היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מקפלת כביסה בחדר ובעלי מנסה להרדים את ליאבי במיטה פתאום שומעים ממש דפיקות חזקות בדלת קפצנו לראות מי זה פתאום עומד בחור דתי עם זקן וכיפה ושואל אם אני מוכרת את הטיולון [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
27 תגובות
עמוד 1
מה???????????????? למה הוא חושב שיש לכם טיולון ולמה שתמכרו אותו?
אני הייתי חושדת...
אימאל'ה!!! איזה פחד!! שמת את הטיולון ביד 2 ? מאיפה הוא יודע את הכתובת?
גאיה וקורן שלנו
ממש לא פירסמתי שום דבר למכירה אני עדיין משתמשת עם הטיולון לליאבי מידי פעם בקיצור הזוי לחלוטין , טוב שהוא קלט שבעלי היה בבית ולא הייתי לבד [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
מקווה שזה לא מישהו שעושה בדק בית ... והמבין יבין אני הייתי נכנסת בו על החוצפה של השעה קודם כל.
אם הוא עשה אז טוב שאתמול ולא בשבוע שעבר [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
אני חושבת שהוא לא ידע האם יש טיולון או לא, הוא פשוט "ניסה את מזלו", או שיכול היות שראה אותם על ילד וחשב שאולי יש טיולון שלא צריכים. כמו שכבר ציינתי מקודם, יש מלא כאלה, מחפשים משהו ספיציפי לקנות בזול והולכים מדלת לדלת ושואלים
[url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
זה מזכיר לי שלא מזמן גם מישהו צלצל אצלי בדלת, אני פותחת בלי לחשוב פעמיים ורואה גבר ענק עם שטיח מגולגל על הכתף שלו: "שטיח מעולה! טוב לחדר ילדים....." ישר אמרתי לא תודה, סגרתי ונעלתי מהר. אח"כ היו לי רגשות אשם למה פתחתי לו?? איזו שטות! צריך להזהר היום..... http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related [/center]
נראה מה יהיה בהמשך ,האם זה היה תמים הביקור או לא [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
איזה אנשים הזויים יש היום!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מלחיץ, אני אף פעם לא פותחת שאני לבד. שבוע שעבר בא איזה בחור ואמר שהוא טכנאי של הוט ובכלל אין לי- לא פתחתי (ברור) ואחרי זה היו לי דפיקות לב מהירות. אני נלחצת לאללה מדברים כאלה אם בעלי לא בבית.