הישראלי "היפה" בסלקום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תראו איך לקוח צורח על בעלי בזמן העבודה - ממש בהמה ואדיוט!!!

בעלי גאה בך על קור הרוח, השלווה, והשירות הטוב
38 תגובות
עמוד 1
  • מסכן בעלך

[[[

• אם אני הייתי לקוחה שם והייתי רואה את המקרה הזה הייתי ניגשת ללקוח הזה ואומרת לו: "אתה מוכן לשתוק כבר או להתמוטט ואז אולי יהיה פה קצת שקט"
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ליאת מאמי

[[[

• איזה חתיך בעלך
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בתור נותנת שירות יש לי הרבה לומר בנושא ....
    לקוחות הרבה פעמים מגיעים למצב הזה בגלל שבארץ הרבה פעמים (רוב הפעמים) הנציגים מביאים אותם למצב הזה ,אני חלילה לא אומרת שזה המצב במקרה הזה אבל אם רק יקשיבו ללקוח ולא ינסו לנפנף אותו העיניין היה נפתר על הצד הטוב ביותר לשביעות רצון שני הצדדים ...כמובן שיש הרבה ישראלים שצורחים כשהם לא מקבלים מה שהם רוצים כמו ילדים אבל בד"כ יש סיבה ללקוח שצורח ,גם לא צריך לדעת לומר....

• כל הכבוד לבעלך

אבל ליפעמים החברות האלה יכולים להוציא אנשים מהדעת
    כמו לדבר לקיר
  • קרין, אם כבר הזכרת את העניין שלדבר עם החברה זו או אחרת
    זה כמו לדבר לקיר,
    בדיוק הזכיר לי מקרה עם קופת חולים שלי,
    חשבתי כבר לשבור את הטלפון מרוב העצבים!

[[[

• חחחחח אורטל קרעת אותי - תודה

• בדיוק ! וקרה גם לי לא מעט פעמיים
    עם חברות של הפלאפון כמו סלקום שהם לא מקשיבים ביכלל
    ופשוט אין עם מי לדבר
  • סיווני כל הכבוד

לפעמים זה לא תלוי בחיוך, לפעמים פשוט לא יודעים לתת שירות,
    ומצליחים לשגע לקוח הכי ידידותי ורגוע.
    פעם אחת שיגעו את בעלי! ובעלי הוא מלך הסבלנות!
    קרין, אני לפעמים מתרגלת נשימות
    או כמו עם לינוי: סופרת עד 10
    אבל לפעמים גם זה לא עוזר

• לא מצדיקה אותו, אבל האמת- כואב הלב.. הוא ממש נראה במצוקה.
    ואפשר להבין אותו..

מיכל

• מיכל אני מסכימה איתך בסרטון פשוט רואים אדם המצוקה!!!!!

• אני מסכימה כאן עם רוב הבנות. יש חברות שיכולות להוציא מאיתנו משהו שאפילו אנחנו לא מכירים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • סיון, במקום לתת שרות נורמלי את אומרת לא לענות ללקוח?
    הרי גם ככה השליטה בידיים שלהם.
    במקום להיות מקצוענים ולתת שירות אמין ומקצועי רוב נותני השירות לא מבינים כלום מהחיים שלהם. כל הזמן יוצא שאני מלמדת אותם איך לעבוד, איפה לחפש, מה החוק אומר...חוסכים על השירות ואז הלקוחות סובלים. לפעמים אני מרגישה שאני עובדת אצלם
  • אני אשמח אם לא תכניסי לי מילים לפה
    אמרתי שנציגים צריכים לסרבלשרת לקוח שמשפיל אותם ככה
    "סליחה אדוני על תצעק עלי" "אדוני בדיבור תשיג יותר" "אדוני אני לא מוכן לטפל בצורה כזאת"
    חס וחלילה לא למנוע שירות אבל הבהיר לו טוב טוב באיזה מצב הוא עומד כשהוא צורח ככה

מילנה לפני 5 שנים כשבעלי לא האמין בכלל שהוא יעבוד בסלקום יום אחד קרה לנו אותו מקרה שאת מתארת עם סלקום
    ואיכשהו בלי צרחות קיבלנו פיצוי הרבה מעבר להולם אפילו הינו בשוק כי לא התכוונו לדרוש כל כך הרבה
    אז שוב כמובן שלפעמים זה תלוי בנציג וברצון שלו אבל אני עדיין חושבת שזה מאוד תלוי בלקוח עצמו ובגישה הראשונית שלו.

כמו שאמרתי 90 אחוז מהפעמים אני מצליחה בדיבור ראוי להשיג את מבוקשי בשאר המקרים יש גם את דרך האיומים והביצוע - אני לא צועקת על מי שמעניק לי שירות- גרוע ומתסכל ככל שיהיה

באהבה, סיון

• חח וואי האמת זה מצחיק אני במקום בעלך נקרעת מצחוק בפרצוף שלו...

ממש הישראלי היפה
  • בעלי לא מהסוג הצועק בכלל! הוא דיבר בשיא הרוגע והנועם.
    יש מקרים שבהם אני לא רוצה פיצוי, רק לעוף מהחברה שדפקה אותנו כמה שיותר מהר ולא לחזור אליה יותר!
    ובעלך באמת יצא תותח מול הלקוח הזה. צריך המון סבלנות כדי לעבוד בעבודה כזו.

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ש ו נ א ת ש ו נ א ת ש ו נ א ת לדבר עם שירות לקוחות, בכל חברה, בכל נושא, בכל עניין!

הם הולכים לפני פרופיל השיחה שרשום אצלם (בעיקר החדשים) מיליון פעם את שומעת כמה הם שמחים לעזור לך, לשרת אותך, קוראים לי גברת (מטריף אותי!) ובכלל מתנהגים במין עליונות לא חסודה בכלל.
    לא סתם לקוחות נמצאים במצוקה מול שרותי הלקוחות של החברות הגדולות.
    הנציגים צריכים לעמוד ביעדים, לסיים שיחה כמה שיותר מהר עם כמה שפחות בדיקה, מעבירים מאחד לשני - כי המונה דופק והם לא יכולים להשקיע בך, חיכית שעות עד שענו לך - ואז הטלפון מתנתק - שוב כי צריך ממוצא שיחות קצר או שלא בא לנציג לענות אבל הוא לא יטרח להעביר אותך למישהו אחר, גם אם אתה מבקש דבר פשוט לכאורה - קשה לחזור אלייך ולדווח מה נעשה ואם נעשה.
    בקיצור - אני עושה הכל כדי לא לדבר עם שרותי לקוחות - כי גם אם יש לי עניין ממש שולי - הם מצליחים להוציאני מדעתי
  • מתברר שכולכן מכירות את הסיפור ממש טוב וממש יודעות עד כמה הלקוח היה במצוקה.
    אבל למעשה אתן בכלל לא מכירות את הסיפור מאחורי המקרה והלקוח הזה בכלל לא במצוקה - הוא מכניס את עצמו למצב הזה בזה שהוא פשוט מסרב להקשיב למה שאומרים לו מהיום הראשון שהוא התייצב - שיתחיל לפנות לאן שהוא צריך לפנות.
    אני לא הולכת לסופר כשאני רוצה לראות רופא
  • סיוון, זה בהחלט יכול לקרות

[[[

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כדאי כדאי כדאי
  • סיון - מה שכתבתי ממש לא היה נגד בעלך, אלא בכלל על שירותי לקוחות בארץ.

אנשים כבעלך הם נכס לכל חברה. וכשיהיה סמנכ"ל בסלקום - גם הלקוחות וגם ההנהלה תרוויח
  • לדעתי להתרגז בצורה כזו זה רק להעניש את עצמך...

"מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • ני יודעת לינבר.
    שלא תבינו לא נכון מסכימה איתכן במיליון אחוז חברות התקשורת ושירות הלקוחות שלהן פשוט יכול להוציא אנשים מהדעת
    אבל את יודעת כשמפנים אצבע מאשימה יש 3 אצבעות מופנות אליך - אז כל לקוח כדאי שיבדוק גם את עצמו.
    ולכן אני אומרת אל תרחמו על הלקוח הזה - כי תכלס הוא באמת באמת באמת לא צדק בלי קשר לנביחות שלו.

חחחחחחחחחחח פשוט חייבת לספר לכן - שלשום מגיעה לנציגה לקוחה וצורחת עליה אני לא אחכה בתור אני רוצה מנהל עכשיו בלההההההההה בלההההההההההההההההה בלהההההההההה. אז בעלי כמובן ניגש ואמר לה שהיא צריכה לחכות כמו כולם ושברגע שיגיע תורה הוא בכיף יגש לדבר איתה. והיא צורחת שהיא מחכה כבר שעה (תכלס מסכנה שעה בתור זה מטורף, אבל אין מה לעשות תקופה של עומס). ואז בעצבים היא זורקת את המכשיר ואומר קחו אותו לא רוצה להיות לקוחה שלכם יותר. אז בעלי מסתכל ואומר לה "אבל גברת זה מכשיר של פלאפון" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • יו....

[[[

• סיון, זה מה שניקרא "הלקוח תמיד צועק!"
  • חחחחחחחחחחח טוטילה אשכרה
  • לא יודעת אבל להצדיק את לקוח באמירה הוא היה במצוקה קצת חורג מפרופורציות . עדיין מדובר לטלפון נייד ולא בסכנה בריאותית אן חס בחלילה סכנת חיים . יש המון לקוחות (חמי לדוגמא ) שבכל מקרה הוא מתחיל בצעקות ומתקפה בלי שום קשר . מנסיון חיים מול כל שרות לקוחות טלפוני או פרונטלי פנייה בלי צעקות אלא מכובדת , לפעמים אחרי מצב שעשיתי "שיעורי בית " בכך שקראתי שוב חוזה וכו' הרבה יותר יעיל . למה שאני אצרח , אשפיל את עצמי או ארד לרמה כזאת אם בשקט אני יכולה לומר מה אני צריכה ולמה כן מגיע לי לקבל מה שצריך בהתאם להסכם החתום ? למה רק בישראל חושבים שזה עובד בצעקות ? יצא לי לקבל שירות מחברת סוללר בחול ( ב3 מדינות שונות ) ואם משהו חושב שיקבלו בספרד , איטליה שירות טוב יותר חי בסרט הלא נכון . בסופו של דבר הבחירה היא שלכם ואין חתונה קטולית . שירות לא נראה לי אעבור לחברה אחרת , מה עוד שהיום משך ההתחייבות התקצר או תמורת תשלום לא קיים בכלל .
    לדעתי הבעיה כאן שרוב הישראלים רואים בנותן שירות משרת וזה ממש לא . מעניין אותי לראות האם אותו בן אדם היה מתנהג ככה גם מול משטרה לדוגמא ?
    גם הם נותנים שירותים אפרופו ובחלק המקרים שצריכים לפנות אלהם מדובר על מצוקה אמתית .
    http://www.holdthatpic.com/
  • נטלי אני אתקן את דברי. לא כל הלקוחות כולרות ולמעשה רובם אפילו מאוד נחמדים אבל תמיד יש את הלקוח הזה (הכולרה) שיבוא וייתן דוגמה לכמה שאנחנו הישראלים יכולים להיות מכוערים בהתנהגותינו. ונכון שאני מאלה שנותנות שירות וזה התפקיד שלי אבל לפני שאני העובדת והוא הלקוח אנחנו שנינו בני אדם ואני לא אתן לאף אחד להשפיל אותי במקום העבודה שלי או בכלל.
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • tiki הבעיה היא שבחברות הסלולרי וכל השאר אין חוזה.
    עוד דוגמא: ביקשתי לבטל שרות כלשהו בפלפון וכמובן שלא עשו את זה. אז נסעתי לסניף במיוחד כדי לבטל וכדי שלא יהיו בעיות ביקשתי קבלה או הוכחה שביקשתי לבטל שירות הם אמרו לי שאין דבר כזה. התעקשתי איתם והם לא נתנו לי. הם אמרו שאני אראה את זה בחודש הבא ואם יחייבו אותי אז להתקשר למוקד שלהם או לבוא. מי משרת של מי???
    הם לא הסכימו אפילו לכתוב בפתק שהם ביטלו לי או להוציא דף מהמלשב או כל דבר אחר...לא מעצבן? ואחר כך להגיע ולבזבז נסיעה בשביל לבטל שירות שעולה 10 ש"ח????
    חבל שהלקוחות צריכים להכין "שיעורי בית" ואילו נותני השרות לא מבינים כלום.

ועוד דוגמא בתור נותנת שרות, עבדתי בחנות גדולה שלא אנקוב בשמה והם שמים שלטים של 10% הנחה וכמובן שזה לא על הכל אבל מה אכפת למנהלים, נותני השרות יצטרכו לעמוד מול הלקוחות...ואמרו לנו להגיד למי שמתעקש שההנחה זה לא על כל הפריטים אלא רק על הפריטים ששם השלט עומד (למרות שבשלט זה לא כתוב ובטח אתן מנחשות איזה חנות זו).
    בקיצור לפני שהלקוח יתעקש אני נתתי את ההנחה אוטומטית, היו בנות שהיו צריכות להתווכח עם הלקוחות ופחדו שיראו שהן נתנו הנחות
    ודוגמא אחרונה באה אלי מישהי במקום להכנס למחלקה אחרת לידי (כי היא טענה שאמרו לה שהיא צריכה לבוא אלי) ורק רצתה למסור ניירת. יכולתי לשלוח אותה למחלקה האחרת או שפשוט לקחת ולמסור את זה במקומה בלי להגיד לה שהטעו אותה והיא צריכה ללכת למחלקה האחרת.

לפעמים אם נותני השירות יהיו יותר סבלניים ומקשיבים לצרכי הלקוח לא היו ויכוחים מיותרים ולא צריך "שיעורי בית" בשביל זה
  • יואוו אתן הורגות אותי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מעניין שאין לך חוזה , כי לי יש שני מכשירים משתי חברות שונות ובשני הם יש לי הסכם בכתב .
    אני עושה שעורי בית כברור לי שנותן שירות שומר על אינטרסים של שמעסיק שלו ואני מבינה אותו ואני צריכה לשמור על אינטרסים לי בדרך שמכבדת קודם כול אותי .
  • אף אחד לא רוצה לקבל צעקות ולצערנו כבני אדם המגננה שלנו היא לפעמים בדרך הזו וזה חבל.
    אני למדתי משני צידי המטבע שגם כשכועסים אם מדברים בשקט גם שומעים אותך וגם מבינים אותך והתוצאה יכולה להיות הרי יותר טובה מאשר בצעקות.

יפה שבעלך בחר בדרך שכזו ובשורה התחתונה הלקוח קיבל את מה שביקש????
  • תמי אם הוא פנה לאן שהוא אמור לפנות אז אני משערת שהוא קיבל את מה שהוא רוצה
  • אני רוצה להגיד בתור לקוחה בסלקום שאני מצדיקה את הלקוח כי באמת השרות שם יכול להוציא ת'בן אדם מדעתו
    אולי כך גם בחברות אחרות..............אבל האיש לדעתי מסכן ולא נראה שהוא בכלל איזה ארס או משהו פשוט הביאו אותו למצב הזה
  • כן מאוד מסכן ליבי ליבי איתו, תיכף אני אתחיל לבכות.
    לא יודעת איך נראה מישהו מסכן ואיך שופטים את זה כנראה צריך כישרון מיוחד בשביל זה.

בכל אופן אם ככה הוא מגיב לנציג שירות לקוחות מסכן הנציג בבנק שאומר לו שלא מאושרת לו הלוואה או שהוא צריך לשלם 2 שקל עמלת פקיד
  • זה בדיוק העניין . באחת שעבדה בבנק אני יכולה לומר שיש סוג הלקוחות שמתנהג בהתאם לבן אדם ספציפי שעובד מולו , הוא יכול לצרוח לנציג שירות מסכן ואז להגיע לבן אדם שמאשר לו אשראי וללקק לו את התחת .
  • כן אה תיקי

עזבו בנות אני עבדתי אצל מישהו שהתנהג למנהל תיק לקוח שלו בסלקום כמו לכלב שלו, למשרת שלו, קילל אותו בלי הפסקה, פשוט התנהג בצורה מחפירה
    ואני בעיניים שלי ראיתי איך הבחור הזה את הנשמה משקיע בשביל לרצות אותו - וכלום לא עזר.
    אז יש אנשים שלא משנה מה ולא משנה איך כלום לא יעזור איתם וכלום לא יספק אותם - שדרך אגב זה בדיוק הסיפור של מי שעמד שם מול בעלי - אבל שוב לא אלאה אתכן בכל הפרטים כי זה לא רלוונטי.
    נשאיר אתכן בספק שהוא הכי צודק ומסכן ואומלל בעולם - שום דבר אבל שום דבר לא מתרץ התנהגות שכזאת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה