ניתוח קיסרי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חזרתי עכשיו מהרופא שלי והוא אומר שהראש של התינוק גדול וכנראה שהוא לא בתנוחה טובה בשביל לצאת והוא רוצה כנראה ניתוח קיסרי.

אשמח לשמוע ממי שעברה ניתוח קיסיר איך היה לה ?
    כמה זמן החלמה?
    והאם אפשר להניק בלי בעיה??

מחכה לתשובות שלכם...
    .
    http://s7.rimg.info/16314c7f0b93a2181122255b73cb7f13.gif
8 תגובות
עמוד 1
  • הי ההחלמה מקיסרי היתה לי נוראית!!!!!!!!!!!
    ומאוד קשה אח"כ להניק גם בגלל התפרים וגם כי אין מספיק חלב
  • לי לאומת זאת היה ממש בסדר
    קצת כאב לי שקמתי מהמיטה
    אבל הנקתי בלי בעיה
    ועבר לי ממש בסדר

בהצלחה
  • אני עברתי 2 קיסריים
    אומנם לא הנקתי כי אני לא מתחברת לזה אבל עבר בסדר
    וההחלמה היא בראש אם תחליטי שהכל קטן עליך הכל באמת יהיה קטן עליך זה לא סוף העולם
    עבודה מהבית :

http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15

נסו ...זה עובד מקבלים כסף

אתר המתכונים שלי :

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8
    יובל ושנהב הנסיכות המקסימות שלי

**
    SHENHAV & YUVAL [/center]
  • אחרי קיסרי נשארים בבי"ח 5 ימים.
    כמו שדסי כתבה - אם תחליטי שזה קטן עלייך - כך זה יהיה.
    לא התנסתי בלידה רגילה, אז אני לא יכולה לומר מה ההבדל, אני כן יכולה לומר שאם ביום הניתוח תקומי מהמיטה ברגע שיאפשרו לך ותיכנסי להתקלח ותתחילי ללכת כמה שאת יכולה - ההחלמה תהיה מהירה יותר.
    בהתחלה זה כואב, ביומיים -שלושה הראשונים צריך משככי כאבים חזקים מאקמול ולהיות כמה שיותר בתנועה - כמובן - ככל שמצבך מאפשר לך. זו הדרך היחידה להחלמה מהירה.

לי אין חלב (נבדק מדעית), אבל לא ידוע לי על בעיה אצל כאלה שרצו להניק ועברו קיסרי.

• אני ילדתי את הגדולה בלידה רגילה..שהייתה זוועתית מבחינתי...ובגלל זה גם לא כ"כ התחברתי להנקה
    ואת הקטנה ילדתי מניתוח קיסרי(מסיבות בריאותיות) ההחלמה הייתה בסדר גמור אפילו קלה יותר מהלידה הטיבעית...
    ברגע שאיפשרו לי לקום..קמתי..הלכתי..התקלחתי...
    עצה שלי- תבקשי אלגולוזין ולא אקמול או נורופן..ההשפעה יותר טובה.
    בקשר להנקה- אני מניקה הנקה מלאה..(היא כבר בת 7חודשים) אין קשר בין ההנקה לניתוח קיסרי,הכל תלוי בך ובדרך שבא תבחרי

אם את יכולה תבחרי את המנתח-שיהיה מומחה ולא מתמחה
    שיהיה בהצלחה
  • לי היו 2 קיסריים,שניהם דחופים ככה שנפשית לא הצלחתי להיתכונן
  • טוב אז ככה אני עברתי שני ניתוחים
    אצל עמית התחלתי בלידה רגילה וסיימתי בקייסרי ההחלמה לא הייתה לי טראומטית בכלל ולא זכורה לי כקשה
    נורא לא רציתי קייסרי כי כל הזמן אמרו שההחלמה קשה אבל ממש ממש לא היה לי קשה אין לי למה להשוות כי לא עברתי לידה רגילה אבל באמת שלא היה נורא
    לגבי הנקה אז עם עמית החתחלתי להניק העניין שזה היה קייסרי לא ממש הפריע לי
    את הקייסרי השני עברתי לפני חודש ולא רק שההחלמה לא הייתה קשה היא הייתה אפילו יותר קלה מהראשונה וממש ממש לא סבלתי נכון קצת כואב בבטן הגיוני זה אזור רגיש אבל ממש כאבים נסבלים ולא נוראיים ואם את לוקחת משככי כאבים אז בכלל לא כואב

המלצה שלי היא לא להיות גיבורה אם קצת כואב לך קחי משהו לכאבים כי חבל לסבול סתם ככה עשיתי הפעם לקחתי משהו לכאבים כשכאב וזה עזר בשניות ולא סבלתי בכלל
    לגבי הנקה ממש לא הייתה לי בעייה גם הפעם ואני מניקה עד היום הייתי ממליצה לך על כרית הנקה טובה זה יעזור לך מאוד
    ולגבי החלב אין שום קשר בין קייסרי לכמות החלב - החלב נשפך ממני ואני יכולה להניק גם תאומים חחח
    [URL=http://www.eliad.org]
  • אני עברתי את שתי סוגי הלידה, ואני אישית מעדיפה קייסרי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה