עזרה, מוריד תיתול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה בני כמעט בן שנה מגיל חצי שנה התחלתי לעט לעט להרגיל אותו לסיר היום הוא הולך לשם כמה פעמים ביום ועושה פיפי ולפעמים קאקי ומאוד נהנה מי זה. לאחרונה אם הוא לא לבוש בבגד גוף אז הוא מוריד גרביים , אחרי זה רגליות עולה רגל על רגל וככה מוריד אותם ולבסוף הוא פותח קליפס אחרי קליפס ומסתובב לו במיטה או בלול עם בולבולון חסוף. כמה פעמים מרוב שמחה הוא כבר עשה פיפי בעמידה ככה הסתקל ומאוד התעניין מה יוצא לו מי שם ניסה לסתום חור ואז שוב עזב והמשיך לעשות פיפי כולו מבסוט.
    מה עושים???
    חברה שלי אמרה שזה סימן לגמילה אבל איך? יש הבדל בין ללכת כמה פעמים ביום כדי שהוא לא יפחד אחר כך וידע מה עושים בסיר מגיל קטן ובין להוריד תיתול לגמרי ממנו עכשיו לפני חורף בקור הזה לפני הגן שהוא יתחיל ממש עוד חודש ששם לא יזרמו איתי בקטע הזה אני כמעט בטוחה. וגם הוא לא מסמן לי מתי יש לו אבל כל פעם שאני שמה הוא מתאמץ ועושה ב 95% משהו מעניין בישבילי שם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה