היייייייייייי!!!
מה ניש'?.....

אז ככה:
1) קודם כל, ב - 26.11 היה לי יומולדת!!

והוא היה חגיגי במיוחד... חגגתי בספרד, זה היה בהפתעה - בעלי ואני היינו בולנסיה, ואפילו ראינו את משחק הכדורגל של ולנסיה-תורכיה (6-1, אלא מה?...

) במגרש הביתי. היינו 5 ימים, היה כיף מאד, ו... אני כבר בת 40 וגאה על כל יום! תעזבו אותי מהשטויות של "גברת לא מגלה את גילה" וכל השאר... אני גאה מאד בגילי, וחושבת שאני רק משתבחת והולכת...

).
2) חדשות קצת פחות טובות, לצערי: הביופסיה של אחרי הניתוח שעברתי (עברתי ניתוח ברחם לפני כ - 3 שבועות, למי שלא זוכרת) יצאה "לא לגמרי נקייה". עלי לעבור בדיקה נוספת בעוד שבוע. קצת מפחיד אבל אני מעסיקה עצמי בדברים אחרים, ומקווה לטוב ורק טוב.
3) התחלתי את המסע הארוך שלי לעבר ה... דוקטורט. יצרתי כבר קשר עם פרופסור מאונ' ת"א, וקיבלתי אישור לשלוח אליה הצעה ראשונית למחקר שלי. אני מקווה ומתפללת שאעבור משוכה זו. מאד חשוב לי להמשיך ולהתמקצע מבחינה אקדמית. הנושא שלי למחקר הוא רלוונטי לכולנו: אני מאד רוצה להתמקד במחקר הדוקטורט שלי בנושא של עבודת נשים ושילוב בין תפקידי משפחה לתפקידי מקצוע - וההשפעות ההדדיות של אלו על אלו, וכיצד כל זה משפיע על רצון ומוטיבציה של נשים להתפתח ולהתקדם מבחינה מקצועית.

4) האתר האישי שלי יעלה לאויר כנראה מחר. אעדכן אתכן. באתר שלי תוכלו למצוא מאמרים מקצועיים שכתבתי ודברים מעניינים נוספים.
5) רמצ'וק שלי יחגוג 11 ביום שישי!

6) חג אורים שמח לכולכן! שנשכיל לראות תמיד את האור (גם אם הוא קטן...) ולא (רק) את החושך...

ממני,
שרון שמש
M.Sc
פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T