לא יודעת אם צריכה עיצה או רק אוזן קשבת... :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • אוריתי, אני כל כך מבינה אותך!!!!!!!!!!!!

[[[

• "מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה
    עד היום שהיא נופלת על כתפיו
    היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע
    אבל איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאוזניו

תינוקי, ילדי הקטן
    שים את ראשך בחיקי
    אמא שלך תשיר לך שיר
    שיר אהבה תינוקי..."
  • ולגבי הכביסות כנ"ל: היינו מגיעים למצב שאין תחתונים או גרביים נקיות

[[[

• בנות,
    תרגישו וןב!
    אורית, לא שמתי לב שאת בהריון, מזל טוב! גם לכן בנות יקרות

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • עצוב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • קבלי
  • עירית - כל הרופאים שהתייעצתי איתם לא מאוד מודאגים מזה שאני מניקה. נכון, הם אומרים שזה מכווץ את הרחם, אבל לא ידוע שזה כזה מסוכן.... מה שכן - ההנקה פחות מזינה. וכן, אני יודעת שאני צריכה לגמול אותה. לא יודעת איך עושים את זה בשלב כזה. את הגדולה גמלתי בגיל שנה ו-7 כשהייתה יונקת רק לפני השינה ובלילה כך שההנקה הייתה עבור רק הרגל. עכשיו זה סיפור אחר, זה ממש חלק בלתי נפרד מהת**** שלה... ואיך אני מגיעה לשרשור של "סאנשיין"?
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תרגישי טוב מאמי! וחייבת לספר שגם אצלי זה ככה, עד כדי כך אני רגישה לריחות שאני לא מסוגלת להתקרב לבעלי עד שהוא הולך להתקלח! כל ריח לריג עושה לי בחילה. רק השבוע התחיל קצת להשתפר, עד עכשיו הייתי מגיעה מהעבודה והשפכת על הספה בסלון רק כדי שהבן שלי ידע שאני בבית. לרוב גם נרדמת ככה עד הבוקר

• זו תקופה שעוברת

• לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה