היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יו! איך אני מבינה אותך! אני פשוט צועקת "די!!!" ואז יובל מתחילה לצחוק ומפסיקה עם היללות האלה. אופציה נוספת - "להניח" אותה מחוץ לדלת
רוצה לשלוח אותה אליי?
גאיה וקורן שלנו
ואי ואי ספרי לי על זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיקודם לפניי שעה בדיוק מוריה במיטה וסתם מייללתתתתתתתתתתתתתתתת ממש סתםםםםםם חטפתי עליה כאלה עצבים נתיי צרחה דיייייייי !!!! וניכנסתי להיתקלח אני שומעת אותה אותה מייללת לאבא שלה "אבל אמא צעקה עליי" מיסכנה אח"כ ריחמתי עליה
זה יכול להטריף את המוח!!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
ואו!!! מה יש להן היום ? גם נועה ככה מהבוקר. היא בוכה בלי סיבה סתם להעביר את הזמן. השארתי אותה עם הכלבה בסלון ואני שומעת אותה מספרת לכלבה שאמא כועסת עליה "אבל אל תדאגי היא אוהבת אותנו גם כשהיא כועסת". אחרי השיחה הזו אני כבר לא כועסת. סתם עייפה [url=http://www.glitterfly.com]
גם לי היה יום קשה עם הגדולה בת ה3 כל היום בוכה , כל דבר קטן גורם לה לבכות
היום היא אומרת לי " אני של אבא "
מילדה כל כך נוחה היא הפכה לילדה בכיינית
גם לעדן יש קטעים כאלה לפעמים שהיא יכולה לשגע פילים. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!