שיעול עם ליחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה לעשות עם שיעול לבת חודשיים??מסכנה יש לה ליחה ושהיא מקיאה זה ממש משחרר אותה..עכשיו תוך כדי אכילה הקיאה לי הכל גם דרך האף יצא לה אפילו..למי יש טיפול שיכול להעלים את זה??
11 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש גיל "בעייתי"
  • בגיל כזה כדאי לגשת לרופא, שישמע את הריאות.שלא חלילה יסתבך
    כדאי לשים בחדר מכשיר אדים חמים, זה מרכך את הליחה.
  • לגשת לרופא
    בגיל הזה לא משחקים עם שיעול
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אורלי היום הייתי אצל הרופאה וזה מה שהיא המליצה לי לעבור לצימחי לתקופה הזו..אמרה שאם זה יהיה לה טוב ואז אחזור לסימילאק רגיל ויחזור שוב שיעול עם לחה אז היא אלרגית לחלב..אבל התקשרתי לסימילאק והנציגה אמרה שלא נראה לה שהיא אלרגית וזה בגלל שהיא חולה כרגע ולהמשיך עם האדוונס כרגיל...מה לעשות.?
  • להקשיב לרופאה כמובן! מה הנציגה של סימילאק מבינה כבר?
    החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לכי על צמחי
  • תקשיבי כמובן לרופאה
    אני ממליצה על צימחי בגיל הזה
  • שככחתי לשאול אותך איך יצאה בסוף העוגה בצורת דורה??

[
  • תתני לה תה בבקבוק או מים רתוחים, יש תה לתינוקות. זה מדלל את הליחה.
    מעבר לזה תשכיבי את התינוקת על הבטן כשהיא שכובה על הרגליים שלך כשאת יושבת ותטפחי לה על הגב ,זו פיזיוטרפיה שמשחררת את הליחה החוצה.
  • שכחתי להוסיף ,תטפלי לה בנזלת היטב, יש מי מלח לתינוקות ואת יכולה גם לשאוב לה את הנזלת עם אספירטור -זה כמו פומפה קטנה ששואבת את הנזלת החוצה.
    מה שקורה שנזלת שלא מטפלים בה יוצרת ליחה.
    כשסמדר היתה תינוקת ,הייתי רואה אצלה קצת נזלת מיד הייתי מייבשת לה אותה עם מי מלח ,שואבת עם אספירטור ויוצאת איתה לשמש, הכל רק לא להגיע למצב של ליחה.
    לצערי מהניסיון נהייתי מומחית לנזלת וליחה
  • ליא תודה...זה בדיוק מה שאני יעשה ממחר טיולים בשמש ויש לי את הפומפה הקטנה הזו...אדים חמים עם שמן אקליפטוס יכולים לעזור?
    אורלי יצא משהו נחמד כמו דורה...מה שבטוח שהיא ממש התלהבה..אז שירת את המטרה..מתי נתראה שאני אחזיר לך את המשאבה.?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה