הריון שני אחרי קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני אשמח לשמוע פה הבנות שילדו בקיסרי ראשון איך היה להן ההריון השני?

לאוו דוקא על הלידה- אבל גם

האם ההריון היה תקין רגיל או בגלל הצלקת של הקיסרי היו קצת בעיות?
    כמה זמן הפרש בין הראשון לשני?

אני חושבת על השני ואני מתלבטת האם זה נכון..

תמיד קשה כלכלית והפשושי שלי כבר בן שנה + ואני לא רוצה הפרשים גדולים מידי

תודה למי שמגיבה לי פה כבר מראש

10 תגובות
עמוד 1
  • הי
    בין בנותיי יש הפרש של שנתיים ושבועיים.
    שתיהן נולדו בקיסרי, כל אחת מסיבות אחרות.
    במהלך ההריון עם יובל אני לא זוכרת שהיו לי בעיות בגלל הצלקת, הבעיות שהיו נבעו ממקורות שונים לחלוטין (סכרת הריונית).
    תגדירי מה זה הפרשים גדולים?
    לי הפרש של שנתיים היה נכון בגלל השעון שמתקתק ומתקתק ומתקתק...

לי המליצו לחכות לפחות שנה בין הלידה להריון הבא.

• אצלי הגדול היה קיסרי והקטן לידה טבעית אפילו ללא אפידורל

ההפרשים 3.5 שנים.

הדבר הייחידי הוא שבהריון השני בחודש 7 החליטו שאני צריכה שמירה בגלל שהיו לי צירים מוקדמים. פחדו שהצירים יגרמו לקרע ברחם או היפרדות אבל למעשה לא קרה כלום וילדתי בחודש 9 בשבוע 38.

בהריון אחרי קיסרי הרופאים מפחדים מלידה טבעית כי יש יותר סיכויים לקרע ברחם או היפרדות. בדר"כ לא קורה כלום פשוט עושים יותר מעקב מוניטורי כשיש צירים.

להריוניות אחרי קיסרי נותנים לבחור בסוג הלידה השניה. אני חושבת שההחלמה מלידה טבעית הרבה יותר קלה ולכן בחרתי בטבעי.
  • הפרש של 3 שנים הכל היה תקין והיתה לי בטן עצומהההההההההההההה
    ותינוקת גדולה, ילדתי בשניה לידה מדהימה ורגילה ללא אפידורל שעה ו20 והיא היתה בחוץ, זה היה אחרי הרבה היתעקשות שלי מול הרופאים, גם בגלל המשקל של הבייבי וצלקת הניתוח הפנימית לא רצו לאפשר לי בסוף עם המון כח רצון ומודעות עצומה עבר מעולה
    ...................

.......................

.................
  • אני אישית ילדתי פעמיים בלידה רגילה, כך שאני עצמי לא מנוסה.
    אבל שמעי מהרבה חברות שרצו והתעקשו ללדת לידה רגילה אחרי קיסרי שהן ממליצות מאוד ללכת לרופא פרטי או מיילדת פרטית שמסכימים ויודעים ולא חוששים לילד לידה רגילה אחרי קיסרי.

מירי, אמא לשתיים וחצי

• כמובן שאני רוצה ללדת טבעי ..הקיסרי היה לא מתוכנן!

השאלה האם בגלל שההפרש הוא לא מעל שנתיים אז זה בסיכון יותר?
    אני רוצה להיכנס להריון כבר הרבה זמן אבל בגלל הקיסרי חיכיתי
    יש כאלה שלא אכפת להם לידה שנייה בקיסרי ולי מאוווודד אכפת

תודה בנות
  • אולי כדאי לבדוק גם עם רופא הנשים שלך, לעשות בדיקה כללית לפני ההריון ושעל הדרך ימליץ לך מה ומתי.

• אני ילדתי לפני 4 שבועות את עידו בקייסרי שני מתוכנן אחרי עמית שהיה קייסרי לא מתוכנן
    ההפרש בניהם 3 שנים ו3 שבועות
    בהריון הראשון הייתי השמירה משבוע 27 בשני הכל היה בסדר גמור לא היו שום תופעות שקשורות לקייסרי
    גם הקייסרי השני עבר בצורה מדהימה וההחלמה הייתה יותר קלה מהראשונה אפילו
    בהצלחה
    [URL=http://www.eliad.org]
  • היי...
    ילדתי ב-2 קיסריים בגלל גודל עובר,
    הראשון ניסיתי לידה רגילה שלא התקדמה, נולד במשקל (4200),
    השני נולד בהפרש של שנה ו10 חודשים גם בקיסרי בגלל הערכת משקל של 3900 (נולד בסוף 3800)

• היי

תודה על התגובות

אני לא רוצה ללדת שוב בקיסרי אבל אי אפשר לתכנן נכון? הכול משמים!

אני יכולה לחכות 3שנים בין הריון להריון ויכול להיות (חס וחלילה) שגם זה יהיה בסופו קיסרי אז ..

מאיה ..ההריון לא היה בסיכון בגלל הניתוח הראשון? זא לא היה פחד שחס וחלילה קרע או שהצלקת ברחם תפריע להתפתחות ההריון?

בכל מקרה תודה רבה לכן בנות.אני לא רוצה לחכות מעל שנתיים ..

יהי טוב
  • אני ילדתי פעמיים בקיסרי.
    הפרש של 11.5 חודשים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה