היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלי היה נעימה של נשבע וכשהוא הוריד את ההינומה היה "נשבע "
ברוכה השבה אצלנו היתה המנגינה מהפסקול של הסרט "המוהיקני האחרון"
השבועה של רמי וריטה אבל לפני זה הקלטנו משהו ביחד אני ובעלי שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
בואי כלה של אחינועם ניני
זוג משמים של עוזי חיטמן וחן מאושר - כי זה בדיוק מה שאנחנו זיווג משמיים - 2 עולמות נפרדים לחלוטין שמה הסיכוי שיפגשו בכלל - ופתאום הכל מתחבר לדבר כל כך מדהים. גם על ההזמנה של החתונה כתבנו "וידעתי שהיה שווה לחכות כי יש דברים כתובים בשמיים... ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות הייתי שוב מגיע אליך"
אלו המילים: בחיוך שלך ראיתי את כל העולם מהמם והורס מחמם מפייס ומשגע במבט שלך ראיתי את הכחול של הים מתגלגל ורוכש מפתה ולוחש ונוגע
וידעתי שהיה שווה לחכות כי יש דברים כתובים בשמיים ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות הייתי שוב מגיע אלייך
אם נועדנו זה לזו נגד כל הסיכויים שום דבר לא יעזור אהיה שלך ואת שלי
במגע שלך הרגשתי את האושר המושלם ממלא את נפשי ועולה אל ראשי ופוגע
וידעתי לא לשווא בזבזתי כוחות כי אנו שנינו זוג משמיים ואם הייתי מתפזר לארבע רוחות הייתי נאסף שוב אלייך
וידעתי שהיה שווה לחכות כי יש דברים כתובים בשמיים ואם הייתי הולך עוד שנים ארוכות הייתי שוב מגיע אלייך
באהבה, סיון
בואי כלה של אחינועם ניני בן דודה של בעלי ניגן לנו בחליל צד
יוווווווווו בתשי זה היה גם שלי ושנים אני מנסה למצוא את הנעימה הזאת.... איך התרגשתי עכשיו... והסלואו היה :the power of love של franckie goes to hollywood http://www.youtube.com/watch?v=ShN8UIk5-mw
לא זוכרת
לא היתה חופה ולא היה שיר
אצלי כמו אצל ליא- המוהיקני האחרון.
"LADY IN RED" אל תשכחו זה היה בשנת 1988 קצת נועז ושובר שיגרה בזמנו בברכה מיכל מנדל
you'r just too good to br true הגרסה של לורן היל (הפוג'יז)
נעימה של יאני בכוונה לא רציתי משהו מרגש , פחדתי לפרוץ בבכי
הקלטתי את ברכת הכלה ואחר כך כשנכנסנו אחי שר לנו נשבע של חיים משה.... היה מדהים
] ]
גם אנחנו באיזה נעימה שיניב מצא אין לי מושג איפה ואיך קוראים לה אף אחד לא שמע אותה קודם במקביל הקלטנו אצל חבר של יניב תקליטן את ברכת הכלה
always on my mind של אלוויס המלך
לי ולך:
בים הרוגע השמש שוקע למי יתגעגע לי ולך, לי ולך לי ולך
כאוד מתלקח עולה הירח למי הוא זורח לי ולך, לי ולך לי ולך
כאן שנינו לבד פוסעים יד ביד בשביל שנועד לי ולך, לי ולך לי ולך.
יעל, אמא של יונתן
נכנסנו אני ובעלי יחד יד ביד והוא שר חי במיקרופון את נישבע של חיים משה והיו שופרות בהתחלה היה ממש מצמרר
אצלנו הייתה הנעימה של DANCING QWEEN וזה היה משהו מדהים
"ברית עולם" - מתוך ההופעה של מתי כספי... וכל מילה נוספת מיותרת...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
בחתונה הראשונה- שיר בתימנית. נכנסנו עם רכב ספורט אדום לאולם והייתה חאפלה תימנית אמיתית...
בחתונה השנייה- שיר למעלות בביצוע של מוש עם סקסופניסט מ-ד-ה-י-ם שבהתחלה ליווה אותנו עם שופר ואח"כ עם הסקסופון... היה מרגש ברמות!