היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קיצצו לנו מהיום את שעות פעילות הגנים במקום 16.00 ל- 15.30.
גם אצלכן זה ככה?
12 תגובות
עמוד 1
אצלנו הגן עד 1330 שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איזה חוצפה מעניין עם בכול הגנים חוצפה
האמת ממי, אין לי מושג...וגם לא שמעתי על זה
תאיר בגן עירייה אבל הוא לא שייך לעיריה אלא לעמותה פרטית כך שאצלנו - אין משחקים
אני אנסה לברר לך עם אחותי אולי היא יודעת משהו...
אז נראה לי שרק באיזור שלנו. הודיעו לנו משבוע שעבר.
אצלנו הגנים עד שעה 13.30 ואחר כך זה כבר צהרון
אבל איך זה ייתכן?
[[[
אנחנו משלמים בסביבות ה- 1200 ש"ח בשנה. בתחילת שנת הלימודיםהוצאנו אותם ב- 15.30 אחר כך העלו ל 15.50 ומהיום שוב 15.30. לא יודעת מה נסגר אמנם חצי שעה אבל חשבתי שזה ארצי.
אם זה תשלום חד שנתי אז החזר אתם לא תקבלו אני מניחה. רגע, וזה ממש קריטי בשבילך? אם לא אז אולי זה לא נורא כל כך. אני בטוחה שבעוד כמה חודשים יחזירו את השעות ל16.00
[[[
אז זהו שלי כרגע זה ממש לא קריטי. אולי שאני יתחיל לחפש עבודה זה יהיה אחרת.
1200 שח בשנה????? 120 שח בחודש??? עד 15:30???? מה יחזירו לכם שקל וחצי על כל השנה???
אני משלמת 850 שח לחודש עד 13:30 גן עירייה!!!! בסכום הזה יכולתי להביא מטפלת לשעתיים אחרי הצהריים והיה לי עודף
טוטילה כל עיר זה מחיר אחר ויש ערים שלא משלמים בכלל חוץ מ400 דמי שכלול לשנה או יותר אין תשלום חודשי אצלנו לדוג' משלמים 50 שקל כל חודש ההזנה שזה על הארוחת בוקר לחודש ככה שאנחנו אפילו פרוסה לא שולחים לגן ומשלמים 50 ש"ח +דמי שכלול לשנה 400 הייתי מציעה שבכל גן עירייה יתנו ארוחת בוקר מגוונת כמו גבינה טונה סלט ביצים ועוד וירקות ופירות כל יום כייף שלא צריך כל יום לריב אם הילד מה הוא רוצה לגן ואין קנאה בין החברים בגן אגב אני גרה בבני ברק