אלה ממצמצת- עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביומיים האחרונים יש לאלה מצמוצים חזקים-
    כאילו משהו מפריע לה,
    או מין טיק כזה...
    רעיונות?

[
    [.

11 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע!!
    שמתי לב שגם נופר עושה את זה לאחרונה, בעיקר שהיא עייפה.
    אין לי מושג

• אולי יובש בעיניים
  • לפני איזה חודש +- גם גל עשתה את זה, במשך יום-יומיים, לא התייחסתי וזה עבר לבד.
    נראה לי הכי טוב לא להתייחס...

כמה זמן היא עושה את זה?

[
  • יש מצב שיובש. יש אצלכם רוחות? אולי איזה דלקת? עדיף ללכת לרופאת עיניים או לפחות רופאת משפחה שתסתכל.
    תרגישו טוב
  • גם אני חושבת שעדיף ללכת לרופא לבדוק האם מדוןבר בדלקת.
    בכל מקרה לפני כמה ימים גיליתי טיפות עניים מעולות, של ד"ר פישר ששוטפות את העיניים במקרה אם חדר גוף זר או שיש תהליך דלקתי קל (עקב אבק או יובש באוויר).
    טיפות מעולות!

[[[

• היא עושה את זה יומיים.
    העיניים שלה נראות מצוין והיא לא מתלוננת על כאבים.
    יכול להיות שזה יובש.
    אני אתייעץ עם הרופא בכל מקרה...
    אני יותר מפחדת שזה משהו נפשי ולא פיזי.
    [
    [.

• זוהר, אצל תאיר זה משהו שחוזר על עצמו 2-3 בשנה בעקבות אלרגיה בשם "אביבית" - הילד לא מתלונן על כאבי או משהו אבל זה גורם להם למצמוצים נוררררראאאאאא חזקים ומציק.....
    היינו אצל רופאת עיניים וקיבלנו טיפול לא להזניח זה שווה בדיקה אצל רופא..
    אבלללל - זה יכול להיות משהו ריגשי - נפשי בעקבות ההריון שבוודאי כבר בולט לעין ואלה ילדה גדולה ובגורת וייתכן ומתחילה לחשוש מה יהיה איך ולמה...?

לדעתי קודם כל תשללי בעיה רפאוית כמו שציינתי. במידה והכל בסדר אז אין כ"כ מה לעשות רק להקנות לה תחושה של ביטחון ושמקומה לא ייפגע דבר שאני בטוחה שאת עושה כבר...

מה שהכי חשוב!!!! זה לא להעיר להם!!!!! לא משנה כמה זה חמור ונראה לא טוב אל תעירי לה!!!! בעיקר אם מדובר על משהו שהיא עושה על רקע ריגשי - נפשי...

שיהיה בהצלחה ותעדכני
    הרבה בריאות
  • אין לי מושג אבל התייעצות עם רופא תפטור לך את העניין אחת ושתיים
    תעדכני
  • זה יכול להיות נפשי, אבל עדיף קודם כל לשלול סיבות רפואיות, אם אין סיבה רפואית, לא לתת לזה יתר תשומת לב וזה יעבור, אם יש סיבות רפואיות, אז עם טיפול זה יעבור

• זוהר מה המייל שלך?
    לא רוצה לרשום פה מה שיש לי להגיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה