היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני כמו כל עם ישראל חשבתי שחליפות המעבר הן לצורך עונת המעבר בלבד.. וממש מהר נעבור לחליפות הפוטר.. אז לא קניתי מלא חליפות מעבר! אבל התבדיתי.. החורף הזה עובד עלינו בעיניים.
16 תגובות
עמוד 1
תכלס ,איפה החורף?!
ב"ה שבוע הבא מקסימום ירד גשם
אוי, אני מתה לקנות להם כבר מגפיים כאלה. וכבר כמה פעמים החזקתי, התלבטתי ועזבתי..
איך הם מחכים לקפוץ בשלוליות!! נווו גשם! בוא כבר..
ממחר עליה בטמפרטורות. סוף השבוע חם מהרגיל...עדי, איפה שמעת על גשם? בתחזית של שנה שעברה?
אני תמיד קונה הרבה חליפות מעבר כי אני יודעת מראש שבשלב מסויים הם גם יוכלו ללבוש אותן עם גופייה מתחת. ואני גם קונה מידה קצת יותר גדולה לעונת המעבר הבאה- הסתיו שלא מוכרים חליפות מעבר ואני פוחדת להיתקע.. אז קניתי לכל אחד מהם בערך 8-9 חליפות לעכשיו ועוד 4 חליפות לעונה הבאה, אני לומדת לקחים מהר
עמית צודקת בדרך כלל במרכז אין עונת מעבר או חם או קר מקסימום שבוע שבועיים של עונת מעבר שמסתדרים אם מה שיש אני מלבישה לבן שלי מכנס ארוך וחולצה קצרה אם אין לי ארוך זה סוג של נחמה ואם קר יותר אז סוודרון [center]