אשמח לעצות ממי שמבינה בבטניזול :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב כמו שכבר כתבתי דחו לדנדוש את הניתוח בשבוע (ההמלצה של רופאת ילדים בדנה היתה בשלושה שבועות אבל אז אם לא שבוע הבא אין תורים עד פברואר 3 חודשים שזה המון להמשיך לחכות) רופאה אחרת תנתח אותה היא עובדת עם הרופא של דנדוש ושוב יום ד' אנחנו צריכים להיות אצל אותה רופאה לביקורת בדיקה
9 תגובות
עמוד 1
  • בטניזול זה הכדורים הורודים האלה? נכון?
    אוי מותק..
  • תודה בגלל זה אני רוצה לדעת גם למה לצפות ומה המומלץ ונראה לי 3 כדורים זה המון
  • ניצן קיבל 2 כדורים ביחד פעם ביום.
    הרופאה אמרה לי שעד 10 קילו זה 2 כדורים אז נראה לי ש3 זה לא כ"כ נורא (יחסית)
    ונראה לי שפעם ביום זה עדיף
  • אני יודעת שזו רק תקופה של 3 ימים ורק בגלל הניתוח אבל אני רואה את זה כמיותר וגם בזמן הניתוח דרך הוריד תקבל בעירוי חומר דומה לבטניזול יותר מדי רק גורע לדעתי

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• מאחר ועל כל ילד זה משפיע אחרת - הייתי ממליצה לך לתת דווקא בבוקר.
    את מעין בטנזול עורר לחלוטין.
    שימי לב לשינויי התנהגות, הם לא קלים, בעיקר לא להם שלא מבינים מה עובר עליהם - ולא לנו שצריכים להתמודד עם זה.
  • נתתי לשחר בטניזול ב 120 מ"ל מים/חלב עדיף לפני השינה...
    2+2..ושחר קיבל 4
  • זהו שדנדוש לפי בית חולים היתה אמורה לקבל 4 2+2 למשך 3 ימים
    אבל רופאת הילדים נתנה לה פעם ביום 3 כדורים יחד
  • לבני פעם נתנו שהיה לו התקף אלרגיה חזק מאיזה שהם מגבונים שהתמשו בגן . זה היה 2+2 אז הוא שקל 12 קילו לפי זה עושו לו חישוב . ממה שידוע לי זה מתחיל לעבוד כ1.5-2 שעתיים אחרי שלוקחים כדור ומשך ההשפעה 5-7 שעות . בני היה חיבר עם דופק טיפה מהיר אבל בלי סימני התמסטלות.
    לא מבינה למה רופאה משנה המלצה של בית חולים ... הרי לה לא יהיה שום אחריות בניתוח ולהם כן .
    http://www.holdthatpic.com/
  • ליאבי קיבל לאחרונה 3 כדורים בבוקר ו 3 בערב זה הולך לפי משקל
    אני הייתי מציעה לך לדבר עם הרופא בבית חולים ככה זה יהיה הכי בטוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה