מבטיחה לכם שאין דברים כמוני בעולם!!! כנסו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה להכין עוגת יומולדת לגן (יומולדת מאוחרת בגלל שהילדה שהייתה צריכה לעשות עם יהלי הייתה חולה הרבה זמן...)....
    בקיצור החלטתי להכין עוגת יומולדת אמיתית עם קרמים וכאלו...
    בגלל שהתבנית גדולה המתכון אומר 10 ביצים.. אל תדאגו... זה רק נשמע הרבה...
    אולי עשרים דקות אני מקציפה את הביצים ומתלהבת שזה מקציף לי טוב ושהקצפת עומדת יפה... פתאום סתם החלטתי לטעום עם האצבע וכמעט הקאתי....
    תאמינו או לא.... במקום לשים 2 כוסות סוכר שמתי מלח...
    בהתחלה חשבתי שהביצים מקולקלות אבל לקח לי שניה להסתכל על השיקת ולראות שטעיתי ביג טיים...
    כ"כ התבאסתי שויתרתי... והלכתי לקנות את העוגות של קפולסקי שמוסיפים שמן, מים ביצים ויאללה לתנור...
    מה שבטוח על הקישוטים אני לא מוותרת...
    תודו שאין דברים כמוני... עכשיו אני כבר צוחקת על זה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

20 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח
    קורה מאמי
    חבל על הביצים

• הטמטמת הריון לא עוברת לי... אולי יש איזה כדור???יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • על זה נאמר: טמטמת לעולם נשארת
    לאמא שלי יש בבטן גור,
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח, אנו נאהב עד הירח!!!!!

• מזל שטעמת

גאיה וקורן שלנו

• חחח ענק
    טוב שהחלטת לטעום את זה בהתחלה
    [URL=http://www.eliad.org]

• חחחחחחחחחח
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • וואי איזו באסה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה קטעים איתך
    ואו שאני הזוייה או שאני לא זוכרת שילדת כבר. אז מאמי מזל טוב ואים כבר איחלתי אז עוד פעם בהחלט לא מזיק
  • הכל מאהבהיהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• ]
  • סיגליתוש - כבר 4 חודשים...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• יו איזו גנובה ,
    לא נורא אבל את מקסימה ומתוקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה