סקר קרירה או ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    יש נושא שמאוד מטריד אותי לאחרונה

מה עדיף קרירה משגשגת עם שעות עבודה עד 8 בערב וטיסות פעם בחודש - לצורכי עבודה - ומשכורת גבוהה רכב מפואר וחדש

או הראש הקטן - עבודה עד 16 ולהיות עם הילדים . -כ שבחינה כלכלית ב"ה אני מסתדרת ללא מותרות יותר מידי
    מה הייתן מעדיפות ???

http://www.f2h.co.il/1848034048453
57 תגובות
עמוד 2
  • מסכימה עם מרינה ומיכל ושולי ונטלי
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • יקירותיי
    מי אמר שכסף זה לא חשוב !
    בשביל הילדים שלי אני מוכנה לעבוד בכל עבודה
    כל עבודה מכבדת את בעליה !
    בימים קשים שהיו עד לא מזמן עבדתי גם במשק בית
    עם הגב הדפוק שלי ! עבדתי בעבודות בזויות שאלוהים
    ישמור !
    אבל וזה אבל גדול (ודרך אגב גם את מרינה וגם את מיכל
    הסכמתן איתי) שכל יום לעבוד עד 20:00 זה לא נורמלי לדעתי לאמא עם ילדים קטנים.

הכרתי מטפלת אחת שסיפרה לי שהיא שומרת על ילדים
    כל יום מוציאה אותם מהצהרון ב-17:00 עד 20:00 כשההורים באים
    ככה כל יום, היא היתה כבר המטפלת ה-3 שלהם בתקופה של חודשיים
    הילדים ממש מסכנים הקטן ביניהם בין 4 חודשים ונו תגידו לי זה נורמלי??????????

הבאת ילדים לעולם תגדלי אותם !
    קרירה תעשי לפני שהם נולדים או כשהם יותר גדולים.
    ילד בן 4 חודשים צריך אמא בבית בשעה נורמלית לא ב-20:00
    כשהוא הולך לישון.
    אהבה מאמא זה לא אהבה של מטפלת !

לדעתי אנחנו אומרות את אותו דבר רק קצת אחרת !

• גניתו'ש - כל מילה שלך בסלע
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כפי שכבר אמרתי, אמנם צריך קצת מזל בתחום, אבל מי אמר שצריך לבחור בין אמהות לקריירה?!

יש היום משרות לא מעטות שמאפשרות את השילוב הזה... כמו המשרה שאני מצאתי: גם מרוויחה טוב, גם מגשימה את עצמי מבחינת קריירה וגם חוזרת הביתה מוקדם לקטנצ'יק שלי...

שנתיים שלמות חיפשתי עבודה, וידעתי שבסוף זה ישתלם...
    לרוב, אין דבר העומד בפני הרצון

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • גניתוש הנקודה של לחזור ב 8 זה באמת מאוד מוגזם
    מבעס לאללה...ושלא תחשבי אני לא חוזרת ב8..אני יוצאת ב3 מעבודה (בגלל שבאתי ב 6 )...
    אני רק באה ואומרת...אם יטיסו לי את המשכורת לשמיים עכשיו, אבל אצטרך לחזור הביתה ב-8...אז התשובה שלי היא כן
    אני כבר אמצע איך לשלב את זה עם טיפול בילדים, ..אבל אני בהחלט אלך על זה..הכל עיניין של מחיר

כל אחת מאיתנו היא אישיות וטיפוס שונה עם סדרי עדיפויות השקפות עולם שונים ...הכל מכובד
  • אני גם לא חושבת שהצלחה בחיים זה עניין של מזל אלא רצון להצליח ועבודה קשה , גם סדר עדיפויות בחיים . מה לעשות לא יהו לי ילדים עד שהחלטתי שאני מספיק עמידה מבחינה כללית , שבני לא בגן לרוב זה מ16:00 למרות שגן עובד עד 18:00 בערב היא איתי או עם בעלי . את כל העבודת ניירת אני בכלל עושה ב5 בבוקר עם צריך ופגישות בהתאם ללוז שלי ושל בעלי . יש ימים שאני עובדת גם 14 שעות כולל עבודה במחשב בלילה , אבל מ16 בהצהריים עד 9 בערב זה זמן של בני .
    http://www.holdthatpic.com/
  • חחחחח אלינקה את יודעת מה זה מזכיר לי? ששיראל ובן היו ממש קטנים וחזרתי לעבודה לשעות הזויות מ5:30 עד 14:30 ) (אז אמא שלי היתה שומרת עד 3שאני באה) ...אז המשכורות עוד לא היו משהו...אבל הדרישות כן ..היתי לוקחת לעשות פרוייקטי גמר של סטודניטים בבית ספר להנדסאים בתשלום אז כיוון שלא היה לי זמן לזה(2 תינוקות בבית אחרי העבודה) , הית עושה אותם בלילות באופן דיי קבוע, אחרי שהיתי משכיבה אותם לישון סביב ה-9, היתי עושה את הפרוייקטים עד 2-3 בלילה...אז יוצאת מהבית לכיוון העבודה וישנה באוטו בחניה של הבינין עבודה עד 5:30 ... כיוון שפחדתי להירדם בבית ולאחר לעבודה

איזה זמנים משוגעים אלו היו ..טוב..הינו צעירים
57 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה