דייסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי נועם בת שנתיים וחודש ועוד לא גמלתי אותה לא מטיטול לא בקבוק ולא מוצץ...אבל בדיוק אתמול חשבתי עד איזה גיל הם שותים דייסה?עכשיו עם עוד תנוקת בבית אני מוצאת את עצמי כל היום שוטפת בקבוקים וקונה מטרנות...היא אוהבת דייסות שותה בבוקר צהריים וערב...כי אני נותנת לבקש היא מבקשת רק לפני השינה..אבל אם תשתה מכוס מה לגבי הדייסות?עד מתי הבקבוקים??
12 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי זורמת איתה , שתשתה בקבוק מטרנה מה רע? זה מלא ויטמינים
  • אני עד היום אוכלת דייסה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אורית איך מכינים את זה??הכי פשוט זה כמה כפיות ומים חמים לא???

• אופיר שלי אוכלת מטרנה בוקר וערב בלבד
  • או אה... תלוי איזו דייסה.... טוב, נעשה סקירה:

דייסת קוואקר (שיבולת שועל) - הכי בריא לדעתי:
    תלוי אם יש לך "קווקר מהיר" או לא.
    אם הוא מהיר - אפשר רק להוסיף מים רותחים (או חלב רותח), לערבב, להוסיף מה שרוצים (עם עשית רק עם מים רותחים אפשר להוסיף קצת חלב לטעם) - סוכר, חמאה תמיד מוסיף / תמצית ווניל. ולקערה. בקערה אני מוסיפה טיפה קינמון.
    אם זה לא קווקר מהיר אז מרתיחים בסיר קווקר עם מים וכשרותח מורידים על אש קטנה עד שהדייסה מוכנה ומוסיפים מה שרוצים.

דייסת סולת:
    סולת עם מים / חלב לסיר (מצטערת שאני לא מציינת כמויות, אני עושה לפי העין בערך חצי כוס סולת, כוס וחצי מים.... תלוי גם במרקם שרוצים)
    מרתיחים ביחד ומשתדלים לערבב כל הזמן אחרת יש גושים.... כשרותח מעבירים לאש קטנה וממשיכים לערבב.
    אני מאוד אוהבת להוסיף בשלב הזה שוקולית
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אורית-
    שיחקת אותה עם המתכונים

• אצלנו שתיהן עדיין עם מטרנה
  • הבן שלי בן 3 עדיין שותה בקבוק מטרנה עם דייסה בוקר וערב
    לא תמיד, אבל אם מבקש אני נותנת
    למה לא? זה בריא!
    You're my heart, you're my soul

• סבבה אז נמשיך..אורית תודה ננסה..
  • גם אנחנו ... נדב בן רבע לשלוש (שנתיים ו- 9 חוד')
  • אני עם ילד עוד מעט בן שלוש גם כול היום אני עם בקבוקים הוא שותה שוקו של מטרנה אז את במצב סבבה

• הבן שלי בן 3 ועדיין שותה דייסה בלילה מבקבוק וגם במשך היום כשבא לו הוא שותה מבקבוק. מה רע אם היא תשתה דייסה סך הכל היא מקבלת ויטמינים ודברים טובים
    לגבי גמילה מטיטול עכשיו לדעתי זה לא הזמן כי קר- רק אם את רואה שיתוף פעולה מלא אז שווה לנסות.
    מוצץ- לא כל ילד/ה מוכן נפשית לוותר על המוצץ בגיל הזה
    וגם אצלי אראיל שהוא בן 3 רק בשינה עכשיו הוא עם מוצץ וזו גמילה חלקית שעברנו מזה שהוא היה חוזר מהגן והמוצץ לא היה יוצא מפה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה