בצקותתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואי איזה בצקות יש לי בקרסוליים...ממש פחד
    שמתי לב שזה קורה בעיקר שאני עם גרביים...אבל אני לא יכולה בלי גרביים ...קר
    בנתיים בבית הסרתי אותן ואני הולכת יחפה...כל הזמן מעלה את הרגליים למעלה וזה לא נרגע בכלל..ממשיך להיות נפוח.לא רואים את עצמות הקרסול
    זה כבר שבוע ככה!
    בהריון הקודם זה היה נרגע לי בהרמת רגליים...אולי זה בגלל שאת העליתי 9 קילו ועכשיו אני כבר 14 קילו מעל מה שהתחלתי ויש לי את כל תשיעי עוד...

מה אפשר לעשות חוץ מלהרים רגליים שלא עוזר לי?

6 תגובות
עמוד 1
  • תנסי אולי קומפרסים חמים, מסאג' קצת (לא בכף הרגל עצמה).
    וכן תמשיכי להרים את הרגליים.

תרגישי טוב.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • בזמנו חיפשתי כל מיני פיתרונות בגוגל בשביל סבתא שלי. תנסי, יש שם הרבה פיתרונות.
    מעבר לזה- תשתדלי לאכול כמה שפחות מלוח וחמוץ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לנוח והפחיתי במלח
  • להרים רגליים כמה שרק אפשר, גם כשאין בצקות.

תנסי גרביים שהגומי למעלה פחות לוחץ, כאלה שהן יותר חותלות.מבינה למה הכוונה?
    לחץ הדם תקין? אצלי זה בא ביחד.......
  • נסי גרביים 100% כותנה
    יש חליטת תה שניקראת "זקן תירס" היא עוזרת לבצקות - ע"י זה שהיא מוציאה נוזלים או במילים אחרות - היא אומנם מקלה מעט אבל שולחת אותך עוד קצת לפיפירום.
    הרבה להרים רגליים...

• מה שלי קצת עוזר מרימה את הרגליים ומפחיתה מהמלח והחמוץ
    תבדקי את הלחץ דם שלך ,מאוד רצוי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה