מחד גמילה ומאידך התמכרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לספר לכן שאמילי בעיקרון גמולה מפסח שעברה (7 חודשים בערך), מההתחלה החלטנו כדי לא לבלבל להשתמש בפול אפס ולא בחיתולים. לפני בערך שבועיים נתקענו בלי פול אפס, אני הייתי בטוחה שאמילי תשמח ל'השאיל' מאחותה חיתול, אבל כשהעליתי את הרעיון היא ממש זעמה 'חיתול זה לתינוקות!!' ולכן היא העדיפה וממש שמחה לישון בתחתונים. למחרת הירהרתי בנושא והחלטתי שלא ייתכן שהיא תחשוב שפול אפס זה לא חיתול ולכן לא הסכמתי לקנות חבילה נוספת אלא להבהיר לה שזה או תחתון או חיתול.
    מאחר והגמילה איתה לא הייתה פשוטה ציפיתי לגרוע מכל! הייתי בטוחה שכל לילה היא תקום עם שלולית (תמיד היה חיתול מלא ולפעמים גם קקי) ועוד הפתעות...
    בלילה הראשון היא כבר הפתיעה אותי מאוד!! היא פשוט קמה!! ואני הייתי בטוחה שהיא תמיד תמשיך לישון...אז אחרי איזה שלושה ימים של כביסות מרובות
11 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב לנגמלת
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני לא מצליחה לגמול את נדב הוא מסרב בכל תוקף להיפרד מהחיתול
  • כל הכבוד לאמילי על הגמילה

ולגבי המוצץ לנטלי יפה שסוף סוף היא מוכנה לקחת
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מעולה
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • כל הכבוד לאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בשעה טובה!
    תוסיפי גם אותי לרשימת הגאוה
    נטלי צודקת! אין על מוצץ
  • כל הכבוד לאמילי!(הלוואי שבקרוב אצלנו)
    ותמסרי ביס לנטלי אני רואה את התמונות שלה בפייסבוק..ממש בא לאכול אותה
  • כל הכבוד לאמילי! כשזה בא מהם זה הרבה יותר קל
  • כל הכבוד לאמילי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כל הכבוד להן

• כל הכבוד לבנות המתוקות שלך

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • כל הכבוד לאמילי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה