שולחן עץ או פלסטיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי את עזרתכן, אני רוצה לקנות לקטנה שלי בת שנה וחצי שולחן עם 2 כיסאוות, השאלה מה כדאי, עץ או פלסטיק. ולמה לדעתכן אחד עדיף על השני

מה יש לכן, ואיפה קיניתן? אני רוצה שיהיה אפשר לשבת גם לצייר וגם לאכול..

אני מאזור חיפה, אז אם יש המלצות איפה כדאי לקנות, אשמח לדעת

תודה
    [url=http://www.wishafriend.com/]
    [
13 תגובות
עמוד 1
  • שקניתי לאופק שולחן רציתי עם פו יפה מעץ חברה שלי אמרה מה יגדל זה יהיה ילדותי בסוף קניתי לו מפלסטיק מכתר

• ברור שמעץ וזה שווה כל גרוש
    יותר איכותי יותר עמיד יותר יציב וגם נראה יותר טוב אין מה לעשות
    אני קניתי מעץ ולמעלה הציפוי פורמייקה ככה שירד לי מזה טושים לורדים צבעי אקריל מה שבא לך.זה נראה עדיין כמו מהחנות
  • אני עם לירון

גאיה וקורן שלנו

• אני קניתי לו שולחן מפלסטיק ב20 ש"ח וההכל יורד ממנו (טושים צבעים )
    קניתי לו ממי ביביי בירכא
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • יש לי פלסטיק והוא מכוער בטירוף
  • אני קניתי מפלסטיק ולא כי זה יותר יפה או יותר זול
    פשוט יש לי נטייה לחשוב על אסונות וחששתי שמכה מעץ תכאב יותר מאשר מכה מפלסטיק... כל אחד והדפקה שלו
  • לירונועם, סיווקוש איפה קניתם?

אני מחפשת חלק בלי קשקושים של פו הדב וכו'.

הסתכלתי באינטרנט ומצאתי רק של כתר - פלסטיק, ומעץ מלא של עצמלה.
    [url=http://www.wishafriend.com/]
    [
  • קניתי בכפר השעשועים. שולחן חלק בלי ציורים ו2 כסאות מעץ מלא עם ציפוי פורמייקה ב300 שח
  • גם בטויס אר אס יש יפים מעץ
    באיקאה יש יפים מפלסטיק
  • גם אני קניתי מעץ וזה לדעתי הרבה יותר איכותי ויותר יציב אני אפילו הזמנתי כסאות עם ידיות כאלו בצדדים..פחדתי שתיפול מהצדדים היא כזו שברירית...עלה לי 450 בדיעבבד זה מיותר להוסיף כסף על ידיות--המשענת לידיים..גם בגן אין להם ידיות והיא יושבת יופי..סתם הציעו לי והתפתתי...קניתי בחנויות האלו שמוכרת ציוד לגן אבל כמו שאמרו לך גם אני ראיתי בכפר השעשועים באותו מחיר..אפשר לבחור איזה צבע אחיד שמתחשק לך אני לקחתי שולחן סגול וכסא אחד ירוק וכתום ןהשני אדום וסגול מהמם...של כתר סתם מעפן למרות שאם לא בא לך להשקיע ולחדש כל שנה אז זה משרת את המטרה..מבחינתי זה ממש רהיט
  • רק עץ.

לבן שלי יש שולחן עם כיסאות מעץ (בהיר, בלי קישקושים) מאיקאה והם חזקים וטובים ויציבים (והוא עורך עליהם ניסויים חבל על הזמן)

אצל ההורים שלי יש לו מפלסטיק והכיסא פשוט לא יציב... אחד כבר נשבר..

אני ממליצה בחום על עץ.
  • אחי קנה לי מפלסטיק מתנה ליום הולדת כשמוריה הייתה בת שנתיים
    רציתי פלסטיק כי לא יכאב לי הלב להעיף אותו

[center]
  • אנחנו קנינו באיקאה

יש לך שולחנות מהממים!!!!!!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה