היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יפתי מה נשמע?? ראית ששלחתי לך הודעה שבוע שעבר? קודם כל אני שמחה שהיא גמולה
תודה בנות
אני מאוד שמחה לשמוע!!!
גאיה וקורן שלנו
אנחנו קנינו לאור אסלה קטנה מפלסטיק (עד עכשיו היא אוהבת לשבת בה לפעמים) - אולי זה ידרבן אותה לעשות? גם פרסים קטנים לא מזיקים מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
היא בגן פרטי והגננת בגן אמרה שצריך לתת לה זמן עם הקקי בדיוק כמו עם הגמילה ובכלל
קולולולולולו..... אני חושבת שרוב הילדים מתקשים יותר עם הקקי... אין להם סבלנות לשבת ולחכות שיצא לנו עזר השיר של דניאל באסלה הקסומה... קקי צאאאא... אני גם בהתחלה הייתי שמה אותו על סיר מול קלטת שהוא אוהב כדי שישב
כל הכבוד לה על הגמילה מפיפי! ידוע שגמילה מקקי לוקחת קצת יותר זמן..קצת סבלנות מאמי, אני בטוחה שזה יבוא לה עוד מעט
יש ממי - אמרתי לך כל דבר יגיע בסוף - רק צריך סבלנות
סיווני סורי שאת שומעת את זה לראשונה על דפי הפורום רציתי לספר לך אבל עברו עלייך דברים לא קלים לכן לא רציתי להפריע
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד! לגבי מצעים - שבוע שעבר עשינו קנייה של איזה 1000 ש"ח על מצעים ושמיכות בסופרסל ביג, היו מצעים של כיתן במחירים מצויינים, גם פליז וגם רגיל, קנינו לשתיהן לכמה שנים הבאות