היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני הערצתי את הזמר אדם ואת גיסון דונובן אספתי את כל הכתבות והתמונות שהיו עליו בעיתון וגם לא הפסדתי אף פרק בסדרה שכנים שכנים עד שהיא ירדה מהמסך לתקופה ארוכה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אני הערצתי להקת בנים שקוראים לה worlds apart טוב אני חייבת להיות כנה - הייתי חולת נפש בערך
ברורררררררררררר שהערצתי
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
כן בראד פיט ליאור מילר להקת טייק ד'את להקט איסט17 פאמלה אנדרסון You're my heart, you're my soul
שרווווווווווווווווווווווופה על מייקל ג'קסון לא ראו קיר אחד פנוי בחדר מרוב פוסטרים
לינבר את לא לבד . גם אני מאוד אוהבת ספרים רק שבגיל טיפשעשרה היתי מספיקה לקרוא בפחות מחודש כמות הספרים שהיום אני לא מסיימת בשנה . פעם היתי מסוגלת לקרוא ספר מעניין כל הלילה עד שהוא היה נגמר, היום לפעמים תוך 15 דק' אני נרדמת כמו איזה זכנה .
להקת צעירי ת"א- מה לא עשיתי כדי להשיג את הפוסטר של סער פין (והשגתי) שפרסם טמפוני O.B. כל כתבה, כל תמונה הייתה לי. עד היום כל החומר נמצא בבויידם אצל ההורים שלי (אני מקווה)
זקנה שכמותי "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
את עופרה חזה בגיל 9 בערך (הייתי בהופעה שאח"כ היא טסה והתרסקה - למי שזוכרת...) ואח"כ את איפה הילד, הייתי במלא הופעות שלהם ובפסטיבל ערד נכנסתי מאחורי הקלעים