כתבה בנושא של בנק טבורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
6 תגובות
עמוד 1
  • את האמת שבני נולד ורצינו לעשות את זה זאת שאלה שבעלי שאל : הרי ידוע שבהרבה מאוד מקרים יש קשר גנטי למחלה ואז גם התאים הם בעייתים ... היא התחילה לבלב מוח כאילו אמחנו שני מפגרים שבחיים לא הינו בשיכור ביולוגיה ואז ותרנו , ככל הנראה בצדק . אחרי כתבה ברור לי שגם אם קיימת מנה בבנק היא עבור בן אדם אחר ולא תורם עצמו .
    עם תורם חולה המנה הזאת בכלל לא שוואה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אנחנו תרמו לציבורי בגלל חקר שעשיתי בנושא בהריון השני בהריון הראשון ויתרתי בגלל ששמעתי שזה לא מתאים לילד עצמו מישהו אמר לי
    בלידה הזאת חקרתי יותר את הנושא וגם ראיתי שהמנה לא מתאימה לילד עצמו וגם הסכוי שאחד מבני המשפחה ישתמש בזה הוא קטן העדפתי לציבורי
    שאם יהיה מישהו שזה יעזור לו אז עשיתי מצווה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בדיוק , גם לי אין בעיה לתרום ולתת למשהו אחר, הכייף . העיקר לעציל חיים של בן אדם .
    הבעיה שמוחרים לאנשים סיפורים כאילו זה עבור ילד עצמו אם חס וחלילה יזדקק . לצערי זה ממש לא ככה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • יש איזה קטע בכתבה שאומרים שביפן מגדלים עם זה את החזה
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני לא הייתי ממהרת לזלזל בחשיבות הדם הטבורי. נכון שיש מחלות שברור שהילד לא יוכל להשתמש בדם של עצמו על מנת להחלים אך אל לנו לשכוח שאיננו יודעים מה העתיד צופן לנו בנושא ולנו לא מתאפשרת ההזדמנות לשמור דם טבורי אלא לאחר הלידה אז אפילו בשביל הסיכוי הקטן שאי פעם ניתן יהיה להפיק מהתאים האלה בריאות לילדנו או לנו ..............
  • אף אחד לא מזלזל בגלל זה תרמתי את זה לציבורי
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה