tiki הבעיה היא שבחברות הסלולרי וכל השאר אין חוזה.
עוד דוגמא: ביקשתי לבטל שרות כלשהו בפלפון וכמובן שלא עשו את זה. אז נסעתי לסניף במיוחד כדי לבטל וכדי שלא יהיו בעיות ביקשתי קבלה או הוכחה שביקשתי לבטל שירות הם אמרו לי שאין דבר כזה. התעקשתי איתם והם לא נתנו לי. הם אמרו שאני אראה את זה בחודש הבא ואם יחייבו אותי אז להתקשר למוקד שלהם או לבוא. מי משרת של מי???
הם לא הסכימו אפילו לכתוב בפתק שהם ביטלו לי או להוציא דף מהמלשב או כל דבר אחר...לא מעצבן? ואחר כך להגיע ולבזבז נסיעה בשביל לבטל שירות שעולה 10 ש"ח????
חבל שהלקוחות צריכים להכין "שיעורי בית" ואילו נותני השרות לא מבינים כלום.
ועוד דוגמא בתור נותנת שרות, עבדתי בחנות גדולה שלא אנקוב בשמה והם שמים שלטים של 10% הנחה וכמובן שזה לא על הכל אבל מה אכפת למנהלים, נותני השרות יצטרכו לעמוד מול הלקוחות...ואמרו לנו להגיד למי שמתעקש שההנחה זה לא על כל הפריטים אלא רק על הפריטים ששם השלט עומד (למרות שבשלט זה לא כתוב ובטח אתן מנחשות איזה חנות זו

).
בקיצור לפני שהלקוח יתעקש אני נתתי את ההנחה אוטומטית, היו בנות שהיו צריכות להתווכח עם הלקוחות ופחדו שיראו שהן נתנו הנחות

ודוגמא אחרונה באה אלי מישהי במקום להכנס למחלקה אחרת לידי (כי היא טענה שאמרו לה שהיא צריכה לבוא אלי) ורק רצתה למסור ניירת. יכולתי לשלוח אותה למחלקה האחרת או שפשוט לקחת ולמסור את זה במקומה בלי להגיד לה שהטעו אותה והיא צריכה ללכת למחלקה האחרת.
לפעמים אם נותני השירות יהיו יותר סבלניים ומקשיבים לצרכי הלקוח לא היו ויכוחים מיותרים ולא צריך "שיעורי בית" בשביל זה