עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    אני אמא טריה (לפני 8 ימים ילדתי) ואולי אני לוקחת קשה מאוד את הדברים אבל התקופה הזו מעיקה עליי ומאוד קשה לי פיזית ואז נפשית כמובן
    אולי גם אין לי סבלנות מספיקה אבל לא יודעת איך לקחת את המצב הזה החדש
    הבעיה היא שלילדה שלי מאוד קשה להרדם לא משנה אם זה לילה או יום וזה אחרי האוכל והיא מלאה דווקא ואני מחפשת כל סיבה אפשרית וכלום וזה מאוד מעייף אותי נפשית ופיזית ואני מוצאת את עצמי בוכה הרבה פעמים כי אין לי כוחות כבר ומצד שני אני רוצה שיהיו לי
    אני מניקה אבל לא מספיק כי היא תמיד נשארת רעבה אז אני משלימה עם סימילאק והיא שובעת אבל לא ישנה...עד שהיא נרדמת יוצאת לי הנשמה ואז אני לא ישנה מספיק ואז החוסר שינה מביא עצבים וחוסר סבלנות...הכל זה מעגל גדול
    אוףף קשה לי ובא לי לבכות ללא סוף
15 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל המון מזל"ט.דבר נוסף אם את מניקה והולך לך טוב יחסית אז מצוין,אבל יחד עם זה חשוב לזכור שהנקה צריכה לבוא יחד עם המון שתיה,רוגע-עד כמה שניתן,ומנוחה-כך החלב הכי אפקטיבי.החודש הראשון לא קל כי לוקח זמן עד שמתרגלים האם והתינוק והחלב זה עינין של הציע וביקוש ככול שתניקי יותר יהיה יותר חלב.המדד לכמות חלב מספיקה -אם התינוק רגוע,נותן שתן כמו שצריך וגם מבחינת יציאות{למרות שבגיל הזה לא בהכרח שתהיה לה כל יום יציאה.
    אם קשה בלילה תתני תוספת אם את אומרת שהיא לא רגועה אז אולי הסימילאק לא טוב לה אני נתתי לבת שלי בתור השלמת תוספת והייא היתה מאוד לא רגועה וסבלה מכאבי בטן כשהעברתי אותה למטרנה זה עבר.
    אם עדיין היא ממשיכה להיות באי שקט אולי כדאי שרופא ילדים יראה אותה לשלול בעיות שיכולות להתבטא באי שקט אצל התינוק
    מקווה שעזרתי קצת.בהצלחה והמון מזל"ט
    -----------------------------------------------------------------------

אחות מחלקת ילדים ומיילדת בדרך....
  • אז ככה
    אני מנסה לשאוב ומשום מה לא יוצא לי כלוםםם וזה מעייף כמובן
    היא כן יונקת כי אני שומעת שהיא בולעת יופי אבל אני חייבת לתת לה תוספת
    בעלי איתי עד מחר זאת אומרת כמעט שבועיים אבל עדיין אני לוקחת הכל קשה כי החוסר שינה וכל זה...איך אני אשן למשל ביום אם היא בעצמה לא נרדמת? :(
    אני לא ישנה טוב ואז אנ יעייפה ולא יכולה לתפקד נפשית אפילו וכן שותה המון מים אבל אוכלת?? לא ממש רעבה אז אוכלת קצת בכוח
    התקופה הזו שכולה עברו 8 ימים מאוד קשה עליי ולא נהנית בכלל כי היתי רוצה לדעת איך להרגיע אותה ואיך להרדים אותה בקלות וכלום לא הולך לי ואז בגלל כל זה אני לא נחה ואז רק מתעצבנת
    תינוק כזה קטן לא אמור לאכול ולישון כל הזמן?
  • מזכירה לי אותי אחרי הלידה. כמה הייתי בוכה בלילות, גאיה לא היתה מפסיקה לצרוח ולא ידענו כבר מה לעשות...הייתי צורחת ובוכה: בשביל מה הייתי צריכה את זה....וכל מיני דברים אחרים שבדיעבד נשמעים נוראים אבל הם צצו ממש כסערת רגשות מאוד גדולה וחוסר אונים
    זה עובר עם הזמן..הכל מסתדר ומתבסס...ההנקה, הגזים, ההורמונים שלנו
    לי עזר לקחת אותה במנשא ולטייל איתה בחוץ בלילה..אפילו ב3 בבוקר
    ככה שתינו היינו נרגעות
  • אז ככה...אני נותנת לה תוספת כי היא יונקת וממשיכה להיות לא רגועה ואז נותנת לה סימילאק ועובר אבלללל היא לא נרדמת בכל זאת...לא דווקא בוכה אבל זזה כל הזמן וכל מני דברים כאלו ובסוף לא נרדמת
    שתן היא עושה בלי עין ברע ויציאות יום וחצי לא היה לה אבל מאתמול בערב עד היום עשתה בלי עין הרע :) אבל הנה לפני כ3 שעות אכלה יופי ונרדמה רק לפני חצי שעה ובטח כבר תהיה רעבה שוב
    אני מתה לדעת איך אפשר שהיא תתרדם יופי ואז אני אוכל לנוח וכל זה רק יביא לי קצת מצב רוח וסבלנות
  • הייי
    יכול להיות ההורמונים אבל כן...גם אני מוצאת את עצמי אומרת למה אני צריכה את זה וזה טעות וכל מני דברים שנשמעים רע אבל באמת שהכוח נגמר לי פיזית ונפשית וכבר לא יודעת מה לעשות
    אני לא רואה את היום שהיא תהיה רגועה יותר (היא לא צורחת כל הזמן אבל בקושי ישנה ובקושי נחה ונותנת לי מנוחה)
  • וואי זה כל כך מזכיר לי את ירין ...וזה קשה ומדכא ואני כל כך כל כך מבינה אותך .
    אני לא למדתי בדרך הרגילה ולכן אין לי איך לייעץ לך , כי לירין היתה סיבה אחרת מכל תינוק רגיל ...
    בכל אופן אני שולחת לך
  • אני מנסה להיות חזקה אבל עם איזה כוחות פיזיות ונפשיות אני אוכל להתמודד?? אין לי אותם
    אני צריכה קצת סבלנות ומאוד קשה לי (אני בדרך כלל בן אדם ביל סבלנות בלי שום קשר לעכשיו) אז מקווה שאוכל איכשהו
    אני לא יודעת איך אני אעשה כשאחזור לעבודה ואצתרך עוד יותר כוחות מן הסתם
    נראה איך כל זה מתקדם
  • אל תחשבי קדימה שלושה וחצי חודשים
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אז ככה
    היא נולדה בלידה רגילה ועם 3.660 קילו שזה מעולה
    הרבה פעמים זה גזים אני מאמינה אבל לא יכול להיות שלוקח לה כל כך הרבה זמן להרדם...גם אני רוצה לישון כדי שיהיו לי כוחות איתה
    וכן ...בעגלה ישנה יותר מאשר בעריסה..כנראה לא אוהבת את העריסה

אגב הוספתי במסנגר אם תרצי שנוכל לדבר יותר בנוח
  • תנסי לא להאכיל אותה סמוך לשינה, יכול להיות שקשה לה להירדם עם בטן מלאה.
    תנסי להחליף לה תמ"ל, יכול להיות שיש לה כאבי בטן, אולי הסימילאק לא מתאים לה.
    את יכולה להניח אותה בעריסה/עגלה גם אם היא ערה (בתנאי שלא בוכה) ליד המיטה שלך וללכת לישון.
    תבקשי מבעלך שישאר איתה כמה שעות במשך היום שתוכלי לישון.
    תשתדלי כמה שיותר לשדר לה רוגע ונינוחות (עד כמה שזה קשה), תינוקות בדרך כלל מרגישים את מה שעובר על אמא שלהם ומתנהגים בהתאם.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • היי
    החלפתי לה למטרנה ונראה מה יהיה
    אני מאכילה אותה ומאמינה שהיא צריכה לישון לאחר מכן...ככה נשמע לי הגיוני אולי אני טועה
    אבל ממש ממש קשה לה להרדם והיא קצת בוכה (לא בכי חזק) ועד שהיא נרדמת יכולה לעבור שעה אפילו

נראה עם המטרנה מה יהיה
  • היי! אני בקושי במסנג'ר.....יותר בפייסבוק
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אוי..בנות...בנות ... חולה עליכן
  • בפייסבוק גם טוב :) גם אני שם מלא
    והאמת נתתי סימילאק בגלל כל הבלאגן שקרה פעם עם מטרנה אבל אתמול התחלתי עם מטרנה ונראה מה יהיה
    כן אולי היא ערנית מדי ואין לי בעיה "לשחק" איתה למרות שהיא כולה בת שבוע וחצי אבל הבעיה שאני רוצה ויכולה לישון מן הסתם כשהיא ישנה אז אם לא תשן גם אני לא ואז כל המעגל מתחיל :(
    אוףףף איזה חסרת אונים אני מרגישה
    נוראי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה