שאלה קורה לכן לפעמים ש.......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מפחדות שהילד/ה יפלו יעשו משהו מסוכן (לנו זה נראה מסוכן) ואתן רצות אחרי הילד על כל פיפס שעושה ולא נותנות לו להתנסות לבד?
    רק אני ככה היסטרית מפחד? כל דבר קטן שנראה לי מסוכן אני ישר קופצת על דנדוש מורידה אותה אומרת לה שזה מסוכן מאוד אני לא מרשה לה ושהיא עלולה ליפול מזה ואז מנפילה אפשר להגיע לבית חולים? אני כל כך לחוצה מזה? מה איתכן גם לכן יש את הפחד?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

6 תגובות
עמוד 1
  • בטח שיש את הפחד...בעיקר כשאפשר לבסס אותו על מקרים שקרו והשאירו בנו טעם מר כמו נפילה מסולם המגלשה בגן שעשועים וכו
    אבל אני לא רצה אחריה ומורידה לה את הביטחון או אומרת לה מסוכן או אסור.אני פשוט עומדת בקרבתה..מספיק קרוב כדי לפקח ומספיק רחוק כדי לתת לה להתנסות לבד ולהראות לה שאני סומכת עליה
  • לא הילד שלי חופשי לגמרי נופל הוא קם

• גם לי זה קורה, אבל אני מנסה לרסן את עצמי ולא לרוץ ישר כדי לעצור.
    או שלפעמים אני פשוט מעירה ללינוי שזה מסוכן, היא יכולה ליפןל ולקבל מכה.
    אבל כשאני רואה שמדובר בסכנה אמיתית (כמו כוס עם שתייה כמה על השולחן) אני מזנקת כמו פנתרה

[[[

• למשל היום בגינה אצלנו יש חלק של מיני מגרש כדורסל ואבן שהילדים אוהבים ללכת על זה עם להחזיק את הגדר בשיווי משקל כמובן גם דנדוש מאוד אוהבת ואני מפחדת היום טיפסה עם חברה (שאותה חברה יותר גדולה מדנדוש בחצי שנה) והן הלכו אני ישר רצתי אליה שזה מסוכן ורציתי להחזיק אותה אבא של אותה ילדה שהוא גנן במקצועו ובעל פעוטון באיזור שלנו אמר לי תניחי לילדה להתנסות לבד אל תרוצי אם תזדקק לך היא תקרא לך וכן היום היינו איתם במתקנים של "הגדולים" מתקני הספורט דנדוש ראתה את חברה שלה ניתלת וגם היא רצתה עזרתי לה והיא היתה מאושרת ונראתה ככה
  • תמיד יש פחד, לכן אני נמצאת ליד- נותנת להם להתנסות אבל גם שומרת

מרגיז אותי המתקנים עם הרווחים הגדולים לדוגמא במגלשות שילד כמו רואי יודע לטפ אבל זה רחב מידי ואז הוא מאבד שיווי משקל.
  • תלוי.... אני יודעת פחות או יותר מה היכולות שלה. אם באמת יש סכנה משמעותית - ברור שאני עוצרת אותה. לפעמים אני נותנת לה לעשות משהו שלא ראיתי עושה לפני, רוצה לראות אם היא מסוגלת ומגוננת עם הידיים מוכנה לכל נפילה... אין מה לעשות, ככה לומדים! זה גם משפר את היכולות הפיסיות שלהם! זה הגיל שהם מנסים את היכולות שלהם בכל מני אופנים וצריך לתת להם יד חופשית מצד אחר ולהיות עירניים ומגוננים בה בעת....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה