היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אריאל הלך לי היום לאיבוד בפארק דרום בת"א. נסענו לחגוג יום הולדת לבן של חברים והוא שיחק עם כדור והוקסם מהמגלשות הגבוהות ומהמרחב הענקי (והוא היה שם כבר) הרגיז אותי השאננות של בעלי שישב ואמר הוא שם משחק ואני הילד לא כאן!!! ואז הרגשתי את מה שפחדתי כל הדם נעלם לי מהגוף כנ"ל הדופק שלי שהחסיר פעימה- איפה להתחיל לחפש ??????????? ואני צועקת "אריאל, אריאל" וכלום ויוסי אומר לי אל תהי הסטרית ואני כאילו מהההההההההההה קום ותתחיל לחפש את אריאל ומהר, יש בפארק הזה אגם מים של סקי מים ולי בראש עוברת מחשבה רק שהוא לא שם ורק שלא לקח אותו פדופיל . מפה לשם רצתי מרתון בתוך הפארק ובסופו של דבר יוסי מצא אותו ליד המגלשות הגבוהות ומישהי מקסימה (שאני מכירה באופן אישי ולמזלי הטוב) קלטה אותו לבד ומטפס למעלה אז היא נגשה אליו והיא מיד הבינה שמשהו לא בסדר. כמובן שלקח לי כמה דקות להתעשת ולהפסיק לבכות מרוב הלץ אבל מה שהדהים אותי זה שכל הדרך וריצה אליו אני אומרת לעצמי "את לא צועקת עליו, את לא מורידה לו כאפה" תדברי איתו ותסבירי לו את חומרת העניין
19 תגובות
עמוד 1
וואי איזה פחד זה!!!!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ואו איזה צמרמורת נהייתה לי רק מהמחשבה באמת חוויה לא נעימה .... צריך לשים אלף עיניים העיקר שזה מאחורייך .....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אמא גאה ל 2 אוצרות :
יובל נולדה בתאריך 4.1.07
דניאל נולד בתאריך 1.8.09
ווווואאאאאאאאאאאאאאאאאי איזה פחד!!!! תודה לאל שהכל הסתיים בשלום, פרט לנזק נפשי קל לאמא שלו
זה סיוט של כל אמא
[ אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
העיקר שהכל בסדר. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
ואוו איזה פחד!! כשאני הייתי רווקה הלכתי עם אחותי והבת שלה ( אז היא היתה בת שנתיים ) לקניון הזהב , נכנסנו לחנות נעליים והילדה נעלמה... אחותי התחילה לצרוח בהיסטרייה ומה בסוף? מצאנו אותה בקומה השנייה אלוהים יודע איך היא עלתה במדרגות הנעות...
גאיה וקורן שלנו
החסרתי פעימה כשקראתי! תודה לאל שהכל בסדר!!!
אויש
איזה מפחיד
לילדים אין תחושה של זמן וגם אין להם תחושה למרחק שהם הולכים בזמן שהם הולכים לאיבוד הם יכולים ללכת קילומטרים
שאח שלי היה קטן ( בן 3 )הוא הלך לנו לאיבוד בים הינו בחוף ראשון בהתחלה של החוף ומצאו אותו בחוף הסלע בבת ים וזה לא עניין של כמה דקות אלה כמה שעות איזה סיוט עברנו באותו יום בים זה משהו שמתפתח בשניה אחת העלמות שלהם
תסבירי לו שמתי שהוא לא רואה את אמא ואבא שיעמוד ולא ילך לשום מקום שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי