היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נראה לי אורטל / יפית / מורן גבאי יכולו לעזור לך שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
באיזה איזור בחולון?
גן ענת ברח' ראש פינה גן דליה- רח' הס מעון סוזי- ברח' מוהליבר היא גרה באיזור של טהון לא? יש לה על שד' ירושלים לכיוון תיכון אורט לא זוכרת את השם אבל משהו גדול.
ואם מישהי תשאל למה אני לא ממליצה על המשפחתון שלנו- פשוט עבר חתול שחור בסביבה ...
אני יכולה להגיד לך מה לא - גן מיץ פטל היה לי ניסיון ממש לא טוב עם עמיתוש אחכ רשמתי אותו לפעוטון של ריקי הוא נמצא באזור תל גיבורים שזה אזור בעקרון לא משהו בחולון אבל זה ממש לא משנה בגילאיים האלו וזה גן מלא חום ואהבה והם כל כך משקיעים בילדים אני ממש ממש הייתי מרוצה ויש להם הסעות לכל רחבי חולון [URL=http://www.eliad.org]
היי מותק רותם שלי בגן בחולון, גן אצטרובלי, ואני ממש ממש ממש ממליצה עליו, צוות חם, אוהב, איכותי, מקצועי, אני משאירה שם את רותם בלב שלם!!!!!!!!!!!! שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
אנחנו בגן סוזי...ברח' מוהליבר...ולשם שינוי הפעם אני לא אמליץ עליו אל תשאלו למה
הילדון שלי נכנס לגן בגיל שנה ושמונה חודשים לגן פינוקי בקרית בן גוריון בחולון ועכשיו הוא בגן ויוי ברחוב ביאליק בחולון. שני הגנים מדהימים, עם צוות מעולה, אבל אני ממש לא מכירה את התינוקיה/פעוטון.
"ניצנים" במרכז העיר, רחוב חנקין 66 "לולי שבלולי" בקריית איילון, רחוב מוטה גור
היי מותק תראי אני אומנם לא מחולון אבל אני מדריכת טבע בכמה גנים בחולון והמומלצים שלי זה זה גן דני מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ירמיהו אני נהנת כל פעם מחדש להגיע לשם ומהצוות אני רואה דברים שקורים בגנים אבל שם חבל"ז. גם גן דבי איכן שהבנות של אורטל ממש מוצלח. אם תרצי טל' פני אלי למייל. ...................
ראשית, תודה על התשובות וההמצלות לשאלותיכן, אנחנו גרים ברחוב טהון, קרוב לאורט ואני מחפשת מעון/פעוטון, כאשר המחשבה היא להכניס את עמית למסגרת בספטמבר הבא, כשהוא יהיה כמעט בן שנה, או אפשרות אחרת (שכנראה תנצח בסוף) והיא להכניס אותו למסגרת מיד אחרי פסח, בסוף אפריל, ואז הוא יהיה בן 7 חודשים.
אשמח אם תוכלו עכשיו לכוון אותי יותר למה שמתאים לו מבחינת הגיל. האם הגנים שברח' ירמיהו מתאימים לו מבחינת הגיל?
תודה! עינת
היי עינת, אנחנו גם בגן דבי - יש לי את ליאם בן 3 בבוגרים ואת סער בתינוקייה.
התינוקייה שם מומלצת בחום ענקי!!! יש את אחראית התינוקייה שדואגת לניקיון, לחום, לחיבוק אהבה ונישוק... לאכול בזמן, לחופשיות - התינוקייה עולה בהרבה על כיתות אחרות בגן. יש מרחב, יש חצר לקטנטנים, יש גיוון במשחקים, ג'ימבורי מוסיקה.
אשמח לתת לך פירוט אם תרצי...
בהצלחה!
תודה על התשובות.
אשמח לקבל חוות דעת נוספות, ומי שיודעת על רמת המחירים, אני דיי בהלם מכמה שזה צפוי לעלות לנו.....
היי!
רמת המחירים בחולון נעה סביב ה-2,000 ש"ח, תלוי עד איזה שעה את רוצה. אם זה עד 17:00 זה יכוללהגיע אפילו ל-2,800........תכיני את עצמך מייל:ortal_halag@walla.co.il מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il