היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אופיר יושבת מול המחשב כאשר אנחנו יושבים היא רוצה שנקום והיא משחקת עם העכבר אבל תכלס אין לה מושג במחשבים
סקר לעניין!! כי אלעאי שלי מכור!!!! ברמה מטורפת!!!!!
הוא כל היום במחשב או ב XBOX זה פשוט מטורף!!!
רק שלא יצא לי ילד חנון כי הוא ממש בדרך
אריאל יושב במחשב רק לראות סרט או משהו וגם אנחנו מחברים את המחשב למסך הטלוויזיה... זה ממש לא כל יום (הוא לא כל יום צופה בטלוויזיה כי הוא מעדיף לשחק)... אבל אולי מידי פעם מדליקים לו משחק עם מכוניות...
לא ואני לא מסכימה לה
אני לא מרשה לילדים יותר מידי.. שילה יודע לפתוח את המחשב, הוא יודע לשחק קצת.. יש לו משחק זכרון למחשב ועוד כמה משחקים והוא מסתדר עם העכבר.. אבל אני מעדיפה שהם ישחקו בחוץ, עם חברים בגינה מאשר מול המחשב כל היום.
אני כל היום שומעת על זה שהנוער היום יושב מול המחשב ולא יוצר כישורים חברתיים, לא עושה פעילות גופנית ושורף ת'מוח מול המחשב.. אז זה גורם לי להיות נגד.. "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
רציתי לדעת אם הילדים שלכן יושבים הרבה מול המחשב? האם לימדתן אותם לשחק במשחקי מחשב? אם יש להם שליטה בעכבר ובמשחקים(ובאיזה גיל הם)
אני לא אוהבת לראות את לינוי מול מסך מחשב, יבוא היום והיא תשב מול המחשב, לא נברח מזה. בינתיים יש רק את הטלוויזיה, ולדעתי גם זה יותר מדי
[url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
יריני כמעט ולא במחשב. אחת לשבוע בערך , אם לא יותר, משחק חצי שעה בקומפי וזהו . והאמת, אני מרוצה מזה. למה זה טוב?
האמת שגם כל כך נמאס לו מטלויזיה שלפעמים באופן עצמאי הוא בעצמו מכבה אותה ומשחק במשחקים שלו
בני יודע להפעיל את המחשב ולשחק ,אבל לא מרשים לו לעשות את זה יותר מפעפ פעמיים בשבוע לפרק זמן מוגבל . בגיל 4 אני מעדיפה שישחק במשחקים מפתחים אחרים ויצייר עם תושים , יפרונות וצבאים גם עם זה מלכלך לפעמים .לא נראה לי שחסיפה למחשב בגיל כזה זה דבר חיבי טן תורם משהו משמעתי בהתפתחות . http://www.holdthatpic.com/
רקע - כשמעין היתה ממש קטנה אבא שלה התלהב מאוד והשיג לה קומפי עם מחשב, שם לה אותו בגובה העייניים והיה בעננים, היא אהבה לשחק בו, או נכון יותר בעיקר ללחוץ על הכפתורים. כשהמחשב התקלקל הוא הועבר אחר כבוד לחדר אחר ושם נשאר. כך שאין להן מחשב, הן רואות בו רק דברים ספציפיים אם עדיין לא הועברו למחשב שמחובר לטלויזיה וממש בסדר לי עם זה. כל הכבוד לעידן - אין ספק ששליטה בעכבר מוכיחה גם יכולות נוספות - יכולת ריכוז, קורדינציה טובה וכד'. כמו כל דבר - צריך להחליט מה המינון הנכון לדעתך לישיבה מול המדיה.
גאיה מגיל שנתיים וארבעה חודשים משחקת במחשב אין ספק שהיא אלופה. היא נכנסת למעודפים ויודעת בדיוק לאיזה אתרים היא יכולה לשחק. טוב נו...היא למדה מהטובה ביותר
גאיה וקורן שלנו
חח יופי של סקר... דווקא דן שלי מאודדדד מפותח בכל מה שקשור למחשב/ סוני פלייסטישן וXBOX ..טוב..תודה לאחיו הגדול
במחשב (לא משנה נייד או רגיל) הוא כמובן יודע להדליק, את הנייד לחבר לחשמל אם מהבהבת המנורה של הבטריה ...לחפש במעודפים את האתרים שלו...לשחק את המחשקים שלו כמובן...יפעתי- בבאבליס הוא מגיעה לרמה מאוד גבוהה (להשוואה אליי שאני לרבע לא מצליחה להגיע למה שהוא מגיע ) בסוני הוא משחק מחשקים "של גדולים" בהצלחה רבה ! כנ"ל XBOX..אבל כמובן אחרי שהוא רואה את אח שלו משחק בזה...ובפעם ראשונה חייבים להראות לו מה הקטע של המשחק.., מחשקים עם EYE TOY מאוד מצליחים לו
אההה והכי מצחיק...הוא מכירה בשמות את כל הדמויות של הפוקר
ממש לא!מה פתאום
הבן שלי בן 3 וקצת, הוא מכור לגמרי. יודע להפעיל, שולט בעכבר, שולט גם באייפד ואייפון You're my heart, you're my soul
באמת<???
סחטיין עליו
אצלי המחשב משמש רק לסרטים שלהן - אני שמה להן פעם-פעמיים לא יותר
יש לה את הקומפי ואני לא חושבת שהיא זקוקה ליותר מזה. ואפילו הקומפי לא מעניין אותה
כל הכבוד לבונבון
אודיה לפעמים משרבטת בוורד היא אוהבת לחקות אותי
הבן שלי התחיל מגיל שנה וקצת עם קומפי, בהדרגה עברנו לסרטים במחשב, ביום ההולדת האחרון קנו לו משחק מחשב "ארתור" ואיתו הוא למד שליטה מעולה בעכבר. הוא מדליק מחשב לבד ושם דיסק לבד אבל להפעיל את המשחק צריך לעזור לו.
אני מגבילה לו זמן מחשב לפעם בשבוע וגם זה לא תמיד.
הדבר היחידי ששיראל יודעת על המחשב זה לעשות "PAUSE" בסרטים שלה וזהו
טוהר
אחלה סקר עדידה דנדוש בעבר היתה יושבת מול המחשב רואה את התכנים שלה ולא יותר לא מרשה לה לגעת במחשב ביינתיים (הוא בכלל של ההורים שלי והם אילו שלא רוצים שהיא תיגע) והאמת בקושי רואה טלויזיה רק בארוחת הערב (אין פינת אוכל אוכלים בסחלון מול הטיוי אצלנו) וגם רק דורה דייגו או יובל המבולבל (רק את אילו היא מאוד אוהבת כל השאר לא מעניינים אותה) יוצא שיושבצ ממוצע של חצי שעה ביום מול הטיוי כל יום
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם
עידן משחק רק בקומפי וגם זה ממש לא כל יום... לצערי דווקא להדליק ולכבות הוא יודע יופי
שקד בן שנתיים וחמישה חודשים, והאמת היא שאין לי שום כוונה ללמד אותו להשתמש במחשב בשנתיים הקרובות
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ליאור יושב שעה ביום גג.. הקטנים עוד לא..
ליאבי בקושי יושב על המחשב [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
האמת אני חושבת שהמשחקים בחוץ בגינה בקניון עדיפים מכל הבולשיט של טלויזיה ומחשב. סורי שזה מה שאני חושבת אבל אני אוהבת לראות שדנדוש משתוללת ומשחקת ושורפת אנרגיה עם החברים שלה וגם רוב ההורים במעון בסביבה של דנדוש כמוני באותה דעה
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם