של הבטן מכווץ. מדי פעם נדמה שהתינוק בועט למטה, בדיוק למקום שכואב. לפעמים יש לי תחושה שהוא יושב על הקיבה ועושה תחושה שאני חייבת לשירותים - אבל שום דבר לא יוצא... רוב הזמן מרגיש לי כאילו הקטצ'יק הסתבך לו בתוך סליל המיעיים והוא מושך בועט וצובט לי את הקיבה להנאתו....
    האם יש צורך לעשות מוניטור? האם יש מצב שמדובר בהתכווצויות של צירים? רוצה ללכת על בטוח, אבל לא להיכנס להיסטריה: כיוון שיום שישי היום, זה אומר לעלות למיון...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה