:-( אימהות לילדים בני7+ עם הפרעות קשב וריכוז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילד שלי הפך לשקרן פתולוגי
14 תגובות
עמוד 1
  • בעיקר שיחות נפש.... אין בררה מאמי
    תציבי גבולות מעכשיו אחרת יהיה מאוחר מידיי וזה יהיה הרגל.

אני מבינה שאת לא באה?

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL [/center]

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ניסית ריטלין?
  • הייי ממי.. אני עדין לא ממש מבינה אבל כעת עוברת קורס בנושא ADHD וADD
    בגדול אני יכולה להגיד שבלי הכוונהמקצועית שנותנת כלים להורים ולילד עצמו זה מאוד קשה עד בלתי אפשרי להתמודד..
    המרצה שלי עובדת במכון שמטפל החל משלב האבחון ועד לשלב הטיפול והליווי של ההורים. אני הייתי ממליצה להתייעץ עם איש מקצוע לקבל כוחות ולדעת איך להתמודד ואת יכולה לגלות שכל כך סבלתם כל הזמן הזה.
    שיהיה בהצלח ה
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • בגלל ששנינו סובלים מהתופעה הזו אני יודעת
    בדיוק עד פרטי פרטים מה עובר הילד שלי ומה יעבור.
    כן הוא מקבל כדורים- לא ריטלין אלא סוג של ..קונצרטה במינון הכי נמוך
    הבעיה שהוא לא רוצה לקחת כל יום . וכל יום הופך לשדה קרב בבוקר!!
    ואני והוא יחד זה שני הרים מתנגשים..שני ענקים ירוקים...
  • יש לבעלי אחיין בן 7 שאובחן שנה שעברה אני בטח לא מבינה חצי או רבע ממה שאתם עוברים בבית. באמת לא פשוט בכלל.
    האחיין שלו הוא ילד מקסים וטוב לב אבל קשה לראות את זה בגלל ההתנהגות. הוא הרים כיסא על סבתא שלו. אם הבן שלי מרביץ לו בצחוק (בן 3) הוא מרביץ לו חזרה בלי לחשוב שהוא בן 3... יש עוד דברים אבל זה נראה לי קשור לזה שהוא בן זכר בן 7 כמו כל ילד.
    יש ילדים בבית ספר שממש שונאים אותו ועושים עליו חרם... 
    אני אישית לא משאירה את הילדים שלי רגע לבד כשהוא נמצא למרות שהילדים שלי מתים עליו.
    אבל עם הריטלין הוא יותר רגוע וגם ממש חכם מסתבר. הם שולחים אותו לכדורגל ולרכיבה על סוסים (אומרים שזה טוב לילדים עם הפרעות קשב והיפראקטיביות)
    אני אברר עם גיסתי איך הוא לוקח את הכדור בבוקר. אני יודעת שלימדו אותו עם סוכריות אם אנד אם לבלוע. ובחופשים הם מוותרים לו ואז זה בלגן.

מגיל קטן ראו שיש לו ״בעיה״ כל הגננות דיווחו על זה ואפילו העיפו אותו מהמעון כשהיה בן 3.

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL [/center]
  • המראה הזו שהוא מציב לך מול העיניים קשה בטירוף.
    בנותיי לא היפריות, גם אני לא, אבל יש לי שני אחים כאלו, שניהם היו על ריטלין במשך כל שנות בית הספר ואחי גם במשך לימודיו הגבוהים.
    לאחותי עזרה מאוד מאוד מאוד שיטת אלבאום, שעזרה לה לפתח לעצמה עזרים דרך הגוף להתמודדות. עד היום והיא כבר עברה את ה-30 כשהיא צריכה היא משתמשת בחלק ממה שלמדה אז, כילדה.
    בכלל - שיטות שעובדות על מכלול הגופנפש מאוד מאוד עוזרות לילדים היפרים, או לקויות למידה שונות, או רגישויות יתר וחסר בחושים. זה עושה פלאים, זה מאפשר לילד לחיות עם עצמו בשלום, זה מקל מאוד על כל הבלגן שבראש ושבגוף.
    נקודה חשובה מאוד - ברגע שמטפל כלשהו אומר לך להוריד את הכדור היומי = מטפל שאת לא רוצה שיטפל בבנך. ילד שצריך ריטלין - צריך ריטלין (או כל תרופה אחרת שעוזרת) יש גם ילדים שעם הטיפול הצורך בתרופות חיצוניות יורד, אבל לא בכל מקרה.
    בקשר לשקרים - כנראה יוצא לו מהם רווח כלשהו, כדאי לבדוק מה.....

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • וואי מיכל, נשמע באמת קשה..

• מיכלוש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה